logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bodnar: suportul extractibil, contra micilor dulapuri

Pentru că locuințele românilor sunt, ca suprafață, invers proporționale cu nevoile de depozitare, Bodnar a găsit o soluție simplă și extrem de practică: suportul extractibil. Este disponibil în trei variante pentru dressinguri oricât de mici.

bodnar-1570
Accesorii pentru toate încăperile unei locuințe moderne - Bodnar.eu
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 August 2016

Suportul extractibil pentru umerașe de la Bodnar este conceput pentru a păstra în deplină ordine și organizare hainele de atârnat. Cu ajutorul suportului extractibil, nimic nu se șifonează, dar se și creează un plus de spațiu în dulapul foarte îngust de acasă. Suportul pentru umerașe e din oțel cu finisaj cromat și are lungimi de până la 500 mm.

www.bodnar.eu
Suport Bodnar de umerașe, ușor de mânuit, pentru dulapuri înguste

Suportul extractibil pentru pantaloni de la Bodnar este o altă soluție pentru minidressingul de apartament. Încap între nouă și 11 perechi de pantaloni, într-un spațiu relativ restrâns. Şi datorită designului practic și ingenios, pantalonii nu se șifonează. Suportul extractibil pentru pantaloni de la Bodnar este din cro, cu finisaj cromat.

www.bodnar.eu
Suport Bodnar pentru până la 11 perechi de pantaloni călcați la dungă

Suportul extractibil pentru cravate de la Bodnar poate fi folosit inclusiv pentru păstrarea ordonată a curelelor și se bazează pe un sistem de până la 32 de cârlige. Suportul extractibil de cravate Bodnar este din materiale combinate – plastic și aluminiu, iar finisajul este în două variante de culoare, la alegere: negru și gri.

www.bodnar.eu
Suport Bodnar pentru depozitare la îndemână a cravatelor și curelelor

Acestea sunt doar trei dintre zecile de soluții Bodnar pentru transformarea oricărei piese de mobilier într-un exemplu de eficiență discretă. Accesoriile Bodnar sunt concepute pentru toată casa.