logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Lamptekture – reduceri de preț la cele mai originale lămpi

Dacă doriți să dăruiți de acest Crăciun caselor voastre un cadou cu adevărat special, Lamptekture este o soluție. Sub acest nume, un inginer și un arhitect creează cele mai interesante și originale abajururi pentru corpuri de iluminat de mai multe feluri.

lamptekture-3754
Corpuri de iluminat cu accente etno moderne/Lamptekture.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Decembrie 2018

Lamptekture este un nume relativ nou pe piața produselor de design din România, însă absolut original. Corpurile de iluminat sunt de mai multe feluri – veioze, lampadare și lustre – având abajururi create într-o explozie de modele și culori moderne. Este o combinație inedită de spirit etno și forme abstracte, ducând la produse ieșite din comun.

Colecția se compune din mai multe modele, fiecare purtând câte un nume extrem de pitoresc: Cuptor, cu variantele Vineri (în nuanțe dominante de albastru) și Duminică (combinație cromatică de alb și negru), Gustar cu variantele Vineri și Sâmbătă (pattern jucăuș, culori vesele, imprimeu tradițional), Răpciune cu variantele Sâmbătă (motive tradiționale românești interpretate în manieră modernă) și Duminică (forme abstracte în alb și negru), Brumărel cu variantele Marți (o combinație de pattern-uri tradiționale clasice și moderne) și Joi (vedeta colecției, cu o combinație cromatică de alb și portocaliu pe fond negru).

www.lamptekture.ro

Brumărel reprezintă de altfel o lampă unicat, de fapt lampadar, prevăzută cu un mic element ce servește pentru depozitarea mărunțișurilor casei – chei, telefon sau bijuterii.
În perioada 10-17 decembrie, toate corpurile de iluminat Lamptekture sunt disponibile cu o reduceri de preț de până la 30%. Spor la cumpărături!
www.lamptekture.ro
www.lamptekture.ro
www.lamptekture.ro
www.lamptekture.ro
www.lamptekture.ro

 

Publicitate
Publicitate