logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Colecția Ethnocentric de la Mobila Dalin

Am stat de vorbă cu designerul Mihai Grama despre una dintre cele mai spectaculoase colecții de mobilă create în România: Ethnocentric, de la Mobila Dalin. Citiți despre sursa de inspirație, stil de amenajare și mod de îngrijire a pieselor!

dalin_ethnocentric_untold-1771
Totul despre colecția Ethnocentric de la MobilaDalin & Mihai Grama / Mobiladalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Octombrie 2016

Colecția Ethnocentric a fost lansată de Mobila Dalin în 2015, la BIFE-SIM, și s-a bucurat de un succes extraordinar. Motive: designul original al pieselor de mobilă, de inspirație folclorică, și materialele cu iz pitoresc: blăniță și lemn.

Colecția Ethnocentric Dalin, sursa de inspirație: bogăția motivelor de artă populară românească, în special din zona Bucovinei și a Gorjului. Mihai Grama: " Vreau să se înțeleagă foarte bine că nu este o colecție etno în adevăratul sens al cuvântului, ci o colecție excentrică mai degrabă, inspirată din motive tradiționale românești, interpretate în manieră modernă".

www.mobiladalin.ro
Scaunele Miorița, preferatele lui Mihai Grama

Colecția Ethnocentric Dalin, mod de îngrijire: toate canapelele acestei colecții sunt dehusabile, se pot dezbrăca foarte simplu și curăța ca fără dificultate. Calitatea textilelor este garantată, astfel că motivele populare nu se decolorează în timp, ci își păstrează intensitatea culorii. Petele ocazionale de mudărie se scot ușor, în funcție de tehnica folosită de Mobila Dalin pentru fiecare model în parte.

www.mobiladalin.ro
Fotoliul Live, special creat de MobilaDalin pentru evenimentele culturale din România

Colecția Ethnocentric Dalin, stil de amenajare: minimalist, eclectic, contemporan, pentru români așezați, cu studii și aflați la începuturile întemeierii unui cămin. Piesele colecției Ethnocentric fiind masive, impunătoare și foarte decorative, nu merită înghesuite în spații mici, ci dimpotrivă. Așadar, se potrivesc celor care dețin case mari, spațioase, în căutarea culorilor și a originalității.

Best of Ethnocentric: cele mai bine vândute piese de mobilă Ethnocentric de la Dalin sunt canapelele Valahia și Bucovina, masa și fotoliile Teleorman,  fotoliile Etna și Toledo.

www.mobiladalin.ro
Setul Teleorman, printre cele mai bine vândute piese ale colecției Ethnocentric

Publicitate
Publicitate