logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Cuierul cu umerașe – vedeta holului

Ce ziceți de un hol al casei amenajat atipic? Adică pe cât de spectaculos ca design, pe atât de simplu realizat? Două tinere creatoare de produs din Suedia au conceput un cuier din cale afară de simpatic și practic.

cuierul_cu_umerase-1758
Creație inedită, semnată de Sofia Lagerkvist și Anna Lindgren pentru Front Design / Designfront.org
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Octombrie 2016

Sofia Lagerkvist și Anna Lindgren lucrează pentru studioul de design Front din Suedia și realizează piese de mic mobilier ieșite din comun – măsuțe de cafea, scaune, accesorii de hol, corpuri de iluminat. Creatoarele de design ies în evidență cu un stil contemporan futurist, care-și trage seva inspirației din… accesorii de mobilier.

Sofia Lagerkvist și Anna Lindgren au conceput un cuier de hol care, deși ocupă spațiu foarte puțin, este extrem de practic datorită numeroaselor cuiere pe care le pune la dispoziția familiei – circa 20. Cuierul este extrem de simplu creat: dintr-o bară metalică înaltă și subțire, în vârful căreia vin atașate 20 de… umerașe.

Inovatoare este ideea de a crea mobilier practic din accesorii refolosite, de a îmbina elementele de dormitor cu cele de hol, pentru a obține un efect estetic surprinzător de plăcut. Umerașele sunt întoarse cu vârful în jos, oferind celor cu imaginație șansă de a dubla funcția de agățare pentru haine de stradă și genți: atât pe cuierul metalic al umerașului, cât și pe marginea din lemn. Deci: un simplu cuier de hol, cu circa 40 de spații de agățat.

www.designfront.org
Sofia Lagerkvist și Anna Lindgren sunt recunoscute pentru piesele de mic mobilier inspirate din chiar activitatea pe care o deservesc

Publicitate
Publicitate