logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Inedit: rafturi de cărți din crengi uscate

Designerul Sebastian Errazuriz a folosit câteva crengi uscate de copac pentru a construi una dintre cele mai inedite și fermecătoare biblioteci moderne. De reținut: crengile erau căzute, nu au fost rupte!

www.meetsebastian.com
O bibliotecă răsărită din podeaua camerei
Andreea Chiru  |  13 Ianuarie 2016

În timp ce o bibliotecă de calitate presupune o investiție serioasă de bani, designerul Sebastian Errazuriz a preferat să folosească resturi naturale pentru a crea mobilier de calitate. Din câteva ramuri mari și uscate de copac, culese de pe jos, Sebastian Errazuriz a conceput o piesă de mobilă inedită, practică și estetică în egală măsură.

www.meetsebastian.com
Mobilă pe gustul naturii

Crengile uscate au fost prelucrate în atelier pentru a putea fi agățate de perete și a servi ca rafturi de bibliotecă. Pentru un aspect de eleganță simplă, au fost vopsite cu lac negru. Cărțile în sine sunt așezate pe polițe din sticlă transparentă ce asigură echilibru absolut și, în același timp, sunt aproape invizibile, permițând lemnului să atragă toate privirile. Biblioteca inedită a fost denumită Bilbao, în onoarea locului în care au fost găsite crengile de copac. Face parte dintr-o colecție de piese de mobilier din ramuri de copac, colecție dominată de forme naturale, cât mai puțin prelucrate.

www.meetsebastian.com
Lemn, sticlă și oțel - ingredientele bibliotecii Bilbao

Designerul Sebastian Errazuriz este de origine chiliană și și-a făcut deja un renume internațional datorită pieselor de mobilier originale, concepute din materiale cât mai prietenoase cu mediul și în forme revoluționare.

Publicitate
Publicitate