logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Black Friday prelungit: oferte la mobilier

Black Friday este una dintre cele mai așteptate zile ale anului, iar nevoia de a veni în întâmpinarea clienților a determinat câteva mari branduri din industria mobilei din România să prelungească reducerile de preț până aproape de finalul lunii.

black_friday-6293
Câțiva furnizori de mobilă au oferte de Black Friday până la finalul lunii.
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Noiembrie 2021

Fie că e vorba despre piese de mobilier sau accesorii, reducerile de Black Friday sunt oricând pe gustul clienților. Astfel, am adunat într-o listă câteva magazine de mobilă care te așteaptă cu tot soiul de oferte avantajoase, cu toate că vinerea neagră a prețurilor s-a încheiat.

Dormeo. Unul dintre cele mai cunoscute branduri de saltele și accesorii pentru un somn odihnitor, Dormeo a decis să nu se limiteze la o singură zi de Black Friday, ci anunță o adevărată perioadă de produse la prețuri speciale. Ofertele Dormeo sunt valabile în perioada 5-30 noiembrie, însemnând reduceri de preț la produse din toată gama, de la saltele până la toppere sau chiar perne. Ca procent, reducerile Dormeo sunt undeva între 70% (în special pilote și perne) și 16% (saltele). În perioada 12-14 noiembrie, la Dormeo orice cumpărătură a beneficiat și de transport gratuit.

www.dormeo.ro

Naturlich. Un alt furnizor de piese de mobilier a decis să prelungească perioada de Black Friday, anunțând menținerea ofertelor specifice de preț până la data de 21 noiembrie. Inițial, perioada prevăzută expira la 14 noiembrie, dar Naturlich a prelungit-o cu 7 zile. Reducerile la piesele de mobilier sunt substanțiale, putând ajunge până la 80%. Aceste reduceri se aplică atât pieselor de mobilă individuale, precum canapele, mese, comode etc., cât și seturilor de mobilier precum întregi colecții de living.

www.naturlich.ro

Legno. Sub sloganul „Cele mai bune reduceri sunt aici”, Legno a hotărât de asemenea o perioadă de Black Friday ceva mai lungă – până pe 18 noiembrie, ora 23:59. Într-adevăr, ofertele sunt avantajoase: reduceri de preț de până la 90% la piese de mobilier și transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. Livrarea se face în 48 de ore.

www.legno.ro

Elvila. Una dintre fabricile de mobilier cele mai vechi din România, Elvila ține pasul cu reducerile de Black Friday. Oferta lor este valabilă până aproape de finalul lunii, și anume până pe 26 noiembrie, iar prețurile sunt reduse cu până la jumătate. Sunt incluse piese de mobilier de tipul biblioteci, seturi de canapele și fotolii, mese sau seturi de bucătărie. În plus, sunt încurajate cumpărăturile online, printr-o reducere de 5% valabilă la prima comandă pe site-ul Elvila.

www.elvila.ro

Mobexpert. Oferte asemănătoare sunt de găsit și în magazinele Mobexpert, ba chiar ceva mai generoase. Perioada de Black Friday continuă la Mobexpert până pe 21 noiembrie, la care se adaugă și o reducere de 10% la o serie de piese de mobilier aflate pe stoc. Reducerile merg până la50% din prețul inițial și se aplică mobilier pentru zona de dining, pentru living dormitor.

www.mobexpert.ro

Succes la cumpărături!

Publicitate