logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cum se diferențiază Signature Home de concurență

Cu șapte ani în urmă, o echipă de arhitecți de interioare a decis să ofere clienților nu doar proiecte de amenajare, ci și mobila în sine, astfel că Signature Home a trecut de la statutul de firmă de design interior la fabrică de mobilă. Compania investește în promovare și comunicare constantă cu clienții finali.

Cum se diferențiază Signature Home de concurență
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Iunie 2023

Pornită în județul Ialomița, Signature Home are astăzi în portofoliu numeroase proiecte de amenajări și mobilă pe comandă. În prezent, sediul Signature Home este în București, sectorul 1, adică locul în care poți merge să stai de vorbă cu ei pentru o comandă de mobilier. Gama de produse este atât de diversificată, încât poți să-ți mobilezi întreaga casă apelând doar la această fabrică, de la mobilier pentru încăperile locuinței, la panouri decorative sau riflaje cu rol separator. Per ansamblu, Signature Home se recomandă astăzi drept un atelier de creație, având servicii dintre cele mai complete: consultanță, proiectare, reprezentări 3D și management de proiect.

www.signaturehome.ro

Personalizare
Pe site-ul lor se găsesc toate piesele de mobilă pe care le poți comanda în dimensiunile și nuanțele tale preferate, de la canapele modulare la paturi tapițate, de la seturi complete pentru bucătărie la boaserie, de la mic mobilier la birouri impozante. Există și o componentă de prelucrare a materialelor de lucru: vopsire MDF, PAL sau lemn (pentru materialul clientului sau al fabricii), prelucrare fronturi curbe sau rotunjite, debitare și cantuire PAL pe orice dimensiuni, prelucrare CNC.

www.signaturehome.ro

Diferențiere de concurență
Dincolo de gama variată de produse la comandă, de capacitatea de a realiza proiecte de amenajare interioară pe planurile clientului sau în colaborare cu studiouri de design, Signature Home încearcă să se diferențieze de concurență, apelând la câteva soluții în plus: o gamă complexă de materiale, produse și soluții, oferte promoționale pentru colaboratorii de tip designeri sau arhitecți, premontaj înaintea livrării în prezența clientului, garanție internațională de 24 luni și service postgaranție, utilaje performante și disponibilitatea de a răspunde oricând și oricâtor întrebări din partea clientului.

www.signaturehome.ro

În plus, compania Signature Home este activă pe canalele de socializare, comunicând nu doar prin prezentarea unor proiecte finalizate, ci și prin numeroase texte și filmulețe motivaționale. „Îmbinăm fantezia cu practicul pentru a crea spații unice, care să reflecte dar să și completeze personalitatea dumneavoastră”, se arată pe site-ul companiei.

Publicitate