logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Târgul All4Wood Varșovia 2024: axa Turcia – Polonia

Centrul expozițional PTAK din capitala Poloniei va găzdui un nou târg, creat cu scopul de a deschide noi oportunități pentru producătorii de mașini și echipamente de prelucrare a lemnului, al industriei producătoare de saltele, al produselor forestiere și al industriei de accesorii și componente pentru mobile. ALL4WOOD va avea în rândul expozanților mai ales branduri din Turcia, companii orientate către piața globală.

Târgul All4Wood Varșovia 2024: axa Turcia – Polonia
Publicitate
Zilahi Imre  |  11 Ianuarie 2024

Polonia se distinge ca o țară cunoscută pentru abordarea sa dinamică și inovatoare în industriile auxiliare de prelucrare a lemnului, a produselor forestiere și a produselor auxiliare pentru saltele. Potențialul țării în aceste sectoare face din ea un jucător important și pe piața globală.

Poziție de lider în exportul de mobilă și produse forestiere

Cu un export de mobilă în valoare de 16 miliarde de dolari, Polonia este cel mai mare exportator de mobilă din Uniunea Europeană. Industria mobilei din această țară este solicitată în întreaga lume datorită produselor sale de calitate și prețurilor competitive. Fiind o țară bogată în resurse forestiere, Polonia atrage atenția și prin exporturile de produse forestiere în valoare de 6 miliarde de dolari. Această performanță puternică reflectă accentul pus de țară pe practicile forestiere durabile și succesul său în satisfacerea cererii internaționale de produse forestiere de calitate. Cu o suprafață forestieră de 9,3 miliarde de hectare, Polonia are o bogată activitate în domeniul forestier. Țara pune un mare accent pe principiul sustenabilității în politicile sale forestiere, urmărind să protejeze ecosistemele forestiere și să lase resurse forestiere sănătoase pentru generațiile viitoare. Industriile poloneze de prelucrare a lemnului, de produse forestiere și de produse auxiliare pentru așternut contribuie puternic la economia țării și i-au adus acesteia o poziție respectată la nivel internațional. Succesul acestor industrii este strâns legat de angajamentul Poloniei față de standardele de calitate, de eforturile de sustenabilitate și de abordările inovatoare.

Calitate și diversitate în exportul de saltele

Cu 1,5 miliarde de dolari în exporturile de saltele, Polonia deține, de asemenea, o poziție impresionantă în Europa. Calitatea, diversitatea designului și inovațiile tehnologice în producția de saltele au crescut competitivitatea internațională a Poloniei în acest domeniu.

35 de ani de experiență

ALL4WOOD pornește cu scopul de a crea un nou târg care să se ghideze după cei 35 de ani de experiență al organizatorului Tüyap din Turcia în sectoarele de utilaje pentru prelucrarea lemnului, produse forestiere, segmental bedding și industria auxiliară a mobile. Alegerea creării unui avanpost la Varșovia este motivate simplu: Polonia este cea mai râvnită destinație de investiții și producție din Europa, iar un târg în Polonia va servi nu doar un contact facil cu industria poloneză, dar și cu cele mai importante țări producătoare de mobilă din Europa, printre care se numără și România.

POARTA DE INTRARE ÎN EUROPA CENTRALĂ ȘI DE EST PENTRU PRODUSELE FORESTIERE, UTILAJE ȘI ECHIPAMENTE PENTRU PRELUCRAREA LEMNULUI, PRODUCȚIA DE MOBILĂ ȘI SALTELE

Obțineți acum biletul online GRATUIT!

Veniți alături de noi la ALL4WOOD Varșovia 2024, târgul pentru produsele forestiere, prelucrarea lemnului, mobile, tehnologii și materiale pentru fabricarea saltelelor. Pentru o perioadă limitată de timp, biletele la această întâlnire extraordinară în industrie sunt GRATUITE. Înscrieți-vă acum și nu ratați ocazia de a intra gratuit la târg.

5 motive pentru a vizita ALL4WOOD Varșovia 2024

Târgul va reuni profesioniști din industrie, organizatorii așteptându-se ca pe lângă cei din Polonia să le calce pragul în perioada 14-16 mai 2024 și vizitatori din România, Ucraina, Slovacia, Ungaria, Cehia, Lituania, Letonia și Estonia, precum și alte țări din Europe Centrală și de Est. Turcia va fi cea mai puternic reprezentată în rândul expozanților, dar desigur vor fi prezente și companii poloneze.

Cifrele prezumtive pentru târgul din luna mai, 2024

Capacități comerciale și de producție excepționale

Cunoscută ca fiind unul dintre cei mai importanți producători mondiali de produse forestiere, prelucrarea lemnului, mobilă și saltele, Turcia are o bună reputație pe plan global. Abundența de companii care se ocupă de producția de lemn în această țară oferă numeroase opțiuni pentru cei care doresc să facă afaceri în acest sector. Turcia este cunoscută pentru produsele sale de mobilă și de prelucrare a lemnului de înaltă calitate. Prin intrarea pe piața poloneză, companiile turcești prezenta produsele și serviciile lor în fața potențialilor lor clienți polonezi. Prin urmare, capacitatea extinsă de producție a Turciei poate satisface în mod eficient cerințele piețelor globale. Companiile turcești pot obține un avantaj competitiv pe piața poloneză prin oferirea de soluții durabile și estetice.

Târgul ALL4WOOD are previziuni pentru success pornind de la veleitățile prezentate de către companiile turcești expozante: soluții flexibile și personalizabile, avantaje logistice (un proces optimizat în ceea ce privește gestionarea lanțului de aprovizionare și termenele de livrare a produselor), acces simultan la oferte din Europa și Asia. Locația strategică a Turciei oferă opțiuni de transport eficiente atât pe mare, cât și pe uscat. Acest lucru ajută la optimizarea costurilor de transport și oferă avantaje competitive în materie de prețuri.

All4Wood 2024 este organizat de TÜYAP Fairs Inc. și ITF în colaborare cu asociațiile AIMSAD, IBIA și MAKSDER. Grupul TÜYAP Fair Group organizează evenimente comerciale pentru o gamă largă de industrii și sectoare. Desfășurându-și activitatea în opt orașe și stabilind parteneriate pe termen lung cu peste 100 de organizații profesionale, TÜYAP se diferențiază de concurenții săi. Ca urmare, această colaborare face din ALL4WOOD 2024 o platformă unică pentru a profita de noi oportunități de afaceri.

Invitație gratuită online:
https://www.all4woodfair.com/online-invitation1

 

De ce Polonia?

Locație strategică și rețea de transport: Polonia este situată strategic în inima Europei, oferind un avantaj semnificativ în ceea ce privește participarea la expoziții. Cu o rețea de transport extinsă, țara oferă acces ușor pentru participanții la târguri. În plus, fiind membră a Uniunii Europene, Polonia oferă acces la avantaje comerciale în cadrul UE.

Polonia se evidențiază ca o țară cu vaste zone împădurite, acoperind 30% din teritoriul său. Această resursă naturală abundentă oferă un mediu ideal pentru târgul industriei produselor din lemn. Polonia este, de asemenea, cunoscută pentru practicile sale de silvicultură durabilă, deschizând participanților uși către produse ecologice și oportunități de colaborare.

Industria lemnului din Polonia a cunoscut o creștere și o dezvoltare rapidă în ultimii ani. Țara a devenit un actor important în domeniile mobilei, hârtiei, produselor din lemn și prelucrării produselor forestiere.

Ce oferă Târgul ALL4WOOD de la Varșovia?

O gamă largă de produse: acest nou eveniment reunește o gamă largă de produse, de la utilaje pentru prelucrarea lemnului la produse auxiliare pentru mobilier.

Rețea internațională: ALL4WOOD oferă o oportunitate de a intra în contact cu profesioniști și experți din industrie din întreaga lume. Este o platformă excelentă pentru noi parteneri de afaceri și colaborări internaționale.

Inovații: Proiectele creative se întâlnesc cu inovațiile care vor modela tendințele viitoare.

 

Prin participarea la târgul ALL4WOOD, puteți:

— să încheiați acorduri comerciale orientate spre export cu reprezentanți și proprietari din sectorul produselor din lemn, al industriei de bedding și al mobile;

— să rămâneți la curent cu evoluțiile și tendințele din industrie;

— să vă consolidați notorietatea mărcii;

— să vă extindeți rețeaua de distribuitori;

Categorii de produse expuse

PRODUCȚIA DE PATURI ȘI SALTELE

Linii de producție » Materii prime și accesorii » Grupul de arcuri și tehnologii » Mașini de ambalare » Tehnologii de spumă » Produse finite » Echipamente de testare »  Sisteme CAD/CAM

MAȘINI DE PRELUCRARE A LEMNULUI

Debitarea lemnului » Căntuire » CNC » Dimensionare » Pulverizare și vopsire » Șlefuire »  Prese »  Tehnologii de uscare

LEMN ȘI PRODUSE FORESTIERE

Bușteni, diverse tipuri de cherestea » MDF, HDF » Placaj » Parchet, placări » Laminate » Canturi de mobilier » Hârtii decorative » Uși (suprafață, panou, cadru, carcasă) » Panouri de perete

ACCESORII PENTRU MOBILIER

Accesorii și produse auxiliare » Echipamente utilizate în producție » Produse chimice, vopsele, lacuri și coloranți

Publicitate