Bodnar: suportul extractibil, contra micilor dulapuri

Pentru că locuințele românilor sunt, ca suprafață, invers proporționale cu nevoile de depozitare, Bodnar a găsit o soluție simplă și extrem de practică: suportul extractibil. Este disponibil în trei variante pentru dressinguri oricât de mici.

 +4
Accesorii pentru toate încăperile unei locuințe moderne - Bodnar.eu
  |  

Suportul extractibil pentru umerașe de la Bodnar este conceput pentru a păstra în deplină ordine și organizare hainele de atârnat. Cu ajutorul suportului extractibil, nimic nu se șifonează, dar se și creează un plus de spațiu în dulapul foarte îngust de acasă. Suportul pentru umerașe e din oțel cu finisaj cromat și are lungimi de până la 500 mm.

 +4 www.bodnar.eu Suport Bodnar de umerașe, ușor de mânuit, pentru dulapuri înguste

Suportul extractibil pentru pantaloni de la Bodnar este o altă soluție pentru minidressingul de apartament. Încap între nouă și 11 perechi de pantaloni, într-un spațiu relativ restrâns. Şi datorită designului practic și ingenios, pantalonii nu se șifonează. Suportul extractibil pentru pantaloni de la Bodnar este din cro, cu finisaj cromat.

 +4 www.bodnar.eu Suport Bodnar pentru până la 11 perechi de pantaloni călcați la dungă

Suportul extractibil pentru cravate de la Bodnar poate fi folosit inclusiv pentru păstrarea ordonată a curelelor și se bazează pe un sistem de până la 32 de cârlige. Suportul extractibil de cravate Bodnar este din materiale combinate - plastic și aluminiu, iar finisajul este în două variante de culoare, la alegere: negru și gri.

 +4 www.bodnar.eu Suport Bodnar pentru depozitare la îndemână a cravatelor și curelelor

Acestea sunt doar trei dintre zecile de soluții Bodnar pentru transformarea oricărei piese de mobilier într-un exemplu de eficiență discretă. Accesoriile Bodnar sunt concepute pentru toată casa.


Transilvania Production - mobilă educativă

Transilvania Production a expus în primăvara acestui an un set de comode cu design inedit – inspirat de pasiunea copiilor mici pentru mobilierul de pictat. Acesta se poate citi, în loc de a fi colorat.

 +3
Comoda Alfabet de la Transilvania Production
  |  

Comoda Alfabet este o piesă de mobilă foarte veselă, ușor de integrat într-o cameră de copii, dar și într-un dormitor pentru adulți. Se numără printre cele mai inedite modele de design din România și joacă inclusiv un rol educativ: cei mici pot învăța literele alfabetului încă din primii ani ai vieții, încă de acasă. Literele sunt sculptate în relief și țin loc și de mânere pentru sertare, pentru că în spatele fiecărei litere există un sertar.

 +3 www.magmob.ro Comoda Alfabet, admirată la standul Transilvania Prodution în cadrul târgului Mobila Expo 2016

Comoda Alfabet de la Transilvania Production are deci mai multe spații de depozitare, ceea ce contribuie la impresia de ghidușie. Există varianta cu nouă litere / sertare, și varianta cu 24 litere  /sertare. Comoda Alfabet este confecționată din lemn masiv de rășinoase - brad și molid, iar modelul standard este dotat cu un sistem de culisare al sertarelor pe lemn. La cerere, poate fi înlocuit cu un sistem de șine metalice.

 +3 MagMob Varianta cu 24 litere


Crame de vis: soluții inedite de păstrare a vinului

Crame de vis oferă mobilier original pentru organizarea unei (mici sau mari) crame personale. Aceste crame sunt proiectate pe măsura fiecărui spațiu, de la adevărate încăperi cu iz medieval până la mic mobilier cu rol decorativ.

 +10
Cramă de vis: eleganță, ordine, stil clasic - Cramedevis.ro
  |  

Fiecare sticlă de vin e o poveste în sine, iar acest lucru îi inspiră pe cei de la Crame de vis să realizeze mobilă personalizată pentru depozitarea estetică a băuturii în casele românilor. Producătorul de mobilă se adresează tuturor celor dornici să savureze o sticlă de vin în mod autentic, de la persoane private până la deținătorii de spații comerciale.

 +10 www.cramedevis.ro Cramă modernă: linii simple, suprafețe netede și un stil sobru, lipsit de ornamente

 +10 www.cramedevis.ro Un capac de butoi, pe post de cramă inedită

 +10 www.cramedevis.ro Stil medieval: combinație de lemn și placări cu piatră

Pentru cei cu spații generoase, proprietari de vile sau deținători de spații comerciale, Crame de vis proiectează și realizează mobilă din esență lemnoasă, stejar, nuc, fag, cireș și frasin, în diferite combinații de lemn și culoare. Crama de acasă poate lua diferite stiluri, în funcție de preferințele clientului și de spațiul disponibil - de la stilul medieval până la cel modern și de la cel rustic până la stilul clasic.

 +10 www.cramedevis.ro Scară sau sanie? Mobilier de cramă!

 +10 www.cramedevis.ro Mobilier de cramă pentru spații private reduse ca dimensiune. Se agață pe perete

Nici cei care stau la bloc sau în case de dimensiuni nu foarte generoase nu sunt uitați; fiecare poate avea o mică cramă acasă sau măcar acel gen de mobilier și accesorii care să inspire atmosfera unei crame. Este vorba despre mobilier din lemn sau fier forjat, sub forma unui bar cu spații pentru depozitarea sticlelor de vin și a paharelor, ori sub forma unor piese inedite, cu un design original, ce speculează la maximum spațiul casei: scărițe, cuiere, lădițe etc.

 +10 www.cramedevis.ro Accesoriu original pentru păstrarea sticlelor de vin

 +10 www.cramedevis.ro Cramă în stil rustic: căldura lemnului îndeamnă la un pahar de vin

Nu rata galeria foto!


Cele mai bine vândute piese de mobilă de la Szel Mob

În casele românilor își fac tot mai adesea loc piesele de mobilă din lemn masiv, cu design rustic, indiferent că vorbim de amenajarea sufrageriei, bucătăriei sau dormitorului. Producătorul Szel Mob dezvăluie gusturile românilor, reflectate în vânzări.

 +5
Mobilierul rustic poate și elegant - SzelMob.ro
  |  

Se pare că piesele de mobilă cu rol de depozitare sunt cele mai căutate de români. Comode, dulapuri, biblioteci - toate acestea sunt puse la dispoziție de firma Szel Mob în variante de design rustic, cald și impunător, dar și extrem de funcționale, oferind numeroase variante de depozitare.

Scaunul de bar de la Szel Mob este unul dintre cele mai bine vândute în 2015, fiind din lemn de pin, cu un design pitoresc, potrivit unei atmosfere prietenoase și sincere. Au înălțimi de 82 cm și, datorită gamei de culori disponibile, sunt acea pată de voioșie necesară oricărui spațiu de întreținut atmosfera.

 +5 www.szelmob.ro Scaun de bar, disponibil în nouă variante de culoare

Chiuveta cu mască din lemn de stejar se regăsește în topul celor mai bine vândute piese de mobilă marca Szel Mob. Se vinde cu chiuvetă sau separat. Spațiile de depozitare sunt generoase: un dulap cu două uși și două sertare la bază, ideale pentru păstrarea substanțelor de curățat, a prosoapelor și produselor cosmetice.

 +5 www.szelmob.ro Mască de chiuvetă pentru o bucătărie plină de culoare. Blatul poate fi din stejar sau pin

Noptiera cu raft și sertar de la Szel Mob este practică și veselă, cu un design robust, ce pune în evidență calitatea lemnului natural, de pin. Se potrivește dormitoarelor rustice, în apartamente sau case de vacanțe, fiind încăpătoare, dar fără să ocupe foarte mult spațiu. Astfel că este pe lista celor mai bine vândute piese de mobilă de la Szel Mob.

 +5 www.szelmob.ro Noptieră în nuanța naturală a pinului. Sunt disponibile încă alte două variante de culoare

Scrinul sau dulapul de acte pentru birou de la Szel Mob a fost gândit ca un soi de menajeră a biroului. Cu acest scrin, încăperea de lucru de acasă e mereu ordonată. Dulapul are nu mai puțin de nouă sertare, șase mai mici și încă trei mai mari. Restul spațiului este destinat dosarelor voluminoase, ușor de depozitat pe rafturile interioare ale scrinului.

 +5 www.szelmob.ro O grămadă de documente, instrumente de scris și gadgeturi pot fi ascunse aici

Avantajul pieselor de mobilier de la Szel Mob este designul ușor de recunoscut. Indiferent că vorbim de diversele încăperi ale casei, mobilierul are același design plăcut și cald, inspirat de încrederea în "Mama Natură".


Alchemy: bar mobil… acasă!

Se cheamă Alchemy Bar, are design șic, este ultramodern și, datorită lemnului masiv din care e confecționat, inspiră naturalețe. Prevăzut cu roți, barul Alchemy de la DoroBanti se potrivește oricărei ocazii de socializare, de la mese festive la un pahar de vin cu prietenii.
 +3
Barul Alchemy poate fi amplasat la bucătărie sau în sufragerie - dorobanti.squarespace.com
  |  

O piesă de mobilier tot mai îndrăgită în casele românilor este barul. Sticlele de băutură au ocazia de a defila sub ochii musafirilor, ca pe un adevărat catwalk. Barul propus de DoroBanti are numeroase spații de depozitare, atât pentru sticle cât și pentru pahare.

 +3 www.dorobanti.squarespace.com Blatul din marmură e ușor de întreținut și curățat
Barul Alchemy de la DoroBanti este disponibil în două variante de lemn - stejar și frasin, în nuanțe naturale, una mai blândă, alta mai intensă. Este o piesă cu un concept modern: de dimensiuni reduse, urmărește să asigure spații de depozitare cât mai numeroase, dovedindu-și funcționalitate în orice ocazie.

 +3 www.dorobanti.squarespace.com Se pot depozita sticle, pahare, ustensile specifice barului
Barul Alchemy de la DoroBanti e prevăzut cu roți pentru o manevrare ușoară și cu blat de servire, fie din marmură, fie din lemn masiv. Cele două bare laterale pot fi folosite și ca mânere, dar și drept cuiere pentru prosop de bucătărie, în funcție de locul în care amplasăm barul. Distracție plăcută!