logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Scaune ultracolorate pentru case vesele

Cu ajutorul culorii! E una dintre cele mai simple și accesibile soluții de a împrospăta stilul de amenajare al livingului sau zonei de dining. Dacă vrei să adaugi și o notă clasică de eleganță, alege scaunele tapițate!

scaun-4733
Cum să schimbi atmosfera de acasă/Gustaliving.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Noiembrie 2019

Dacă preferi, în schimb, stilul minimalist contemporan, alege scaune netapițate. Important e să fie în culori dintre cele mai frumoase. Vă prezentăm mai jos câteva dintre cele mai colorate scaune de dining disponibile în România!

Specialiștii culorii verzi sunt cei de la Demcom. Au mai multe modele de scaune tapițate pentru dining, în culoarea verde; diferă oarecum designul, dar nuanța și calitatea materialelor se păstrează nealterate. Aceste scaune sunt îmbrăcate în tapiserie moale, dar rezistentă la uzură, iar culoarea pentru picioare este disponibilă în nenumărate variante.

www.demcom.ro

Scaunele de la PM Furniture sunt printre cele mai reușite în ce privește combinația de design atipic și culoare-vedetă. E vorba în special de scaune netapițate, având forme atât de neobișnuite încât sar imediat în evidență.

www.pmfurniture.ro

Combinații vesele de scaune tapițate și netapițate sunt disponibile la Mobirom. Aceștia au mai multe modele de scaune pentru bucătărie în culori pastelate, cu aer primăvăratec, netapițate. Sunt ușor de întreținut, au design robust, iar stilul amintește de cel din casa bunicii – scaune inspirate de balansoare. Au însă și scaune mai degrabă pentru zona de dining, adică cu șezut tapițat, designul fiind unul bazat pe rotunjimi elegante. Cromatic, au un aspect deosebit, fiind în mai multe culori.

www.mobirom.ro
www.mobirom.ro

Culorile cele mai speciale le găsiți la Domicilio. Acolo, orice culoare e disponibilă într-o groază de nuanțe, foarte diferite și atrăgătoare, indiferent că e vorba despre scaune tapițate sau netapițate. Culoarea cea mai specifică scaunelor de dining Domicilio este, după părerea noastră, cea albastră, iar exemplele din poze vorbesc de la sine. 

www.domicilio.ro

Există oricând și posibilitatea de a vă cumpăra un scaun alb sau într-o culoare oricât de neutră și să-l vopsiți voi acasă, într-o culoare oricât de specială. Pentru vopsele de mobilier vă recomandăm gama Annie Sloan.