logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Dormeo – Saltea cu arcuri din… spumă!

Denumită Fresh Prima, cea mai nouă saltea de la Dormeo este cu adevărat inedită. Pe lângă caracteristicile deja specifice de calitate și confort, această saltea lansează un concept ceva mai nou în România: arcurile din spumă.

dormeo_fresh_prima2-1757
Cu salteaua Dormeo Fresh Prima toți membrii familiei dorm în siguranță /Dormeo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Octombrie 2016

Materiale de lucru: arcuri din spumă, obținute prin tehnologia Octaspring pentru adaptare tridimensională, husă întrețesută cu fibre de argint, strat de 2 cm de spumă cu memorie. Calități: o aerisire de șase ori mai bună, ușor de adaptat atât corpurilor copiilor, cât și adulților, extra-igienă. Poate fi testată 60 de nopți. Garanție: 15 ani!

www.dormeo.ro
Salteaua Dormeo Fresh Prima poate fi testată acasă preț de 60 de zile

Salteaua Fresh Prima de la Dormeo e dotată cu trei zone de confort, iar stratul de spumă cu memorie permite mularea perfectă de-a lungul corpului uman. Este o saltea potrivit de tare și moale, adică poate fi folosită în orice poziție și de către orice persoană, indiferent de obiceiurile nocturne.

Husa saltelei Fresh Prima de la Dormeo este detașabilă și se poate spăla la mașina de spălat, permițând astfel întreținerea corespunzătoare a nivelului de igienă dorit. Mai mult, husa este întrețesută cu fibre învelite în argint și tratate cu CleanEffect Silver, pentru prospețime. Adio, bacterii, mirosuri neplăcute și acarieni! În același scop, salteaua însăși este antibacteriană și antialergică, recomandându-se în mod deosebit persoanelor care suferă de alergii.

www.dormeo.ro
Cu salteaua Dormeo Fresh Prima poți dormi confortabil în orice poziție

Publicitate