logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Arboteca – soluții de depozitare, integrate patului

Nu-i așa că soluțiile de depozitare ascunse vederii sunt cele mai captivante? Și de când s-a inventat moda dotării patului matrimonial sau pentru copii cu sertare pentru păstrarea lenjeriei de pat sau chiar a jucăriilor, dormitorul a devenit parcă mai spațios și nespus de practic. Dar lucrurile nu s-au oprit aici.

Arboteca – soluții de depozitare, integrate patului
Publicitate
Andreea Chiru  |  31 Martie 2023

Am descoperit pe site-ul Arboteca două modele de paturi care nu au cum să te lase indiferent. Structura patului a fost transformată în așa fel încât să ofere spații absolut inovatoare de păstrare a lucrurilor. Vă dăm câteva exemple:

Patul California, disponibil la vânzare pe siteul Arboteca, cu livrare de 3 până la 7 zile lucrătoare, este un pat pentru adolescenți sau poate face parte din categoria paturilor twin. Dispune de o lățime de 140 cm, iar cele mai mari surprize plăcute le oferă la capitolul depozitare. Patul este fără picioare, se așază direct pe podea și dispune de o înălțime destul de mare pentru a putea face loc atât saltelei, cât și spațiilor de depozitare de dedesubt. Pe lângă sertarul laterale, adânc și lat, patul are la bază două locuri la vedere în care se pot păstra diverse lucruri personale, de la cutii până la cărți și reviste.

www.arboteca.ro

Patul Banburry este disponibil deocamdată la dimensiunile patului de o persoană, cu o lățime de 90 cm. Uimește în schimb prin măiestria și numărul locurilor de depozitare, practic dispuse pe trei dintre laturile bazei. Acest model lasă impresia unei adevărate comori în ce privește organizarea spațiilor de depozitare: un sertar cu mâner pe partea din față, un alt sertar pe lateral și patru spații decupate, tip polițe, dintre care, cele aflate lângă tăblia de la cap sunt prevăzute cu sistem de extragere pe roți, jucând inclusiv rol de noptiere.

www.arboteca.ro

Despre Arboteca
Site-ul a fost lansat în anul 2018, pentru a aduce la un loc piese de mobilier și colecții dintre cele mai variate, ca stiluri și prețuri, în așa fel încât să atragă clienți cât mai diferiți. „Prioritatea noastră este satisfacția clienților. Arboteca a pornit la drum din dorința de a înfrumuseța casele românilor și de a găsi echilibrul perfect între calitatea produselor și prețul acestora. Comercializăm o gamă variată de piese de mobilier pentru living, dormitor, bucătărie, hol, baie.”, se arată pe site-ul Arboteca.

Publicitate