logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Bucin Mob: mobilier pentru grădini oricât de mici

Balcon îngust, terasă mică  și grădină restrânsă - nu înseamnă că nu putem profita de clipe romantice în aer liber. Setul Clasic de la Bucin Mob e o soluție practică și estetică.

www.bucinmob.ro
Mobilier exterior pentru întreaga familie
Andreea Chiru  |  18 Ianuarie 2016

Bucin Mob s-a specializat pe mobilierul de exterior încă din anul 1993 și de atunci a experimentat pentru români cam toate soluțiile de mobilare a spațiilor în aer liber. O problemă tot mai acută este limitarea acestui spațiu liber de care dispunem. Așa că Bucin Mob a conceput numeroase seturi de mobilier ușor de adaptat în lipsă de spații generoase.

Setul Clasic de la Bucin Mob este exact ceea ce sugerează și numele: un set de masă cu patru scaune, extrem de ușoare, cu un design grațios și simplu ce permite petrecerea timpului în aer liber într-o atmosferă romantică.

www.bucinmob.ro
Mobilierul Bucin Mob este din lemn de frasin și salcâm

Setul Clasic Bucin Mob răspunde criteriilor de calitate, fiind confecționat din lemn natural și metal. Pentru spătarul și șezutul scaunelor și pentru blatul mesei, producătorul Bucin Mob a folosit două variante de lemn, la alegere, frasin sau salcâm, iar cadrul metalic al scaunelor și picioarele mesei sunt din metal, disponibile tot în două variante, în funcție de preferințele clientului: zincate termic sau galvanizate.

Şi gama de culori a setului Clasic de la Bucin Mob este generoasă. Partea lemnoasă a mobilierului de grădină poate fi cumpărată în culoarea natur a lemnului sau finisată cu lacuri ecologice pe bază de apă, în două variante: cireș sau maro. Partea metalică a mobilierului pentru exterior a fost concepută în două modele de culoare: verde sau argintie, metalică.

www.bucinmob.ro
Setul Clasic Bucin Mob se potrivește oricărui decor natural

Datorită dimensiunilor mici și formei pătrate a scaunelor și mesei, setul Clasic de la Bucin Mob se potrivește atât într-o curte privată, cât și într-un balcon de bloc. Buna dispoziţie depinde doar de noi!

Publicitate
Publicitate