Concept 22 – mobilă de bar pentru acasă

Barul de acasă s-a purtat mult la români după căderea comunismului. Se mai poartă și azi prin locuințele private, dar nu cu aceeași preocupare. Și totuși, zona de bar merită repusă în drepturi, mai ales cu câteva piese absolut deosebite.

 +6
Câteva piese absolut speciale/Concept22.ro
  |  

Interesante, atipice, originale – pe scurt, piesele de bar pe care Concept 22 le pune la dispoziția celor care obișnuiesc să savureze băuturi alcoolice acasă, cu prietenii. Stilul este cel industrial, de altfel cel mai potrivit pentru mobila de bar, iar designul le încadrează într-un mod de amenajare ieșit din comun. Iată câteva modele:

Scaunele de bar pot fi model Harlem sau model Tractor. Diferența între ele este de stil; Harlem (cu spătar și șezut din lemn reciclat) aparține stilului industrial modern, Tractor aparține stilului vintage.  +6 www.concept22.ro Scaun Harlem  +6 www.concept22.ro Scaun de bar Tractor

Le corespund și piese de tip masă de bar. Scaunul de bar Harlem poate fi combinat cu masa New York (la origine, măsuță de cafea), prevăzută cu blat înalt pentru paharele de vin și cu un blat la nivel inferior, pentru păstrarea sticlelor. Analog, scaunul de bar Tractor s-ar potrivi cu un alt tip de măsuță – consola Central, dotată nu doar cu blat rotund și interesant vopsit, ci și cu spații nenumărate de depozitare a sticlelor de băutură. Consola Central e prevăzută și cu roți care ajută la deplasarea ei în orice colț al casei. +6 www.concept22.ro Masă de bar New York  +6 www.concept22.ro Consolă Central

Și încă o piesă de mobilier absolut deosebită de la Concept 22 – măsuța Clover, mai degrabă potrivită ca măsuță de cafea sau ceai, pentru întâlnirile cu prietenii la orele amiezii. +6 www.concept22.ro Masă de cafea Clover
De reținut: toate aceste piese de la Concept 22 au reduceri semnificative de preț până la 30 noiembrie!


Cele mai inedite piese de mobilier de la Hefe Pure Wood

I-am întâlnit cu doi ani în urmă, în cadrul unui târg de mobilier din București și de atunci povestea lor evoluează tot mai frumos. Hefe Pure Wood este numele unui atelier de tâmplărie care se ocupă cu recuperarea lemnului vechi și transformarea lui în piese absolut unice.

 +7
Lemn de poveste sau un concept tot mai la modă/Hefepurewood.ro
  |  

Atelierul Hefe Pure Wood are sediul în Buzău, dar membrii echipei de meșteri tâmplari umblă în mare parte a timpului în căutarea lemnului pe care să-l salveze de la moarte și să-l introducă în casele românilor. Cele mai numeroase proiecte ale lor sunt în domeniul mobilei HoReCa, dar și piesele special create pentru locuințe private merită atenție.

De cele mai multe ori, bucățile de lemn sunt recuperate din situații cât mai speciale, uneori chiar și din apă, și preluate în așa fel încât să devină piese de mobilier cu rol de vedetă în casele oamenilor.

Succesul de care se bucură piesele de mobilier Hefe Pure Wood ține de designul fiecăreia în parte. De regulă, lemnul e cel care dă tonul piesei, iar cele mai multe dintre bucățile de lemn recuperat devin blaturi de mese mici și mari, rotunde sau dreptunghiulare, cu marginile neregulate, ce pun în valoare frumusețea și imperfecțiunea lemnului adevărat. Dar ce ziceți de niște rafturi suspendate cu margini inegale? Sau de un corp de mobilier office care duce cu gândul la vechile bârne de casă tradițională? +7 hefepurewood.ro +7 hefepurewood.ro +7 hefepurewood.ro +7 hefepurewood.ro +7 hefepurewood.ro +7 hefepurewood.ro

Showroom-ul Hefe Pure Wood este deschis de luni până vineri între orele 09:00 și 17:00. Mergeți să-l vedeți, noi zicem că merită!


Ubikubi prezintă două scaune vedetă

E ușor de recunoscut semnătura lui Dragoș Motica în cadrul colecțiilor de mobilier de la Ubikubi. Stilul modern cu influențe minimaliste și dragostea pentru tradiție sunt cele două elemente care „trădează” piesele de mobilier create de acest designer.

 +5
Tribut și Marco influențează atmosfera interioară/Ubikubi.ro
  |  

Dragoș Motica reprezintă cu succes un brand care se adresează în special tinerilor din România – Ubikubi este despre viața în ritm alert, cu accent pe nevoia de confort simplu de întreținut. Designul este mereu unul tineresc, proaspăt în peisajul mobilierului românesc, adesea inspirat din istoria celor mai frumoase zone ale țării. Iar noutățile Ubikubi din acest an, semnate de Dragoș Motica, continuă în acest fel. Iată două scaune pe cât de simple, pe atât de speciale prin funcționalitate și estetică – Tribut și Marco!

 +5 ubikubi.ro +5 ubikubi.ro Tribut este un scaun de bar, adus în realitatea urbană și destinat spațiilor horeca. Sursa de inspirație o constituie însă tradiționalul taburet al oierului, acel scăunel din lemn masiv, sprijinit în trei picioare. Varianta Tribut de la Ubikubi este un scaun foarte rezistent, cele trei picioare (de data asta înalte) fiind prinse prin înșurubare în șezutul semirotund. Noutatea absolută: pentru un aspect contemporan, dar și din motive de maximă funcționalitate, Tribut dispune de un triunghi metalic prins în jurul picioarelor, cu rolul de suport.

 +5 ubikubi.ro +5 ubikubi.ro Marco de la Ubikubi este un scaun de luat acasă, plin de culoare și prospețime nu doar prin designul marcat de forme geometrice jucăușe, dar și prin funcționalitate. Poate fi folosit ca taburet, poate fi folosit ca scaun de birou, poate fi folosit pe balcon. Cele patru picioare din lemn masiv sunt prevăzute cu accesorii metalice lăcuite ce asigură o perfectă îmbinare cu șezutul scaunului. Acesta este dreptunghiular dar are marginile rotunjite, realizate din plută naturală. Există și varianta de taburet Marco cu șezutul din burete, îmbrăcat în lână, pentru un plus de confort.
Oricare dintre aceste două scaune de la Ubikubi este o alegere ideală pentru cei care își doresc acasă o atmosferă cât mai originală și prietenoasă.


Graphtec propune barul sampling pe roți!

Cu o experiență de circa 20 de ani pe piața națională și internațională de mobilier pentru spații comerciale, Graphtec propune soluții personalizate, menite să ajute la dezvoltarea afacerilor și creșterea profitului. Secretul lor ține de combinarea funcțiilor moderne cu un design futurist, adaptat profilului afacerii fiecărui client.

 +4
O soluție ultracomercială pentru afacerea ta/Graphtec.ro
  |  

Considerând vizibilitatea și diferențierea drept cele mai importante instrumente de marketing, Graphtec oferă fiecărui client în parte mobilierul specific produsului pe care acesta îl vinde. Și numai pătrunzând în portofoliul de clienți din industria băuturilor alcoolice, vă arătăm o propunere de-a dreptul inedită: bar sampling pe roți. Există și varianta fixă, dar cea mobilă e parcă de mai mare impact.

Barul sampling de la Graphtec are un design minimalist, cu accente clasice, linii curate și funcționalități moderne. Acest model este destinat personalizării prin alegerea combinației cromatice,  dar și prin aplicarea logo-ului fiecărui client în parte. În ce privește variantele cromatice, acestea sunt de gri-alb, negru-roșu, negru-lemn deschis. Pe blatul barului mobil de la Graphtec este disponibilă o frapieră din inox, detaliu ce contribuie la atragerea clienților dornici să încerce băuturile-mostră. Barul dispune la interior de spații de depozitare a paharelor și băuturilor alcoolice, fiind închis cu uși securizate cu yală. Materiale: dulapul în sine este din MDF vopsit mat.

 +4 www.graphtec.ro +4 www.graphtec.ro +4 www.graphtec.roBarul sampling de la Graphtec dispune și de iluminare cu LED – un motiv în plus pentru a nu fi trecut cu vederea. Iluminarea este cu LED alb la nivelul blatului și cu LEDuri colorate pe laterale. Deplasarea devine o adevărată invitație la un pahar, deși există și varianta de bar fix spre care să se deplaseze clienții.
Designerii Graphtec  sunt gata oricând să personalizeze acest produs în funcție de nevoile clientului.


Pure Furniture – mobilă confortabilă din piele

Pielea este acel tip de material recomandat colecțiilor de mobilier cât mai sobre, masculine, oficiale. Le întâlnim în general în spații office, destinate uzului managerilor, contribuind la realizarea unei atmosfere pe cât de tradiționale, pe atât de impunătoare și... la modă.

 +5
Mobilă din piele, destinată relaxării/Purefurniture.com
  |  

Totuși, mobilierul din piele poate fi și altfel, adică confortabil. Am luat spre exemplu cazul unuia dintre cei mai de succes producători de mobilă din piele cu punct de lucru în România: Pure Furniture. Sunt prezenți la cele mai mari târguri dedicate industriei mobilierului din țară și străinătate cu standuri dintre cele mai convingător amenajate. În ultima vreme, Pure Furniture a dovedit că mobilierul din piele poate ieși din tipare, extinzându-se spre domeniul mobilierului confortabil, tineresc, modern.

 +5 www.purefurniture.comFoarte multe modele de taburet tip otoman pot fi admirate în portofoliul Pure Furniture, în culori cât mai variate și în variante de design cât mai atipice. O astfel de piesă e de întâlnit mai puțin în birouri și mai degrabă în livinguri sau chiar dormitoare – deci în spații mai degrabă destinate relaxării.

 +5 www.purefurniture.comIată și o posibilitate de a integra mobila din piele amenajărilor dedicate în mod special interacțiunii prietenoase cu clientul: pe post de mobilier pentru servirea mesei în restaurante sau cafenele cu aer modern. Designul inspiră relaxare, invitând la socializare și clipe plăcute – două scaune înalte și o canapea dublă.

 +5 www.purefurniture.comȘi într-un bar cu accente rustice, mobila din piele de la Pure Furniture își face loc sub forma unui model de scaun pitic, numai bun de strâns prietenii împreună. În acest caz, mobilier din piele își pierde din gravitate, devenind o piesă de calitate, supersimpatică. +5 www.purefurniture.com
Cu puțin ajutor din partea unui specialist în amenajări, orice piesă de mobilă din piele își poate găsi loc într-o amenajare plină de ospitalitate.