logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Casa 2002: depozitare inedită!

Pentru că nicio locuință din lume nu e suficient de încăpătoare pentru bunurile proprietarilor, Casa 2002 propune românilor mobilă în mai multe stiluri, dar cu un numitor comun: spații de depozitare neașteptate.

casa2002_profil-1593
Mobilă românească pe comandă - Casa2002.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Septembrie 2016

Indiferent că vorbim de mobilă pentru living, dormitor sau bucătărie, că vorbim de mobilă modernă, minimalistă sau exotică, modelele propuse de Casa 2002 au un mare avantaj: dispun de spații de depozitare inedite, discret integrate unei estetici încântătoare.

www.casa2002.ro
Canapeaua Deluxe se poate transforma în pat cu ladă de depozitare și noptieră cu sertare

Canapeaua Deluxe de la Casa 2002 se încadrează unui stil modern, contemporan și poate fi piesa vedetă într-o amenajare minimalistă. Este extensibilă, are saltea relaxa și o grămadă de spații de depozitare: ladă, plus etajeră cu trei sertare. Materialul textil se poate alege de către client dintr-o gamă cromatică de 30 de culori puse la dispoziție de Casa2002.

www.casa2002.ro
Colțarul Maya de la Casa 2002 are două funcții: depozitare la vedere și loc de relaxare

Colțarul Maya de la Casa 2002 este un alt model cu spații de depozitare atipice – sertare amplasate pe partea de jos, prevăzute cu mânere cochete. Este un coltar fix, nu se poate extinde, fiind recomandat caselor cu cel puțin două camere. Rolul colțarului Maya de la Casa 2002 este de zonă de relaxare, pentru ca designul invită la lenevire indiferent de orele zilei. Una dintre lateralele colțarului este, de asemenea, prevăzută cu spații de depozitare, sub forma unei minibibliotecuțe cu două rafturi, încastrată în brațul mobilierului.

www.casa2002.ro
Dormitor Andrei cu ansamblu de noptiere și comodă: trei rafturi și patru sertare

În dormitorul Andrei de la Casa 2002, patul este cel care atrage atenția. Noptierele sunt plasate inedit, nu de o parte și de alta a tăbliei patului, ci atașate la picioarele patului. Motivul? Prezența unui spațiu în plus pentru depozitare – o comodă cu sertare, integrată sub forma unui singur corp de mobilier, unui ansamblu pe care-l compune cu cele două noptiere. În plus, patul dormitorului Andrei de la Casa 2002 are și lăzi de depozitare, amplasate pe laterale.

www.casa2002.ro
Casa 2002: cele patru taburete ocupă spațiu puțin, putând fi adăpostite sub masă, și au și lădițe pentru depozitare

Setul de masă cafea și taburete cu lădiță de la Casa 2002 face parte din seria pieselor de mic mobilier și își găsește locul atât în bucătărie, cât și pe o terasă acoperită. E vorba despre patru taburete cochete foc, din imitație de piele, având un design inspirat de o prăjitură de ciocolată cu bezea. Inedită este multifuncționalitatea: taburetul Casa 2002 poate fi folosit și ca loc de șezut, dar și ca spațiu de depozitare, având la interior amplasată o ladiță. Ridici capacul și… depozitezi!

Casa 2002 realizează toate aceste modele, plus multe altele, pe comandă, permițând clienților să personalizeze piesele cumpărate atât cromatic, cât și sub aspectul dimensiunilor.

Publicitate
Publicitate