Lamptekture – reduceri de preț la cele mai originale lămpi

Dacă doriți să dăruiți de acest Crăciun caselor voastre un cadou cu adevărat special, Lamptekture este o soluție. Sub acest nume, un inginer și un arhitect creează cele mai interesante și originale abajururi pentru corpuri de iluminat de mai multe feluri.

 +7
Corpuri de iluminat cu accente etno moderne/Lamptekture.ro
  |  

Lamptekture este un nume relativ nou pe piața produselor de design din România, însă absolut original. Corpurile de iluminat sunt de mai multe feluri – veioze, lampadare și lustre – având abajururi create într-o explozie de modele și culori moderne. Este o combinație inedită de spirit etno și forme abstracte, ducând la produse ieșite din comun.

Colecția se compune din mai multe modele, fiecare purtând câte un nume extrem de pitoresc: Cuptor, cu variantele Vineri (în nuanțe dominante de albastru) și Duminică (combinație cromatică de alb și negru), Gustar cu variantele Vineri și Sâmbătă (pattern jucăuș, culori vesele, imprimeu tradițional), Răpciune cu variantele Sâmbătă (motive tradiționale românești interpretate în manieră modernă) și Duminică (forme abstracte în alb și negru), Brumărel cu variantele Marți (o combinație de pattern-uri tradiționale clasice și moderne) și Joi (vedeta colecției, cu o combinație cromatică de alb și portocaliu pe fond negru).

 +7 www.lamptekture.ro
Brumărel reprezintă de altfel o lampă unicat, de fapt lampadar, prevăzută cu un mic element ce servește pentru depozitarea mărunțișurilor casei – chei, telefon sau bijuterii.
În perioada 10-17 decembrie, toate corpurile de iluminat Lamptekture sunt disponibile cu o reduceri de preț de până la 30%. Spor la cumpărături! +7 www.lamptekture.ro +7 www.lamptekture.ro +7 www.lamptekture.ro +7 www.lamptekture.ro +7 www.lamptekture.ro
 


Culoarea anului 2019 – Living Coral

An de an, prestigiosul Institut Pantone desemnează culorile care vor domina lumea modei vestimentare și a amenajărilor interioare. Pentru anul care urmează, specialiștii Pantone au decis să aleagă o nuanță plină de optimism și spirit viu.

 +4
Culoarea anului 2019, LIVING CORAL/Pantone.com
  |  

Living Coral este culoarea anului 2019, o nuanță corai cu irizații aurii, ceea ce schimbă total modul în care cei mai mulți dintre noi ne închipuim mobilierul ideal pentru casă. Living Coral reprezintă o alegere sofisticată ce ne poate da bătăi de cap dacă nu cunoaștem suficient de bine cele mai noi colecții de mobilier ale producătorilor din România.

Living Coral denotă optimism, eleganță și însuflețire plină de delicatețe. Nu este o culoare neapărat feminină, ci mai degrabă o nuanță a fluidității, a luminii și căldurii. Irizațiile aurii au rolul de a energiza pozitiv atmosfera. „Vibrantă, dar delicată, Living Coral înconjoară cu căldură și răsfăț pentru a ne oferi tot confortul de care avem nevoie într-un mediu modern mereu schimbător”, explică cei de la Institutul Pantone alegerea. Culoarea transmite intimitate, chef de viață, interacțiune umană și nevoia de comunicare mai sinceră pe fondul unei lumi tot mai dominate de tehnologie.

Vestea bună este că unii dintre producătorii de mobilă din România au simțit aceeași nevoie de a aduce viață în casele oamenilor, lansând deja pe piață piese de mobilier în nuanțe apropiate de Living Coral. +4 www.mobexpert.ro Fotoliu Chesterfield de la Mobexpert  +4 www.mood-furniture.com Bufet Linea de la Mood Furniture by Izzi Design Box  +4 www.mobiladalin.ro Canapea Flow de la Mobila Dalin


Dizainăr – trei produse pentru atmosfera de iarnă

Pentru că din seara aceasta dăm startul sărbătorilor de iarnă, am decis să vă ajutăm cu amenajarea casei în haine specifice. Ne vom limita însă la exemple de produse minimaliste ce contribuie la atmosfera sărbătorească fără să ocupe cine știe ce spațiu. Așadar, accesorii pentru acasă.

 +4
Atmosfera sărbătorilor de iarnă cu produse originale/Dizainar.ro
  |  

Am „scotocit” în magazinul Dizainăr pentru că aici sunt celebrate momentele iernii în modul cel mai original. Produsele sunt românești, unicat, realizate de designerii momentului, de cea mai bună calitate, pentru că și materialele sunt dintre cele mai bune.


Lampă aromoterapie – un excelent exemplu de accesoriu ce contribuie din plin la crearea unei atmosfere de poveste de iarnă. Lămpița este din ceramică, pictată manual, reprezentând o căsuță iluminată în miniatură. Se folosește pentru aromoterapie. +4 www.dizainar.ro

 

Cuier Moise – un simbol de netăgăduit al existenței lui Moș Crăciun, acest cuier pentru perete are un design simpatic, sub forma unui cap de ren. Culoarea roșie este în ton cu amenajarea de Crăciun a casei, iar coarnele servesc ca elemente pe care să-ți agăți hainele și gențile. Material: metal vopsit electrostatic. +4 www.dizainar.ro

 

Lampa Pongo – dincolo de faptul că este un corp de iluminat, deci un produs perfect funcțional și necesar, Pongo are designul specific atmosferei de iarnă, adică forma unui con de brad. Este recomandată atât spațiilor private, cât și publice, lumina fiind una caldă și intimă, de atmosferă la gura sobei. +4 www.dizainar.ro
Sunt doar trei dintre produse de Crăciun disponibile.
 


Elllo Studio: tapet 3D de senzație!

Dacă vrei o soluție accesibilă ca preț și spectaculoasă estetic pentru locuința sau sediul afacerii tale, Elllo Studio te poate ajuta. Deși în gama acestui producător de produse pentru personalizarea pereților se regăsesc mai multe soluții, ne vom opri asupra fototapetului 3D.

 +6
Fototapet 3D cu aspect de decorațiune în relief/@ELLLOSTUDIO
  |  

O invenție care schimbă cu totul ideile pe care le avem despre locuințe. Fototapetul 3D reprezintă o soluție ingenioasă pentru a decora pereții în așa fel încât spațiul să capete un plus de adâncime, luminozitate și un aer... natural. Cu acest tip de decorare, orice imagine e la dispoziția clientului, întrucât Elllo Studio realizează fototapet pe comandă, cu imaginea beneficiarului.


Spre diferență de tapetul clasic, fototapetul 3D adaugă, printr-o simplă grafică, textură peretelui, îl modelează în relief, ca și cum ar construi pe suprafața acestuia diverse obiecte sau detalii. Printre beneficiile acestei soluții de decorare a pereților se mai numără posibilitatea de acoperire a unui întreg perete, oricât de mare – dimensiunea nu este o problemă. Peretele de accent devine mai mult decât un accent de culoare, devine centrul de atracție al încăperii, iar multitudinea de modele (abstracte, peisaje naturale sau urbane, portrete etc) transformă personalizarea spațiului într-o infinită provocare. Aceeași încăpere poate fi complet schimbată în funcție de modelul ales.


Fototapetul 3D de la Elllo Studio se realizează pe dimensiunile clientului, cu imprimare pe baza tehnologiei HP Latex, care nu elimină toxine. Mediul decorat cu fototapet 3D rămâne unul perfect ecologic, perfect sănătos chiar și pentru camera copilului. Modelele propuse de Elllo Studio sunt chiar spectaculoase! +6 @elllostudio +6 @elllostudio +6 @elllostudio +6 @elllostudio +6 @elllostudio
   


Institutul Pantone: explozie de culoare pentru primăvara 2019

Cele mai multe dintre casele românilor sunt amenajate cu tare multă zgârcenie în ce privește combinațiile cromatice. Tocmai se face trecerea de la (foarte) învechita combinație de pereți albi și mobilier wenge la pereți bej luminos și mobilier gri deschis. Și asta e cam tot.

 +4
Emanciparea casei: culorile primăverii 2019/Pantone.com
  |  

Pereții continuă să rămână nedecorați, accesoriile textile continuă să nu iasă deloc în evidență, obiectele decorative sunt extrem de puține. Pe scurt: lipsa culorii, lipsa contrastelor. Parcă special pentru noi, Institutul Pantone a decis că primăvara 2019 este momentul ideal pentru o schimbare radicală.

Și așa a apărut o întreagă colecție de culori pentru primele luni ale anului 2019, nuanțe din cale afară de puternice, intense, pline de personalitate. E vorba de 16 variante de culoare, dintre care 12 sunt foarte îndrăznețe, iar 4 reprezintă culori ceva mai temperate. Reprezentanții Institutului Pantone au declarat că alegerea acestei colecții a fost inspirată de nevoia omului modern de a-și transforma spațiul privat într-o oază de energie pozitivă, bună-dispoziție, încredere. Pentru că nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul, Institutul Pantone ne recomandă măcar să-l colorăm! +4 www.pantone.com +4 www.pantone.com +4 www.pantone.com
Nuanțele alese de Institutul Pantone pentru primăvara anului 2019 se pot folosi în combinații dintre cele mai creative, fără a ne teme de prea multă culoare. „Încrezătoare, înălțătoare, culori pline de bucurie, având ca mesaj comun emanciparea tuturor spațiilor”, descrie această colecție directorul executiv Pantone, Leatrice Eiseman. În principiu, nuanțele Pantone pentru primăvara 2019 se învârt în jurul culorilor galben, verde și albastru cobalt – culori care binedispun – și câteva variante de culori neutre, primăvăratice.
Aveți curaj să dați caselor voastre culoare?