logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Restaurant din Sibiu, amenajat cu mobilier Trend Furniture

Poveștile privind amenajarea unor spații de tip HoReCa sunt întotdeauna interesante atunci când scot la iveală colaborarea cu designeri și producători de mobilier. Este și cazul articolului de astăzi, despre cum un local celebru din Sibiu și-a împrospătat interioarele cu ajutorul unei echipe dedicate proiectelor de succes: Trend Furniture. Proiectul a beneficiat, evident, și de serviciile unui designer de interioare.

Restaurant din Sibiu, amenajat cu mobilier Trend Furniture
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Ianuarie 2024

Este vorba despre restaurantul Jacob Grillhouse din Sibiu, poziționat într-un cadru natural de excepție, devenit și sursă de inspirație pentru cei care au proiectat soluțiile de mobilare. Restaurantul a fost deschis cu câțiva ani în urmă, însă acum a avut nevoie de împrospătarea amenajării, iar managerul a ales să apeleze la un designer de interioare și un producător de mobilier HoReCa deja consacrat. Pe aceste baze a început colaborarea cu Florin Tomescu și echipa Trend Furniture.

„Încă de la început, conceptul restaurantului Jacob Grillhouse a fost gândit ca o locație în care să te simți relaxat, să servești preparate apetisante într-un cadru natural feeric în care predomină spațiile vitrate mari, în care ai o viziune deosebită asupra pădurii Dumbrava. Această locație a beneficiat de un refresh de design semnificativ în anul 2022, axat în continuare pe prezența spațiilor vitrate mari, dar, de această dată, am pus accent pe amenajarea interioară abundentă în vegetație, cu multe insule de vegetație supraetajate, accent pe accesorii inclusiv de iluminare care sunt moderne, dar personalizate 100% pentru acest proiect” – a explicat Cătălin Dobrotă, administratorul restaurantului.

Din partea Trend Furniture, colaborarea a constat în canapele indoor și outdoor special concepute pentru acest local, cât și dotarea cu mese și scaune. Canapelele tip HoReCa de la Trend Furniture au avut ca punct de pornire deplina armonie cu scaunele Aires, rezultând adevărate seturi de tapițate nobile – o combinație de lemn și moliciune confortabilă, plăcută ochiului, dar și în momentul folosirii.

Nimic strident, nimic țipător, ci dimpotrivă, o atmosferă primitoare și tihnită, asigurând valorificarea la maximum a spațiului pentru mese, cu ajutorul canapelelor foarte lungi. Modelul Tahiti pornește de la conceptul de scaun-scoică, cu spătar și șezut rotunjite, placate pe exterior cu material ce imită lemnul și tapițate pe interior cu stofă de calitate.

 

Amenajarea a inclus și un al doilea model de scaun – Big Aria, într-o combinație cromatică asemănătoare, dar cu un design inspirat de forme geometrice unghiulare, având în plus brațe de lemn în forma literei A. Trend Furniture a furnizat și mesele localului Jacob Grillhouse din Sibiu – s-a optat pentru un model de inspirație modernă, constând într-o combinație de picior metalic Quadra și blat compact HPL. 

„Parteneriatul cu Trend Furniture a depășit granița livrării de produse și servicii de calitate, ei sunt considerați furnizori la un nivel profesionist, nu nivel de retail, dar ei au depășit acest nivel și au fost foarte devotați și implicați activ în finalizarea și implementarea în bune condiții a proiectului” – a ținut să precizeze Cătălin Dobrotă.

Publicitate
Publicitate