logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Arta Door – mobilier de toate felurile, produs în România

Povestea fabricii Arta Door din județul Giurgiu este una de succes susținut prin constantă reinventare a produselor, dar și prin campanii de reduceri de preț. Pornind de la uși de interior, respectiv exterior, Arta Door a ajuns să-și diversifice colecția de piese, pentru a fi cât mai aproape de nevoile clienților.

arta_door___canapea-6294
Promoții și design mereu înnoite./Artadoor.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Noiembrie 2021

Afacerea Arta Door a început în anul 2012, sub forma unui producător de uși de toate felurile, în gamă regăsindu-se uși de exterior pentru apartamente și vile, uși de interior de dimensiuni diverse și în nuanțe cât mai sobre. Misiunea a fost realizarea și lansarea pe piață a unui produs unic, practic, util și de folosit în deplină siguranță. Ca stil, echipa Arta Door a reușit să acopere cele două mari preferințe ale pieței – clasic și modern.

Dar, cu timpul, fabrica a trecut la diversificarea gamei de produse, introducând mesele extensibile multifuncționale. De aici și până la colecțiile de mobilier tapițat pentru living nu a mai fost decât un pas.

Piese de mobilier Arta Door

În colecția de mese Arta Door, se regăsesc modele variate ca funcție, dimensiuni și stil, pornind de la mesele de dining și ajungând până la seturile de mic mobilier. Masa extensibilă Arta Door dispune de un sistem de extensie atipic, printr-un mecanism metalic poziționat sub blatul mesei. Un caracter de asemenea destul de special îl regăsim și în cazul măsuțelor de cafea, realizate cu un design cu tentă exotică, dar care dispun de un sistem de reglare a înălțimii în mai multe poziții.

Portofoliul Arta Door conține și mobilier tapițat pentru living. Canapelele acestui producător se fabrică în două stiluri clare: modern cu accente scandinave, respectiv clasic. Regăsiți canapele fixe sau extensibile, colțare sau cu trei locuri, destul de variate din punct de vedere cromatic, dar și seturi de canapea și fotolii.

Un produs simpatic Arta Door este reprezentat de fotoliul extensibil, creat cu linii clasice, dar cu funcție moderne, ușor de transformat într-o piesă practică ce poate fi utilizată ca banchetă sau ca pat suplimentar în camera copilului.

Promoții

Arta Door este un producător de mobilier pe site-ul căruia se regăsesc mereu promoții. Campaniile de reduceri sunt diversificate, mereu reînnoite și mai ales generoase. Spre exemplu, în aceste zile, mobilierul tapițat de tip canapele sau seturi de canapea și fotoliu se pot achiziționa cu reduceri de circa 30%.

„Acasă” pornește de la primul pas, mai exact … pornește de la intrarea în casă! Acest tip de abordare definește întregul ansamblu de idei prin care este concepută marca Arta Door!” – se arată pe site-ul producătorului.

www.artadoor.ro
www.artadoor.ro
www.artadoor.ro
www.artadoor.ro

Publicitate