logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Au început înscrierile la Red Dot Design Award 2022

An de an se desfășoară o competiție internațională dedicată în mod special designului de produs. Fie că e vorba de mobilier, ceramică sau accesorii, Red Dot Design Award reprezintă o adevărată platformă de evaluare a calității designului.

reddot-6299
O competiție pentru evaluarea designului de produs./Red-dot.org
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Noiembrie 2021

Pentru următoarea ediție, înscrierile au și început, urmând a fi deschise până în data de 11 februarie. Ca o noutate, pe lângă cele 50 de categorii de produse, s-au introdus încă două: produse cu design smart, respectiv produse cu design inovator. Cine participă la categoriile deja cunoscute, dar și la una dintre cele două noi categorii are șansa de a câștiga două premii Red Dot Design.

Competiția este deschisă tuturor designerilor și producătorilor de produse din lume, care se pot înscrie nu la una, ci la mai multe dintre categoriile concursului. Atenție: produsul înscris în competiția Red Dot Design Award trebuie să fi fost deja lansat pe piață, dar nu mai devreme de ianuarie 2020. Alt criteriu: produsele trebuie fabricate în cadrul unui proces de producție la scară industrială.

Condițiile de participare și modul de înscriere în competiția Red Dot Design Award pot fi accesate aici.

Despre Red Dot Design Award
Evenimentul are o tradiție de 60 de ani, prima ediție desfășurându-se în Germania anilor 1955, sub organizarea Asociației “Verein Industrieform”, înființată de Dr. Carl Hundhausen, de la concernul Krupp, cu scopul îmbunătățirii calității produselor germane în vederea exportului. Cu timpul, Red Dot Design Award a căpătat participare internațională, iar expozițiile organizate în cadrul său au devenit adevărate puncte de reper pentru designul de produs din întreaga Europă.

Publicitate