logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Cel mai mare showroom Sophia s-a deschis la București

Joi seara, s-a deschis într-o atmosferă festivă cel mai mare showroom SOPHIA din București. A fost amenajat într-o zonă trendy pentru tinerii întreprinzători ai Capitalei, pe Șoseaua Fabricii de Glucoză. La eveniment au participat reprezentanți ai presei, vedete locale și, bineînțeles, membri ai echipei Sophia România și reprezentanții magazinelor deschise în franciză.

Cel mai mare showroom Sophia s-a deschis la București
www.sophia-romania.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Aprilie 2023

Anamaria Georgescu, omul din spatele brandului Sophia România, a organizat o petrecere stilată, alegând să marcheze astfel deschiderea celui de-al cincilea magazin din Capitală. Acest showroom se întinde pe două niveluri, parter și etaj, și recreează la interior o atmosferă primitoare și în același timp luxoasă, marcată de cele mai noi colecții de perdele, dar și accesorii textile variate. În țară Sophia România operează prin 30 de magazine (proprii și în franciză), iar la nivel internațional a deschis un magazin și în Miami, SUA.

„Am deschis acest showroom din Șoseaua Fabrica de Glucoză 6-8 cu o investiție de 100.000 de euro și cu speranțe mari” — ne-a declarat Anamaria Georgescu, cu prilejul petrecerii. Cât privește trendurile actuale, „din păcate, oricât ne-am strădui să punem în valoare frumusețea perdelelor cu model, românii preferă în continuare perdelele uni la ferestre.” Este un prilej de a menționa că brandul Sophia România asigură inclusiv colecții de textile pentru mobilier, promovând un stil de piese la fel de exotice și elegante precum colecțiile pentru înfrumusețarea ferestrelor.

Printre invitați s-au regăsit oameni de presă, dar și parteneri din industria mobilierului, designeri și arhitecți, vedete TV și oameni de afaceri. Atmosfera muzicală a fost asigurată de percuționistul Gabriel Bălașa.

Anamaria Georgescu, fondator Sophia România și Zilahi Imre, redactor-șef MagMob

Publicitate
Publicitate