Canapeaua Cheesecake: mai modular de atât nu se poate!

Aramis Feeling a dus ideea de mobilă modulară la extrem. Canapeaua Cheesecake e o piesă de mobilă vie, capabilă să satisfacă mai multe nevoi - de socializare, relaxare și odihnă desăvârșită pe timpul nopții.

 +5
 MagMob
Canapeaua modulară Cheesecake are huse detașabile
  |  

Producător de canapele și fotolii în ton cu ritmul agitat al vieții moderne, Aramis Feeling a conceput o piesă de mobilier care încorporează mai multe funcții. Canapeaua modulară Cheesecake este o adevărată tratație în sufragerie, putându-se transforma rapid în mai multe piese de mobilier.

 +5 www.aramisfeeling.ro Poftiți la cafea! Avem șapte locuri.

De la canapea cu șapte locuri, la set de fotolii și măsuță de cafea sau pat pentru două persoane, nu e decât un pas. Canapeaua Cheesecake a fost creată sub forma unui joc simplu, inspirat de o prăjitură ce se desface în mai multe felii, după pofta fiecăruia.

 +5 www.aramisfeeling.ro Cam câte felii de Cheesecake să fie?

Canapeaua Cheesecake de la Aramis Feeling este ușoară, fiind confecționată din spumă poliuretanică, astfel că se poate muta cu ușurință dintr-o cameră în alta sau dintr-un colț în altul. Este disponibilă în mai multe variante de culori și stofe - țesături, microfibră și stofă impermeabilă. Husele sunt detașabile și ușor de curățat. În funcție de orele zilei, canapeaua modulară Cheesecake răspunde tuturor situaților, creând impresia unui veșnic joc de-a amenajarea.

 +5 www.aramisfeeling.ro Somn ușor! Canapeaua Cheesecake e patul ideal pentru musafiri


Iată ce poţi face cu un divan acasă!

Deşi sună a istorie încheiată, divanul ca spaţiu de dormit pe timpul nopţii este soluţia perfectă atunci când te confrunţi cu lipsa spaţiului de acasă! Ziua va fi canapea, noaptea va fi pat… matrimonial!

 +11
 MagMob
Divan pentru aranjament de vis - Wayfair.com
  |  

Deşi trendul anului 2016 se anunţă a fi patul inteligent, capabil să comunice cu proprietarul pe telefon, divanul din poveştile bunicilor şi-a câştigat nemurirea. Deşi în amenajările interioare ale românilor divanul nu prea este luat în seamă, el şi-a dovedit utilitatea deja în cadrul interioarelor de tip scandinav, acele interioare reduse ca spaţiu, dar calde, intime şi luminoase.

 +11 www.modernbedroom.xyz

Ce putem face, deci, cu un divan? Pe timpul zilei, divanul se foloseşte sub forma unei canapele, unui spaţiu de şezut la televizor, în faţa măsuţei de cafea, sau ca loc de savurat o lectură. Seara, divanul se transformă în pat de o persoană sau chiar două, pentru că majoritatea divanelor de azi se vând cu două saltele suprapuse ce pot fi desfăcute pentru a forma un pat dublu.

 +11 www.thehousez.com

Divanul este soluţia excelentă pentru camerele de copii. Spaţiile de depozitare incluse la baza divanului, sub forma unor sertare, sunt extrem de practice, permiţând păstrarea lenjeriei de pat, a pijamalelor şi chiar a unor cărţi pentru lectura de seară. Copiii pot depozita jucăriile preferate. Într-o cameră de copil, divanul ocupă foarte puţin spaţiu în raport cu funcţionalităţile sale multiple şi are rolul de canapea şi pat în acelaşi timp.

 +11 www.belfortfurniturebuzz.com

Divanul din sufragerie reprezintă o soluţie pentru găzduirea musafirilor peste noapte. Datorită cadrului de lemn, poate fi amplasat în orice colţ al încăperii, lipit de un perete sau în centrul camerei.

 +11 www.astarfurn.com

Divanul şi-a cucerit în amenajările interioare scandinave un loc binemeritat chiar şi în bucătărie, sub forma unei piese de mobilier ce inspiră atmosferă de familie fericită. Ce poate fi mai plăcut decât să savurezi cafeaua de dimineaţă sprijinit de pernele decorative ale divanului, în miros de pateuri şi plăcinte?

 +11 www.comfort-works.com

 


Inedit: rafturi de cărți din crengi uscate

Designerul Sebastian Errazuriz a folosit câteva crengi uscate de copac pentru a construi una dintre cele mai inedite și fermecătoare biblioteci moderne. De reținut: crengile erau căzute, nu au fost rupte!

 +3
 MagMob
O bibliotecă răsărită din podeaua camerei
  |  

În timp ce o bibliotecă de calitate presupune o investiție serioasă de bani, designerul Sebastian Errazuriz a preferat să folosească resturi naturale pentru a crea mobilier de calitate. Din câteva ramuri mari și uscate de copac, culese de pe jos, Sebastian Errazuriz a conceput o piesă de mobilă inedită, practică și estetică în egală măsură.

 +3 www.meetsebastian.com Mobilă pe gustul naturii

Crengile uscate au fost prelucrate în atelier pentru a putea fi agățate de perete și a servi ca rafturi de bibliotecă. Pentru un aspect de eleganță simplă, au fost vopsite cu lac negru. Cărțile în sine sunt așezate pe polițe din sticlă transparentă ce asigură echilibru absolut și, în același timp, sunt aproape invizibile, permițând lemnului să atragă toate privirile. Biblioteca inedită a fost denumită Bilbao, în onoarea locului în care au fost găsite crengile de copac. Face parte dintr-o colecție de piese de mobilier din ramuri de copac, colecție dominată de forme naturale, cât mai puțin prelucrate.

 +3 www.meetsebastian.com Lemn, sticlă și oțel - ingredientele bibliotecii Bilbao

Designerul Sebastian Errazuriz este de origine chiliană și și-a făcut deja un renume internațional datorită pieselor de mobilier originale, concepute din materiale cât mai prietenoase cu mediul și în forme revoluționare.


Patul deştept It Sleep Number te face mai isteț, mai sănătos!

Tehnologia inteligentă ia cu asalt dormitorul. Patul "It" de la Sleep Number știe totul despre tine! Funcționează ca un antrenor al stării de sănătate și bunădispoziție.

 +3
 MagMob
Saltele ajustabile, pentru confort personalizat - ItBed
  |  

În luna ianuarie a fiecărui an, la Las Vegas se desfășoară târgul CES, dedicat aparaturii electronice și tehnologiei de consum. Anul acest, statutul de vedetă a revenit patului "It", prezentat de compania Sleep Number, un pat care funcționează ca un soi de laborator în cadrul căruia toate cercetările se concentrează în jurul unui singur aspect: cum să-ți îmbunătățească somnul și deci viața. Patul "It" are trei calități: asigură confort personalizat, analizează felul în care dormi și este conectat la universul tău, cu ajutorul unei aplicații pentru telefon.

 +3 itbed.sleepnumber.com Patul It știe totul despre tine - ItBed

Patul "It" de la Sleep Number e prevăzut cu tehnologie de ultimă oră capabilă să înregistreze și analizeze ritmul cardiac, respirația și mișcările din timpul somnului astfel încât analizează dacă ai dormit bine sau prost și ulterior îți recomandă schimbări ale stilului de viață pentru a beneficia de odihnă nocturnă desăvârșită.

Senzorii biometrici sunt atașați saltelei "It", iar datele sunt transmise pe telefonul mobil, cu ajutorul unei aplicații speciale, lansate deja pe piață de compania Sleep Number. Patul "It" de la Sleep Number încorporează și date despre activitatea ta de peste zi, despre regimul alimentar, despre obiceiurile rele menite a-ți altera ulterior somnul, iar pe baza acestor informații te sfătuiește ce să faci pentru un somn mai bun. Spre exemplu, patul "It" de la Sleep Number te poate anunța că e timpul să mergi la culcare pentru că a doua zi ai o întâlnire matinală.Patul "It" de la Sleep Number este livrat cu două saltele (pentru el și ea) în șase variante de dimensiune și cu tăblie inclusă. Confortul este personalizat - fiecare saltea are proprii senzori biometrici, astfel că fiecare dintre cei doi parteneri ai cuplului își poate ajusta nivelul de fermitate necesar pentru odihna ideală și este "scanat" individual spre a fi slujit cât mai bine.
 +3 itbed.sleepnumber.com  Patul It comunică cu tine pe telefon - ItBed
Deviza companiei Sleep Number: "Patul It este singurul creat pentru a te face mai isteț, mai sănătos, mai fericit!".  Şi totuși, nu e încă gata. Va fi lansat abia a în a doua jumătate a anului 2016. Prețul de pornire este de 1100 de dolari.


Culoarea anului 2016 în amenajările interioare

Institutul Pantone a stabilit care este culoarea anului 2016 în materie de amenajări și design interior. Pentru prima dată e vorba de două culori!

 +5
 MagMob
Culoarea anului 2016: rose quart & serenity - Shoproomideas.com
  |  

Sub aspectul designului interior, anul 2016 stă sub semnul păcii, seninității și armoniei. Institutul Pantone din SUA a dezvăluit care este culoarea anului, nuanța care va impune un adevărat trend în ce privește felul în care ne decorăm cu mobilă și accesorii spațiile de locuit.

Pentru prima oară în istoria Pantone, este vorba despre două culori care se pot folosi atât separat, cât și combinate: roz cuarț și bleu senin. Ambele culori ale anului 2016 sunt primăvăratice, proaspete, blânde și inspiră relaxare și eliberare de griji. Roz cuarț este o nuanța feminină, pastelată, dar suficient de discretă încât să se potrivească și unui cămin conjugal, nu doar unei locuințe tipice de femeie. Iar a doua culoare a anului 2016, bleu senin, are aceleași calități, adăugând o nuanță de eleganță rece și sofisticată, ce împacă în egală măsură gusturi feminine și masculine.

 +5 www.bigchill.com Bucătăria anului 2016 - Bigchill.com


Folosite în combinație, cele două culori ale anului 2016 asigură o atmosferă de maximă ordine, fluiditate și armonie în bucătărie, indiferent că vorbim despre fronturile dulapurilor și rafturilor vopsite în aceste două culori sau despre pereții zugrăviți în roz cuarț și/sau bleu senin.

 +5 www.zillow.com Așa începe primăvara în bucătărie - Zillow.com

În băi, de asemenea, combinația celor două culori ale anului 2016 e mai mult decât binevenită, asigurând impresia de spațiu mare, liber, de confort și eleganță. Sunt disponibile pe piață obiecte sanitare în ambele nuanțe - colecții de vas de WC, chiuvetă și bideu. În materie de gresie și faianță, se pot realiza jocuri de culori și model între cele două nuanțe ale anului 2016, ca să nu mai vorbim de gama foarte variată de accesorii de baie: polițe, prosoape, perdele pentru cadă, pahare pentru pasta de dinți, savoniere.

 +5 www.construction2style.com Armonie in baie - Construction2style.com

Sufrageria amenajată în funcție de culorile anului 2016 transmite un mesaj de tihnă, tinerețe și prospețime. Mobila tapițată este opțiunea ideală pentru a decora livingul în pas cu moda culorilor, dar pentru cei care nu doresc să facă schimbări radicale accesoriile textile sunt o variantă potrivită: huse detașabile pentru fotolii și canapele, pernuțe decorative, fețe de masă sau draperii. Decorațiunile cu caracter temporar pot aduce și ele un aer de noutate: rame foto sau tablouri, aranjamente florale, corpuri de iluminat, obiecte ceramice etc.

 +5 www.amara.com Living pentru el & ea - Amara.com

Marele avantaj al faptului că pentru 2016, designul interior dispune de două culori este acela că roz cuarț și bleu senin se pot combina desăvârșit, ca două extreme ce se completează reciproc: căldura și feminitatea rozului merg mână în mână cu senzația de gheață și bărbăție a culorii albastre.