logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Depozitul de saltele și-a lansat site nou

O afacere pornită de la perne decorative indoor/outdoor s-a transformat într-un adevărat depozit de saltele. Este denumirea companiei care acționează în județul Timiș, sub forma unui distribuitor de saltele într-o gamă foarte variată. De la mărimi de toate felurile, la nivel de fermitate, greutate și compoziție, Depozitul de Saltele propune modele care să răspundă nevoilor tuturor membrilor familiei.

Depozitul de saltele și-a lansat site nou
depozituldesaltele.ro
Andreea Chiru  |  11 Ianuarie 2024

Și pentru că la început de an 2024, și-a lansat site-ul online, Depozitul de Saltele desfășoară o campanie de reduceri de preț în perioada 8 – 21 ianuarie. Reducerea se referă la un preț cu 10% mai mic la absolut toate saltele disponibile pe site, mai puțin cele din secțiunea outlet.

Saltelele puse la vânzare de Depozitul de Saltele sunt de mai multe tipuri: pe bază de latex, cu arcuri individuale, cu arcuri pocket, din spumă poliuretanică și în variantă de spumă cu memorie. Majoritatea sunt produse ortopedice și superortopedice, cu proprietăți antibacteriene și contra alergiilor, în diverse grade de fermitate – fermă, medie sau extra fermă. În ce privește greutatea maximă pe care o susține pe o singură parte, aceasta se ridică la 150 kg. Sunt trei modele care întrunesc această cerință: pe arcuri individuale, din latex, respectiv pe bază de arcuri pocket. La acest distribuitor se regăsesc inclusiv saltele pentru copii, dar și restul accesoriilor adiacente, pilote și perne.

Secretul nivelului de confort al saltelelor disponibile pe site-ul Depozitul de Saltele: „Profităm de confortul adaptabil al spumei cu memorie și îl combinăm cu suportul avansat al arcurilor de tip pocket. Este echilibrul perfect pentru un somn mai bun.” Un beneficiu în plus este reprezentat de transportul gratuit, indiferent de valoarea cumpărăturilor.

Și pentru că este o afacere dedicată somnului de calitate, Depozitul de Saltele vinde inclusiv alte produse destinate dormitorului: perne, toppere, huse și pilote. Merită să îi vizitați online!

Publicitate
Publicitate