logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Imagini de la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs 2016

Noaptea albă a creatorilor & designerilor de produs a ajuns la cea de-a V-a ediție. S-a desfășurat într-un cadru mai mult decât potrivit: centrul cultural "Casa Artelor", cu patru saloane nobile și o galerie boierească.

www.magmob.ro
Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs 2016: salon principal
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Octombrie 2016

În atmosfera aristocrată a Centrului Cultural Casa Artelor s-au integrat perfect cele mai noi creații expuse de tinerii noștri designeri de produs, pornind de la piese de mic mobilier, până la corpuri de iluminat, accesorii de dormit, ceramică, bijuterii și obiecte decorative.

www.magmob.ro
Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs 2016

www.magmob.ro
Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs 2016 la Centrul Cultural "Casa Artelor"

www.magmob.ro
Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs 2016

www.magmob.ro
Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs 2016, marca Revista Atelierul

DecoBox a întâmpinat vizitatorii cu o serie de ceasuri și tablouri decorative, pline de culoare și farmec, având ca principal material de lucru lemnul natural. Fie că vorbim de panouri cu mecanism de ceas, fie de tablouri la dimensiuni generoase, exponatele DecoBox transmit o stare de bine, grație combinațiilor de culori pe cât de intense, pe atât de armonioase.

www.magmob.ro
Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs 2016: DecoBox

Panouri decorative au expus și cei de la MetalCreativ, însă de cu totul altă natură: panouri metalice, cusute cu fir textil de plastic și având ca inspirație arta populară românească. Lucian Haritonov de la MetalCreativ a fost prezent la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs 2016 în costum popular.

www.magmob.ro
Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs 2016: Metal Creativ

Ciprian Manda s-a aflat în centrul atenției cu cea mai nouă colecție de mobilier inspirat din arhitectura tradițională românească – taburete, masă și etajeră îndrăzneață, amintind de Coloana Infinitului. Element tradițional: îmbinăriile în coadă de rândunică.

www.magmob.ro
Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs 2016: Ciprian Manda

Atelier Kiku a venit la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs cu corpuri de iluminat originale, realizate din materiale neobișnuite: hârtie vopsită, creioane de colorat, pânze și un strop de lemn. Sunt corpuri de iluminat atipice, disponibile în mai multe variante de design și culoare pe comandă.

www.magmob.ro
Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs 2016: Atelier Kiku

Prezentă a fost și măsuța Twining, proaspăt premiată în cadrul Concursului Național de Design de Mobilier, din cadrul BIFE-SIM 2016. Creatoarea sa, Oana Maria Petrăreanu, a folosit lemnul masiv și îmbinarea în tehnică "dinți" special pentru a crea un echilibru pur românesc între arta populară și stilul minimalist, tot mai îmbrățișat de români.

www.magmob.ro
Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs 2016: masa Twining

www.magmob.ro
Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs 2016: Slender Tree

Publicitate
Publicitate