logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cele mai drăgălașe pătuțuri pentru copilul tău

Pătuțuri de copii cum numai în filme și reviste străine am mai văzut, există și în România. Le produce firma Amik din Satu Mare și în spatele fiecărei piese de mobilier pentru cei mici se ascunde o poveste.

amik_patuturi_copii-1590
Cu pătuțul Amik împlinești visul copilului tău! Amik.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Septembrie 2016

Pătuțurile sunt din cale afară de haioase, puternic colorate și în forme dintre cele mai variate, de la mașinuță de curse la tratorașe. Majoritatea modelelor de pătuțuri pentru copii Amik sunt inspirate din povești și desene animate, purtând și nume sugestive.

www.amik.ro
Model Vaper și model Police

Pătuțul mașinuță Vaper de la Amik este un model de maximă siguranță pentru cel mic, putând fi opțiunea potrivită de trecere de la patul de bebeluș la cel de copil mic. E potrivit pentru copii cu vârste între 3 și 14 ani și are dotările unei adevărate jucării, cu rol nocturn de pat. Pătuțul Vaper de la Amik este prevăzut cu sistem de LED ce luminează pe durata serii, iar marginile sunt înalte, rotunjite pe colțuri, făcând imposibil orice accident. Materiale de lucru: lemn masiv, MDF vopsit, fibre de sticlă.

www.amik.ro
Model pătuț copii Happy Bus supraetajat

Pătuțul Happy Bus de la Amik este mai mult decât o piesă practică de dormitor – este un loc de joacă și o mobilă decorativă ce dă camerei copilului un aer de bunădispoziție maximă. Pătuțul Happy Bus este, de fapt, supraetajat, putând fi folosit de familiile cu doi copii. Puternic colorat și frumos decorat cu personaje de poveste, pătuțul Happy Bus de la Amik are forma autocarului deschis ce plimbă turiștii în București. Există patru variante de culoare: roșu, albastru, verde și galben. Dincolo de sistemul LED, are și volan, astfel că cel mic se poate juca în voie cât e ziua de lungă, fără a se da jos din pat.

www.amik.ro
Model pătuț copii MiniMax

Pătuțul MiniMax de la Amik este creat pentru copii pasionați de cursele cu mașini sau de desenele animate MiniMax. Conceput pentru copii cu vârste variate, de la 3 la 14 ani, pătuțul MiniMax de la Amik este disponibil în două variante de culoare – albastru și roșu, și e prevăzut inclusiv cu spațiu de depozitare a lenjeriei. Designul jucăuș al pătuțului MiniMax de la Amik schimbă atmosfera camerei, asumându-și rolul de mobilier vedetă.

www.amik.ro
Model de pătuț copii Tractor, în două variante de culoare

Pătuțul Tractor de la Amik pare un adevărat dispozitiv de joacă pentru copii, dar este dotat cu saltea și spațiu de depozitare a lenjeriei, ca și celelalte modele. Variantele de culoare sunt roșu, galben, albastru și verde și se recomandă copiilor cu vârste între 3 și 14 ani, fiind un model foarte modern și rezistent în timp, datorită materialelor și tehnicilor de lucru. Pătuțul Tractor de la Amik are, într-adevăr, forma fidelă a unui tractoraș, oferind spațiu și pentru păstrarea jucăriilor preferate pe laturile saltelei.

Amik vă pune la dispoziție încă multe alte modele de pătuțuri pentru copii inedite, vesele și inspirate din desene animate. Alegeți ce-i place copilului dvs.!

Publicitate
Publicitate