logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cu Mobilenia, dormitorul devine încăpător

Ancadramentul de pat de la Mobilenia este multifuncțional și oferă dormitorului un aer sobru și elegant. Ţine loc de noptiere, dulap de haine și comodă.

ancadrament_de_pat_mobilenia-714
Să tot depozitezi într-un asemenea dormitor - Mobilenia.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Ianuarie 2016

La fel cum televizorul din sufragerie este încadrat de un corp de bibliotecă cu nenumărate spații de depozitare, la fel și patul matrimonial din dormitor poate oferi soluții de păstrare a lucrurilor personale.

Ancadramentul pentru patul Berline este un produs al fabricii Mobilenia și se adresează celor care doresc să aibă parte de un dormitor ceva mai încăpător decât în mod obișnuit. În loc de noptiere, ancadramentul pentru pat asigură infinit mai mult loc de depozitare. Este prevăzut cu două dulapuri de haine, rafturi de bibliotecă, două sertare, noptieră și dulăpioare cu uși.

www.mobilenia.ro

Fiind o piesă de mobilier elegantă și sofisticată, ancadramentul pentru pat Berline de la Mobilenia dispune de ornamente decorative în culoare arămie, ce se regăsesc inclusiv pe mânerele sertarelor.

Ancadramentul pentru pat Berline este realizat din lemn de fag masiv, PAL și MDF furniruit cu stejar. De altfel, stejarul se regăsește și la nivelul finisajului cu aspect antichizat. Culoarea este inspirată de nuanța lemnului de cireș.

Ancadramentul pentru pat de la Mobilenia face parte dintr-un dormitor complet, Berline Nuc, ce include pat matrimonial, șifonier cu patru uși, comodă și noptiere. Dar în lipsa unui dormitor suficient de spațios în care să încapă toate aceste piese de mobilier, ancadramentul de pat joacă rolul tuturor spațiilor de depozitare necesare oricărui dormitor matrimonial.

www.mobilenia.ro