logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Iată ce poţi face cu un divan acasă!

Deşi sună a istorie încheiată, divanul ca spaţiu de dormit pe timpul nopţii este soluţia perfectă atunci când te confrunţi cu lipsa spaţiului de acasă! Ziua va fi canapea, noaptea va fi pat… matrimonial!

www.wayfair.com
Divan pentru aranjament de vis - Wayfair.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Ianuarie 2016

Deşi trendul anului 2016 se anunţă a fi patul inteligent, capabil să comunice cu proprietarul pe telefon, divanul din poveştile bunicilor şi-a câştigat nemurirea. Deşi în amenajările interioare ale românilor divanul nu prea este luat în seamă, el şi-a dovedit utilitatea deja în cadrul interioarelor de tip scandinav, acele interioare reduse ca spaţiu, dar calde, intime şi luminoase.

www.modernbedroom.xyz

Ce putem face, deci, cu un divan? Pe timpul zilei, divanul se foloseşte sub forma unei canapele, unui spaţiu de şezut la televizor, în faţa măsuţei de cafea, sau ca loc de savurat o lectură. Seara, divanul se transformă în pat de o persoană sau chiar două, pentru că majoritatea divanelor de azi se vând cu două saltele suprapuse ce pot fi desfăcute pentru a forma un pat dublu.

www.thehousez.com

Divanul este soluţia excelentă pentru camerele de copii. Spaţiile de depozitare incluse la baza divanului, sub forma unor sertare, sunt extrem de practice, permiţând păstrarea lenjeriei de pat, a pijamalelor şi chiar a unor cărţi pentru lectura de seară. Copiii pot depozita jucăriile preferate. Într-o cameră de copil, divanul ocupă foarte puţin spaţiu în raport cu funcţionalităţile sale multiple şi are rolul de canapea şi pat în acelaşi timp.

www.belfortfurniturebuzz.com

Divanul din sufragerie reprezintă o soluţie pentru găzduirea musafirilor peste noapte. Datorită cadrului de lemn, poate fi amplasat în orice colţ al încăperii, lipit de un perete sau în centrul camerei.

www.astarfurn.com

Divanul şi-a cucerit în amenajările interioare scandinave un loc binemeritat chiar şi în bucătărie, sub forma unei piese de mobilier ce inspiră atmosferă de familie fericită. Ce poate fi mai plăcut decât să savurezi cafeaua de dimineaţă sprijinit de pernele decorative ale divanului, în miros de pateuri şi plăcinte?

www.comfort-works.com

 

Publicitate
Publicitate