logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Duval Furniture: stai bine, stai frumos pe scaunele astea

Câteodată, atunci când vrei să dai interioarelor un accent de original și ultrapersonalizat, este suficientă o singură piesă de mobilier care să schimbe stilul. Spre exemplu, în zona de dining sau în cea de living poți obține un efect wow folosind câteva dintre cele mai noi scaune produse sub brandul bihorean Duval Furniture.

Duval Furniture: stai bine, stai frumos pe scaunele astea
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Iunie 2023

Am mai scris despre acest brand, o companie de veche tradiție din Bihor, specializată în producția de scaune pentru acasă, dar mai ales pentru industria HoReCa. Duval Furniture creează unele dintre cele mai inedite game de scaune care se pot personaliza la cererea clientului în privința tapițeriei. Îi caracterizează un design creativ, inspirat din stiluri retro, dar interpretat în manieră contemporană sau clasică. Dintre noutățile lor, am ales trei modele fanteziste, care domină atmosfera din jur.

Scaunul Oslo este un model ideal pentru pensiunile sau locuințele private din zona de munte a României, fiind inspirat de stilul minimalist călduros al mobilei scandinave. Îl definesc formele geometrice drepte și constă într-o structură din lemn de fag pe care sunt atașate un șezut și un spătar tip perne mod, dar stabile, îmbrăcate în tapițerie pufoasă. Contrastul cromatic dintre nuanța naturală a lemnului și albul tip omăt al tapițeriei este unul cald, primitor.

Duvalfurniture.ro

Scaunul Moon se adresează interioarelor în căutarea eleganței adaptate zilelor noastre. Designul este dominat de rotunjimi perfecte, atât la nivelul spătarului și șezutului, cât și în ce privește detaliile structurii lemnoase. Practic, două arcade cu capete aurii sunt alipite, servind în același timp drept picioare stabile, mânere și susținere a șezutului. Combinația cromatică de negru și auriu a picioarelor contrastează surprinzător cu tapițeria gri, model scămoșat.

Duvalfurniture.ro

Scaunul Siesta face parte din categoria scaunelor balansoar, potrivite pentru dormitor, pentru zona de relaxare a livingului sau pentru colțul de citit. Tapițeria moale și confortabilă este aplicată pe o structură de lemn de fag aparent complicată, amintind de mobilierul masiv, impozant al caselor boierești de altădată. Pare să se sprijine pe o adevărată bază mecanizată, dar este vorba de artă meșteșugărească și dragoste de lemn.

Duvalfurniture.ro

Duval Furniture are fabrica producătoare în județul Bihor, iar cei care vor să treacă pragul magazinului fizic o pot face în două showroom-uri: unul deschis în București, altul, în Oradea. „În fabrica noastră trecem lemnul printr-un ciclu complet de producție, pornind de la debitarea bușteanului, uscarea acestuia în cele mai moderne uscătoare, prelucrarea mecanică a produselor, asamblarea, finisarea și ambalarea produsului. Astfel ne asigurăm că oferim consumatorului final un produs de cea mai bună calitate, creat cu atenție la orice mic detaliu.”, se arată pe site-ul Duval Furniture.

Publicitate
Publicitate