Black Friday prelungit: oferte la mobilier

Black Friday este una dintre cele mai așteptate zile ale anului, iar nevoia de a veni în întâmpinarea clienților a determinat câteva mari branduri din industria mobilei din România să prelungească reducerile de preț până aproape de finalul lunii.

 +11
Câțiva furnizori de mobilă au oferte de Black Friday până la finalul lunii.
  |  

Fie că e vorba despre piese de mobilier sau accesorii, reducerile de Black Friday sunt oricând pe gustul clienților. Astfel, am adunat într-o listă câteva magazine de mobilă care te așteaptă cu tot soiul de oferte avantajoase, cu toate că vinerea neagră a prețurilor s-a încheiat.

Dormeo. Unul dintre cele mai cunoscute branduri de saltele și accesorii pentru un somn odihnitor, Dormeo a decis să nu se limiteze la o singură zi de Black Friday, ci anunță o adevărată perioadă de produse la prețuri speciale. Ofertele Dormeo sunt valabile în perioada 5-30 noiembrie, însemnând reduceri de preț la produse din toată gama, de la saltele până la toppere sau chiar perne. Ca procent, reducerile Dormeo sunt undeva între 70% (în special pilote și perne) și 16% (saltele). În perioada 12-14 noiembrie, la Dormeo orice cumpărătură a beneficiat și de transport gratuit.  +11 www.dormeo.ro

Naturlich. Un alt furnizor de piese de mobilier a decis să prelungească perioada de Black Friday, anunțând menținerea ofertelor specifice de preț până la data de 21 noiembrie. Inițial, perioada prevăzută expira la 14 noiembrie, dar Naturlich a prelungit-o cu 7 zile. Reducerile la piesele de mobilier sunt substanțiale, putând ajunge până la 80%. Aceste reduceri se aplică atât pieselor de mobilă individuale, precum canapele, mese, comode etc., cât și seturilor de mobilier precum întregi colecții de living.  +11 www.naturlich.ro

Legno. Sub sloganul „Cele mai bune reduceri sunt aici”, Legno a hotărât de asemenea o perioadă de Black Friday ceva mai lungă – până pe 18 noiembrie, ora 23:59. Într-adevăr, ofertele sunt avantajoase: reduceri de preț de până la 90% la piese de mobilier și transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. Livrarea se face în 48 de ore. +11 www.legno.ro

Elvila. Una dintre fabricile de mobilier cele mai vechi din România, Elvila ține pasul cu reducerile de Black Friday. Oferta lor este valabilă până aproape de finalul lunii, și anume până pe 26 noiembrie, iar prețurile sunt reduse cu până la jumătate. Sunt incluse piese de mobilier de tipul biblioteci, seturi de canapele și fotolii, mese sau seturi de bucătărie. În plus, sunt încurajate cumpărăturile online, printr-o reducere de 5% valabilă la prima comandă pe site-ul Elvila. +11 www.elvila.ro

Mobexpert. Oferte asemănătoare sunt de găsit și în magazinele Mobexpert, ba chiar ceva mai generoase. Perioada de Black Friday continuă la Mobexpert până pe 21 noiembrie, la care se adaugă și o reducere de 10% la o serie de piese de mobilier aflate pe stoc. Reducerile merg până la50% din prețul inițial și se aplică mobilier pentru zona de dining, pentru living dormitor. +11 www.mobexpert.ro

Succes la cumpărături!


Oak Spirit – mobilier neconvențional din Cluj

Cu o experiență de 18 ani în spate, Oak Spirit reprezintă o fabrică de mobilier la comandă din Cluj Napoca ce oferă nu doar mobilă ci și servicii. Echipa s-a specializat în realizarea de piese din diferite esențe lemnoase, cu accent pe lemnul de stejar.

 +4
Mobilă la comandă din lemn de stejar./Oakspirit.ro
  |  

Au pornit de la pasiunea pentru sculptură, dar cu timpul au ajuns să facă piese de mobilier personalizat. În echipa Oak Spirit lucrează șase meșteri în fabricarea de mobilă pe comandă, capabili să transpună în realitate orice proiect, oricât de neconvențional. Fabrica a beneficiat în 2017 de Programul Start-Up Nation, prilej cu care a achiziționat utilaje noi de prelucrare a materialelor pentru mobilier. Deși materialul preferat în această fabrică este lemnul de stejar, la cererea clientului se utilizează și materiale la îndemână precum PAL sau MDF.

Echipa Oak Spirit s-a specializat în crearea de mobilier de orice tip, de la mobila de bucătărie la cea de dressing sau baie. Fiecare dintre proiecte este dus la capăt până în cele mai mici detalii în sensul proiectării, fabricării, transportării și montării la domiciliu. În cazul mobilei de baie sau bucătărie, echipa Oak Spirit realizează până și racordările necesare unei funcționări perfecte și imediate.

Avantaje:

  • Măsurători realizate la domiciliu de către reprezentanții atelierului Oak Spirit
  • Livrare în 30 de zile timp mediu; cele mai simple piese de mobilier pot fi livrate în doar câteva zile, iar cele mai complexe pot ajunge acasă în circa 45 de zile. Depinde de complexitatea și cantitatea mobilierului comandat.

„Obiectivul nostru este să oferim mobilier la prețuri accesibile, mobilierul de bucătărie complet utilizabil, o casă mai curată și fără deteriorări sau stricăciuni apărute pe durata montajului. Acestea reduc din timpul și disconfortul clientului de a aștepta beneficiul mutării în propria casă cat mai ușor.” – se arată pe site-ul Oak Spirit. +4 www.oakspirit.ro +4 www.oakspirit.ro +4 www.oakspirit.ro


Mobila Unicat – mobilier cu design personalizat

Cu o experiență de 22 de ani în producția de mobilier, Mobila Unicat este o prezență destul de aparte pe piața de profil din București. Pe scurt, în cadrul acestei companii poți avea parte de două servicii într-unul singur: design interior și mobilă la comandă.

 +4
O afacere care combină servicii de design interior cu fabricare de mobilier./Mobilaunicat.ro
  |  

Atelierul este deschis în sectorul 1 al Capitalei, pe șoseaua Chitilei, și a atins în anul 2019 un număr de clienți menit să-l recomande: 5000 de clienți mulțumiți. Secretul ține nu doar de calitatea materialelor și a execuției, ci și de aspectul designului.
Așa se face că Mobila Unicat nu doar oferă la vânzare piese de mobilier, ci întreaga amenajare a unei încăperi sau locuințe.

Variante de lucru:
•    Dacă dispui de un proiect al pieselor de mobilier sau al întregii amenajări, e totul foarte simplu. Pe baza acestui proiect și a măsurătorilor, echipa Mobila Unicat va face o cotație de preț.
•    Dacă nu dispui de un proiect, ci ai la îndemână o fotografie Pinterest (sau orice altă sursă de inspirație), e suficient. Echipa Mobila Unicat va reuși să proiecteze o variantă personalizată a amenajării, urmând să realizeze piesele de mobilier incluse în proiect.
•    Dacă nu dispui nici de proiect, nici de sursă de inspirație, ci ai pur și simplu un vis frumos în minte, la fel de simplu se vor desfășura lucrurile. Poți programa o vizită la showroomul atelierului pentru a te inspira din amenajările aflate în portofoliul echipei și, la fața locului, reprezentanții Mobila Unicat vor creiona, pe baza ideii tale, întreaga amenajare a încăperii, în așa fel încât să dispui de un proiect de design interior.

Odată ce ai proiectul realizat, un reprezentant al echipei va veni la domiciliu pentru a verifica măsurătorile și pentru a stabili varianta definitivă a materialelor și paletei de culori. În ce privește execuția pieselor de mobilier, în funcție de numărul și complexitatea acestora, se va stabili prin contract durata de fabricare. Se asigură transport și montaj la domiciliu.

„De 22 de ani reușim să ducem la bun sfârșit proiecte care păreau foarte dificile la început. Echipa noastră a transformat dintotdeauna ideile în realitate.” – se arată pe site-ul Mobila Unicat.

 +4 mobilaunicat.ro +4 mobilaunicat.ro +4 mobilaunicat.ro


Bonami: surprize pentru sezonul sărbătorilor de iarnă

S-au împlinit anul acesta 5 ani de prezență Bonami pe piața din România, iar rezultatele sunt mulțumitoare pentru companie. În prima jumătate a anului 2021, Bonami a înregistrat local o creștere de 10% față de aceeași perioadă a anului trecut.
 

 +6
Bonami a împlinit 5 ani de prezență în România./Bonami.ro
  |  

„Ne bucurăm să observăm o creștere accelerată a vânzărilor pe segmentul de mobilier. Este dovada că strategia adoptată de noi, de a crea o ofertă mai largă și de a avea mai multe produse pe stoc, a funcționat. Pe piața românească, această categorie a crescut cu 20% față de anul 2021, un aport esențial avându-l mobilierul de șezut, care a înregistrat o creștere de 45%", a menționat, CEO-ul Bonami, Pavel Vopařil.

Urmează perioada Black Friday, iar compania se așteaptă la vânzări record, în urma pregătirilor din ultimele trei luni: stocuri suficiente și o legătură strânsă cu toate companiile locale mari de curierat, astfel încât să poată oferi românilor o experiență de cumpărare excelentă. Pentru sezonul Sărbătorilor, Bonami are pregătite în stoc 25.000 de produse unice și așteaptă vânzări de 30 milioane de euro, din care 4 realizate pe piața din România.

Campaniile sărbătorilor de iarnă:

Eroii nevăzuți ai Crăciunului. Anul acesta, în premieră pentru România, campania de Crăciun Bonami va fi prezentă atât online, cât și prin spoturi TV. Ideea creativă se bazează pe conceptul de Eroii nevăzuți ai Crăciunului. Lucie Sulakova, Brand Manager Bonami, a explicat: „Am realizat că majoritatea momentelor frumoase de Crăciun sunt legate de mobilier, fără însă a ne da seama, cu adevărat, de importanța acestuia - de un scaun pe care îl folosim atunci când decorăm bradul, de o masă pe care pregătim bunătăți, de o canapea unde ne bucurăm de cadouri alături de cei dragi. Am vrut să reflectăm aceste momente unice prin campania creată".

Cashback de Crăciun. În prezent, Bonami desfășoară campania Cashback de Crăciun prin care orice sumă cheltuită în perioada 1.10-20.12.2021 va fi returnată în contul Bonami sub formă de credite ce pot fi folosite cu până la 20% reducere din valoarea totală a comenzilor plasate, între 24.12-31.12. Noutate: orice produse comandate în perioada 1.10.2021-24.12.2021 pot fi returnate gratuit până pe 15.01.2022.

Experiența online:
 „83% dintre vizitele de pe bonami.ro sunt efectuate folosind telefonul mobil. De aceea am decis să punem accentul pe varianta mobilă a e-shopului și să o optimizăm.’’ – Pavel Vopařil.


Modulary – căsuțe modulare prietenoase cu mediul

Pornind de la nevoia de a trăi în armonie cu nevoile, nu cu visurile, Modulary propune un tip de casă absolut minimalistă, construită din lemn și înălțată după modelul scandinav. De altfel, compania înființată la Piatra Neamț deservește piața internațională.

 +5
Viitorul înseamnă minimalism deplin./Modulary.ro
  |  

Modulary a apărut în anul 2020, pe baza cercetărilor pe care echipa le-a derulat în țări occidentale precum Franța, Germania și statele scandinave în ce privește construcțiile de tip modular. Dincolo de cercetare, cei de la Modulary susțin că au dezvoltat un produs original, românesc, menit să asigure un deosebit nivel de confort. Dacă spațiile sunt de același fel, fiecare client beneficiază însă de finisaj personalizat, pus la dispoziție în pachetul casei modulare.

Materiale
Căsuțele Modulary sunt căsuțe din lemn, bine izolate, având pereți portanți pe osatură din lemn. Designul și suprafața se adaptează la nevoile clientului, dar în principal predomină ferestrele mari care asigură acestui tip de construcție un grad deosebit de luminozitate – o căsuță care, amplasată într-un spațiu verde, să-ți dea impresia traiului în aer liber. Tâmplăria este fabricată cu trei foițe de sticlă și prevăzută cu profile aduse din Germania. Căsuțele Modulary garantează izolare fonică și termică, rezistență la umiditate. „Spre deosebire de metodele clasice, procesul de construcție uscată generează cantități minime de deșeuri de construcție și permite economisirea cu până la 70% a timpului de producție.” – se arată pe site-ul Modulary.

Ce faci cu o căsuță Modulary
Acest tip de construcții practice și în deplină armonie cu natura sunt potrivite pentru cei dornici să experimenteze conceptul de tiny house, pentru cei interesați de crearea unui spațiu horeca, dar și pentru cei care, dispunând de o curte, și-ar dori un spațiu de lucru departe de gălăgia din casă. De asemenea, se pretează ca soluție pentru o bucătărie de vară, pentru o casă de oaspeți sau chiar pentru extinderea locuinței.

Cum se vând?
Căsuțele Modulary se vând la cheie, cu toate finisajele necesare și cu baia complet echipată. Nu mai e nevoie decât să branșezi căsuța la apă și canalizare, ea fiind transportată pe o platformă de tip TIR și plasată de producător pe suprafața indicată de client.

Clienții Modulary provin în special din țările scandinave unde există deja o cerere mare, iar conceptul de construcție modulară este tare îndrăgit. Și în România crește tot mai mult interesul pentru acest fel de spațiu construit, iar unul dintre clienți este chiar Mobexpert, în cadrul proiectului Tiny House. +5 www.modulary.ro +5 www.modulary.ro +5 www.modulary.ro +5 www.modulary.ro