logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Sissoo – depozitare simpatică

Dacă vă place mobila cu design aparte, dacă vă atrag reducerile de Black Friday, dacă aveți nevoie de depozitare, dar vreți o atmosferă ghidușă în casă, puteți consulta oferta de piese de mobilier de la Sissoo. Fiecare produs în parte are ceva special.

sissoo-4727
Lemn natural și finisaje speciale?Sissoo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Noiembrie 2019

Sissoo s-a impus deja pe piața de mobilă din România prin stilul aparte, marcat de esențe de lemn exotice, design atipic și accente retro. Se adresează clienților care nu caută perfecțiunea, ci libertatea formelor, astfel că fiecare piesă de mobilier are o notă de originalitate fie prin cromatică, fie prin design sau funcție.

Am ales să vă prezentăm câteva piese de mobilier Sissoo cu rol de depozitare; în plus, se bucură și de reduceri de preț, cu ocazia perioadei Black Friday, valabile până la 10 decembrie 2019.

www.sissoo.ro
Iată cum arată o măsuță de cafea în stil Sissoo! Destul de joasă (40 cm înălțime), dar plină de spații surpriză, colorată și confecționată manual, această măsuță din lemn de mango aduce în living stilul exotic al Indiei. Se curăță simplu, cu o cârpă umedă, și este suficient de rezistentă încât să poată fi folosită și pe post de mobilier outdoor.

www.sissoo.ro
Dulapul de tip raft Indy este un exemplu de mobilier prietenos cu livingurile cochete prin simplitate. Prin înălțime, ar fi masiv, dar prin natura lemnului de mango și veselia culorilor de pe sertare devine o piesă suplă, de folosit ca bibliotecă. Dispune de spații de depozitare și la vedere, și ascunse vederii.

www.sissoo.ro
Iată și o comodă cu rol de noptieră, la alegere. Este unul dintre cele mai simpatice modele de mobilier cu rol de depozitare de la Sissoo, atât prin combinația de culori vii, cât și prin designul jucăuș, inspirat de valizele de călătorie. Evident, din lemn de mango!

Un mesaj de la Sissoo: „Sissoo promovează stilul vintage, industrial, retro, în general mobilier unicat, lemn mango, sheesham, accacia, combinații între metal și lemn exotic, lemn reciclat, produse handmade din zona Indiei, Nepal, Indonezia. Ne place să credem că produsele noastre, odată alese și combinate cu mobilierul potrivit, vor fi sarea si piperul spațiului amenajat”.

Publicitate