logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Amadeus – ce poți face cu un pat rotund?

Reprezentând o firmă specializată în realizarea mobilei din faza de proiect până în faza de montare la domiciliu, Frontalia are în portofoliul propriu câteva piese de mobilier destul de inedite, care să influențeze amenajarea interioară în mod radical.

Amadeus de la Frontalia, numai la comandă!/Frontalia.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Noiembrie 2021

Printre aceste piese se regăsește și un model de pat rotund, denumit Amadeus. Reprezintă o adevărată provocare pentru orice iubitor de spații armonios amenajate, sub aspectul dimensiunilor și designului marcat de inedit. Patul Amadeus de la Frontalia combină formele geometrice, ajungând la un adevărat mix de unghiuri drepte și rotunjimi. Practic, salteaua este rotundă, dar se atașează unei tăblii de formă dreptunghiulară. Așa cum producătorul subliniază, Amadeus se încadrează mobilierului de lux.

Dotări:
Tăblia patului rotund Amadeus este mai mult decât o simplă tăblie, fiind prevăzută cu noptiere de tip modern și polițe cu rol decorativ. Polițele sunt din sticlă transparent, pentru a păstra un aer discret și elegant. Aceste rafturi sunt prevăzute cu un sistem de iluminare pe bază de leduri, iar un detaliu important îl reprezintă senzorii de mișcare ai patului, care fac să se aprindă ledurile dispuse sub somieră. În acest fel, patul Amadeus este prevăzut cu un adevărat sistem de iluminare proprie, înlocuind veiozele.

Dimensiuni:
Amadeus este un pat mare, confortabil, pe care poți sta întins în orice poziție. Salteaua este inclusă în prețul de vânzare și are o lățime atipică, de 220 cm. Tăblia patului duce dimensiunile și mai departe, ajungând la o lățime de 290 cm. În lungime, patul Amadeus măsoară 230 cm.
Patul rotund Amadeus este disponibil exclusiv pe comandă, dar timpul de livrare pare unul decent:35-45 de zile.

Despre Frontalia
„În atelierul nostru din Brasov veţi fi înconjurat de creaţie, de idei şi de toată deschiderea pentru provocări din ce în ce mai complexe. Lemne, tapițerii, finisaje, piatră, sticlă, etc. toate pregătite pentru dumneavoastră: CLIENT. Pentru fiecare client pregătim mostre în miniatură, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să producem. Veți intra într-o lume plină de culoare, forme şi idei: este lumea frumoasă pe care încercăm să v-o transmitem şi dumneavoastră.” – se arată pe site-ul Frontalia.

www.frontalia.ro
www.frontalia.ro

Publicitate