logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cele mai trăsnite canapele din lume

Nu toate piesele de mobilier sunt... piese de mobilier! Unele dintre ele sunt concepute de designeri pentru a uimi, șoca, pentru a lua ochii, nu pentru a fi luate acasă. Prezentăm mai jos câteva modele de canapele unice, neobișnuite, trăsnite.

canapele_traznite-1577
Canapele pe care NU le vrei acasă, dar caști ochii la ele -  Mocosubmit.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 August 2016

www.imagui.com
Gaufre, careva?

Setul de fotolii din imagine are pentru noi un mesaj de responsabilitate față de mediul înconjurător. Este creat din carton reciclat și conține două fotolii inedite – confortabile ca și formă, ispititoare ca și design. Seamănă cu celebrele și aromatele gaufre, nu-i așa? Momentul ideal de folosire: dimineața la cafea.
 

www.graphicmania.net
Cactus - adevăratul înțeles al zicalei "Să stai ca pe ace"

Canapeaua Cactus nu e deloc prietenoasă cu oamenii, dimpotrivă! A fost creată pentru a demonstra că natura este și ea un designer de obiect, cu condiția să-i respecți produsul. Așa că oricât de confortabilă ar fi această canapea, ca formă, desigur că nimeni nu îndrăznește să ia loc.
 

www.graphicmania.net
Nu aruncați cu pernele! Astea se sparg!

Canapeaua din cartoane cu ouă a fost concepută de fapt pentru găini. Este un mare cuibar, o piesă de mobilier dintr-un secol viitor, dintr-un timp în care confortul va deveni cel mai banal aspect al vieții animale. Doar găinile se pot așeza fără grijă pe această canapea.

www.housesdesign.ru
Spaghete cu sos pesto sau simple?

Așa arată stilul eclectic în interpretare rusească. Despre cele două fotolii cu aspect ațos se spune că reprezintă un prototip al mobilierului care respiră, că ar face parte dintr-un experiment de design. Nouă ni se pare că cineva a furat cablul tv al blocului și, ca să nu fie prins, l-a înnodat fedeleș la vedere.

www.houzz.com
Canapea pentru microbiștii cărora le este imposibil să stea jos, la meci!

Canapeaua pentru meciuri este o iluzie. Creată din zeci de mingi de fotbal, are un design atrăgător pentru microbiști, dar s-ar putea să nu fie prea confortabilă pentru că petele de pe fiecare minge în parte sunt, de fapt, găuri! Canapeaua joacă rol de prototip într-o campanie pentru promovarea mobilei din bambus.

Publicitate