logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Dizainăr – trei produse pentru atmosfera de iarnă

Pentru că din seara aceasta dăm startul sărbătorilor de iarnă, am decis să vă ajutăm cu amenajarea casei în haine specifice. Ne vom limita însă la exemple de produse minimaliste ce contribuie la atmosfera sărbătorească fără să ocupe cine știe ce spațiu. Așadar, accesorii pentru acasă.

dizainar-3727
Atmosfera sărbătorilor de iarnă cu produse originale/Dizainar.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Decembrie 2018

Am „scotocit” în magazinul Dizainăr pentru că aici sunt celebrate momentele iernii în modul cel mai original. Produsele sunt românești, unicat, realizate de designerii momentului, de cea mai bună calitate, pentru că și materialele sunt dintre cele mai bune.

Lampă aromoterapie – un excelent exemplu de accesoriu ce contribuie din plin la crearea unei atmosfere de poveste de iarnă. Lămpița este din ceramică, pictată manual, reprezentând o căsuță iluminată în miniatură. Se folosește pentru aromoterapie.

www.dizainar.ro

 

Cuier Moise – un simbol de netăgăduit al existenței lui Moș Crăciun, acest cuier pentru perete are un design simpatic, sub forma unui cap de ren. Culoarea roșie este în ton cu amenajarea de Crăciun a casei, iar coarnele servesc ca elemente pe care să-ți agăți hainele și gențile. Material: metal vopsit electrostatic.

www.dizainar.ro

 

Lampa Pongo – dincolo de faptul că este un corp de iluminat, deci un produs perfect funcțional și necesar, Pongo are designul specific atmosferei de iarnă, adică forma unui con de brad. Este recomandată atât spațiilor private, cât și publice, lumina fiind una caldă și intimă, de atmosferă la gura sobei.

www.dizainar.ro

Sunt doar trei dintre produse de Crăciun disponibile.
 

Publicitate
Publicitate