Arta Door – mobilier de toate felurile, produs în România

Povestea fabricii Arta Door din județul Giurgiu este una de succes susținut prin constantă reinventare a produselor, dar și prin campanii de reduceri de preț. Pornind de la uși de interior, respectiv exterior, Arta Door a ajuns să-și diversifice colecția de piese, pentru a fi cât mai aproape de nevoile clienților.

 +5
Promoții și design mereu înnoite./Artadoor.ro
  |  

Afacerea Arta Door a început în anul 2012, sub forma unui producător de uși de toate felurile, în gamă regăsindu-se uși de exterior pentru apartamente și vile, uși de interior de dimensiuni diverse și în nuanțe cât mai sobre. Misiunea a fost realizarea și lansarea pe piață a unui produs unic, practic, util și de folosit în deplină siguranță. Ca stil, echipa Arta Door a reușit să acopere cele două mari preferințe ale pieței – clasic și modern.

Dar, cu timpul, fabrica a trecut la diversificarea gamei de produse, introducând mesele extensibile multifuncționale. De aici și până la colecțiile de mobilier tapițat pentru living nu a mai fost decât un pas.

Piese de mobilier Arta Door

În colecția de mese Arta Door, se regăsesc modele variate ca funcție, dimensiuni și stil, pornind de la mesele de dining și ajungând până la seturile de mic mobilier. Masa extensibilă Arta Door dispune de un sistem de extensie atipic, printr-un mecanism metalic poziționat sub blatul mesei. Un caracter de asemenea destul de special îl regăsim și în cazul măsuțelor de cafea, realizate cu un design cu tentă exotică, dar care dispun de un sistem de reglare a înălțimii în mai multe poziții.

Portofoliul Arta Door conține și mobilier tapițat pentru living. Canapelele acestui producător se fabrică în două stiluri clare: modern cu accente scandinave, respectiv clasic. Regăsiți canapele fixe sau extensibile, colțare sau cu trei locuri, destul de variate din punct de vedere cromatic, dar și seturi de canapea și fotolii.

Un produs simpatic Arta Door este reprezentat de fotoliul extensibil, creat cu linii clasice, dar cu funcție moderne, ușor de transformat într-o piesă practică ce poate fi utilizată ca banchetă sau ca pat suplimentar în camera copilului.

Promoții

Arta Door este un producător de mobilier pe site-ul căruia se regăsesc mereu promoții. Campaniile de reduceri sunt diversificate, mereu reînnoite și mai ales generoase. Spre exemplu, în aceste zile, mobilierul tapițat de tip canapele sau seturi de canapea și fotoliu se pot achiziționa cu reduceri de circa 30%.

„Acasă” pornește de la primul pas, mai exact … pornește de la intrarea în casă! Acest tip de abordare definește întregul ansamblu de idei prin care este concepută marca Arta Door!” – se arată pe site-ul producătorului.

 +5 www.artadoor.ro +5 www.artadoor.ro +5 www.artadoor.ro +5 www.artadoor.ro


Black Friday prelungit: oferte la mobilier

Black Friday este una dintre cele mai așteptate zile ale anului, iar nevoia de a veni în întâmpinarea clienților a determinat câteva mari branduri din industria mobilei din România să prelungească reducerile de preț până aproape de finalul lunii.

 +11
Câțiva furnizori de mobilă au oferte de Black Friday până la finalul lunii.
  |  

Fie că e vorba despre piese de mobilier sau accesorii, reducerile de Black Friday sunt oricând pe gustul clienților. Astfel, am adunat într-o listă câteva magazine de mobilă care te așteaptă cu tot soiul de oferte avantajoase, cu toate că vinerea neagră a prețurilor s-a încheiat.

Dormeo. Unul dintre cele mai cunoscute branduri de saltele și accesorii pentru un somn odihnitor, Dormeo a decis să nu se limiteze la o singură zi de Black Friday, ci anunță o adevărată perioadă de produse la prețuri speciale. Ofertele Dormeo sunt valabile în perioada 5-30 noiembrie, însemnând reduceri de preț la produse din toată gama, de la saltele până la toppere sau chiar perne. Ca procent, reducerile Dormeo sunt undeva între 70% (în special pilote și perne) și 16% (saltele). În perioada 12-14 noiembrie, la Dormeo orice cumpărătură a beneficiat și de transport gratuit.  +11 www.dormeo.ro

Naturlich. Un alt furnizor de piese de mobilier a decis să prelungească perioada de Black Friday, anunțând menținerea ofertelor specifice de preț până la data de 21 noiembrie. Inițial, perioada prevăzută expira la 14 noiembrie, dar Naturlich a prelungit-o cu 7 zile. Reducerile la piesele de mobilier sunt substanțiale, putând ajunge până la 80%. Aceste reduceri se aplică atât pieselor de mobilă individuale, precum canapele, mese, comode etc., cât și seturilor de mobilier precum întregi colecții de living.  +11 www.naturlich.ro

Legno. Sub sloganul „Cele mai bune reduceri sunt aici”, Legno a hotărât de asemenea o perioadă de Black Friday ceva mai lungă – până pe 18 noiembrie, ora 23:59. Într-adevăr, ofertele sunt avantajoase: reduceri de preț de până la 90% la piese de mobilier și transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. Livrarea se face în 48 de ore. +11 www.legno.ro

Elvila. Una dintre fabricile de mobilier cele mai vechi din România, Elvila ține pasul cu reducerile de Black Friday. Oferta lor este valabilă până aproape de finalul lunii, și anume până pe 26 noiembrie, iar prețurile sunt reduse cu până la jumătate. Sunt incluse piese de mobilier de tipul biblioteci, seturi de canapele și fotolii, mese sau seturi de bucătărie. În plus, sunt încurajate cumpărăturile online, printr-o reducere de 5% valabilă la prima comandă pe site-ul Elvila. +11 www.elvila.ro

Mobexpert. Oferte asemănătoare sunt de găsit și în magazinele Mobexpert, ba chiar ceva mai generoase. Perioada de Black Friday continuă la Mobexpert până pe 21 noiembrie, la care se adaugă și o reducere de 10% la o serie de piese de mobilier aflate pe stoc. Reducerile merg până la50% din prețul inițial și se aplică mobilier pentru zona de dining, pentru living dormitor. +11 www.mobexpert.ro

Succes la cumpărături!


Oak Spirit – mobilier neconvențional din Cluj

Cu o experiență de 18 ani în spate, Oak Spirit reprezintă o fabrică de mobilier la comandă din Cluj Napoca ce oferă nu doar mobilă ci și servicii. Echipa s-a specializat în realizarea de piese din diferite esențe lemnoase, cu accent pe lemnul de stejar.

 +4
Mobilă la comandă din lemn de stejar./Oakspirit.ro
  |  

Au pornit de la pasiunea pentru sculptură, dar cu timpul au ajuns să facă piese de mobilier personalizat. În echipa Oak Spirit lucrează șase meșteri în fabricarea de mobilă pe comandă, capabili să transpună în realitate orice proiect, oricât de neconvențional. Fabrica a beneficiat în 2017 de Programul Start-Up Nation, prilej cu care a achiziționat utilaje noi de prelucrare a materialelor pentru mobilier. Deși materialul preferat în această fabrică este lemnul de stejar, la cererea clientului se utilizează și materiale la îndemână precum PAL sau MDF.

Echipa Oak Spirit s-a specializat în crearea de mobilier de orice tip, de la mobila de bucătărie la cea de dressing sau baie. Fiecare dintre proiecte este dus la capăt până în cele mai mici detalii în sensul proiectării, fabricării, transportării și montării la domiciliu. În cazul mobilei de baie sau bucătărie, echipa Oak Spirit realizează până și racordările necesare unei funcționări perfecte și imediate.

Avantaje:

  • Măsurători realizate la domiciliu de către reprezentanții atelierului Oak Spirit
  • Livrare în 30 de zile timp mediu; cele mai simple piese de mobilier pot fi livrate în doar câteva zile, iar cele mai complexe pot ajunge acasă în circa 45 de zile. Depinde de complexitatea și cantitatea mobilierului comandat.

„Obiectivul nostru este să oferim mobilier la prețuri accesibile, mobilierul de bucătărie complet utilizabil, o casă mai curată și fără deteriorări sau stricăciuni apărute pe durata montajului. Acestea reduc din timpul și disconfortul clientului de a aștepta beneficiul mutării în propria casă cat mai ușor.” – se arată pe site-ul Oak Spirit. +4 www.oakspirit.ro +4 www.oakspirit.ro +4 www.oakspirit.ro


Mobila Unicat – mobilier cu design personalizat

Cu o experiență de 22 de ani în producția de mobilier, Mobila Unicat este o prezență destul de aparte pe piața de profil din București. Pe scurt, în cadrul acestei companii poți avea parte de două servicii într-unul singur: design interior și mobilă la comandă.

 +4
O afacere care combină servicii de design interior cu fabricare de mobilier./Mobilaunicat.ro
  |  

Atelierul este deschis în sectorul 1 al Capitalei, pe șoseaua Chitilei, și a atins în anul 2019 un număr de clienți menit să-l recomande: 5000 de clienți mulțumiți. Secretul ține nu doar de calitatea materialelor și a execuției, ci și de aspectul designului.
Așa se face că Mobila Unicat nu doar oferă la vânzare piese de mobilier, ci întreaga amenajare a unei încăperi sau locuințe.

Variante de lucru:
•    Dacă dispui de un proiect al pieselor de mobilier sau al întregii amenajări, e totul foarte simplu. Pe baza acestui proiect și a măsurătorilor, echipa Mobila Unicat va face o cotație de preț.
•    Dacă nu dispui de un proiect, ci ai la îndemână o fotografie Pinterest (sau orice altă sursă de inspirație), e suficient. Echipa Mobila Unicat va reuși să proiecteze o variantă personalizată a amenajării, urmând să realizeze piesele de mobilier incluse în proiect.
•    Dacă nu dispui nici de proiect, nici de sursă de inspirație, ci ai pur și simplu un vis frumos în minte, la fel de simplu se vor desfășura lucrurile. Poți programa o vizită la showroomul atelierului pentru a te inspira din amenajările aflate în portofoliul echipei și, la fața locului, reprezentanții Mobila Unicat vor creiona, pe baza ideii tale, întreaga amenajare a încăperii, în așa fel încât să dispui de un proiect de design interior.

Odată ce ai proiectul realizat, un reprezentant al echipei va veni la domiciliu pentru a verifica măsurătorile și pentru a stabili varianta definitivă a materialelor și paletei de culori. În ce privește execuția pieselor de mobilier, în funcție de numărul și complexitatea acestora, se va stabili prin contract durata de fabricare. Se asigură transport și montaj la domiciliu.

„De 22 de ani reușim să ducem la bun sfârșit proiecte care păreau foarte dificile la început. Echipa noastră a transformat dintotdeauna ideile în realitate.” – se arată pe site-ul Mobila Unicat.

 +4 mobilaunicat.ro +4 mobilaunicat.ro +4 mobilaunicat.ro


Bonami: surprize pentru sezonul sărbătorilor de iarnă

S-au împlinit anul acesta 5 ani de prezență Bonami pe piața din România, iar rezultatele sunt mulțumitoare pentru companie. În prima jumătate a anului 2021, Bonami a înregistrat local o creștere de 10% față de aceeași perioadă a anului trecut.
 

 +6
Bonami a împlinit 5 ani de prezență în România./Bonami.ro
  |  

„Ne bucurăm să observăm o creștere accelerată a vânzărilor pe segmentul de mobilier. Este dovada că strategia adoptată de noi, de a crea o ofertă mai largă și de a avea mai multe produse pe stoc, a funcționat. Pe piața românească, această categorie a crescut cu 20% față de anul 2021, un aport esențial avându-l mobilierul de șezut, care a înregistrat o creștere de 45%", a menționat, CEO-ul Bonami, Pavel Vopařil.

Urmează perioada Black Friday, iar compania se așteaptă la vânzări record, în urma pregătirilor din ultimele trei luni: stocuri suficiente și o legătură strânsă cu toate companiile locale mari de curierat, astfel încât să poată oferi românilor o experiență de cumpărare excelentă. Pentru sezonul Sărbătorilor, Bonami are pregătite în stoc 25.000 de produse unice și așteaptă vânzări de 30 milioane de euro, din care 4 realizate pe piața din România.

Campaniile sărbătorilor de iarnă:

Eroii nevăzuți ai Crăciunului. Anul acesta, în premieră pentru România, campania de Crăciun Bonami va fi prezentă atât online, cât și prin spoturi TV. Ideea creativă se bazează pe conceptul de Eroii nevăzuți ai Crăciunului. Lucie Sulakova, Brand Manager Bonami, a explicat: „Am realizat că majoritatea momentelor frumoase de Crăciun sunt legate de mobilier, fără însă a ne da seama, cu adevărat, de importanța acestuia - de un scaun pe care îl folosim atunci când decorăm bradul, de o masă pe care pregătim bunătăți, de o canapea unde ne bucurăm de cadouri alături de cei dragi. Am vrut să reflectăm aceste momente unice prin campania creată".

Cashback de Crăciun. În prezent, Bonami desfășoară campania Cashback de Crăciun prin care orice sumă cheltuită în perioada 1.10-20.12.2021 va fi returnată în contul Bonami sub formă de credite ce pot fi folosite cu până la 20% reducere din valoarea totală a comenzilor plasate, între 24.12-31.12. Noutate: orice produse comandate în perioada 1.10.2021-24.12.2021 pot fi returnate gratuit până pe 15.01.2022.

Experiența online:
 „83% dintre vizitele de pe bonami.ro sunt efectuate folosind telefonul mobil. De aceea am decis să punem accentul pe varianta mobilă a e-shopului și să o optimizăm.’’ – Pavel Vopařil.