logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Amik – cele mai haioase pătuțuri de copii

Pentru că tot e perioada sărbătorilor de iarnă, haideți să vă propunem o selecție care să schimbe cu adevărat atmosfera din camera copilului. Pătuțurile de la Amik se numără printre cele mai frumoase modele din România.

amik-3747
Paturi special create pentru camere tematice/Amik.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Decembrie 2018

Sunt colorate, au forme dintre cele mai drăgălașe, un design inspirat din povești sau filme pentru cei mici și reprezintă cel mai potrivit cadou pentru camera copilului. Ca design, diferă foarte mult modelele între ele, fiind disponibile în modele auto cel mai adesea, dar pline de varietate.

Ceea ce e special, pe lângă aspectul extrem de vesel și adaptat tematic vârstei celui mic, la aceste modele de pat este materialul din care se confecționează: lemn natural, tratat cu substanțe absolut ecologice, spre protejarea sănătății copilului. Esențele cele mai des folosite sunt fag, pinul, arțar și tei. Toate vopselele și lacurile sunt pe bază de apă.

www.amik.ro
Alt model de pat-tractor
www.amik.ro
Pat în formă de tractor
www.amik.ro
Pătuț în formă de mașină pentru curse
De altfel, cei de la Amik.ro sunt cunoscuți nu numai pentru mobilierul destinat copiilor, ci și pentru colecțiile de jucării sau gama de mobilier pentru grădinițe. Și aceste produse sunt realizate după aceleași standarde de calitate și protecție a celor mici, din materiale naturale, tratate cu substanțe ecologice. În plus, fiind vorba de produse pentru cei mici, mobilierul este aproape indestructibil, și absolut sigur. Atenția la detalii caracterizează în mod special pătuțurile Amik, disponibile în variante cromatice și forme dintre cele mai simpatice.

Publicitate