logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ce se poartă în bucătărie: trendurile momentului

Bucătăria, considerată mult timp un simplu loc de luat masa, a devenit punctul central de comunicare și de auto-exprimare în casele de astăzi.  Dacă până de curând culorile neutre și materialele discrete erau vedetele, tendința acum este spre personalizare, cu o varietate de materiale și culori noi.

living_kitchen-3758
Bucătăria nu mai reprezintă de mult doar spațiul în care gătești, așa că atenție la trenduri!/Livingkitchen-cologne.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Decembrie 2018

În cazul în care anterior ați avut de ales între un aspect modern, curat, și un stil confortabil, rustic, există în prezent o gamă infinită de opțiuni situate la granița dintre ele, chiar și pentru bucătării din lemn masiv. Se pot combina/întâlni lemn cu metal sau piatră, lemn de înaltă calitate de culoare închisă cu sticlă și oțel inoxidabil, sertar alb neted și fronturi de uși cu unități de rafturi deschise în tonuri calde de lemn. În acele locuri în care materialele sunt combinate, se recomandă o alegere de culoare îndrăzneață.

www.livingkitchen-cologne.com

Blaturile sunt vizibile imediat și creează tranziții elegante între diferite zone, cum ar fi cea de gătit, de refrigerare, de spălat și de luat masa. Astăzi, multe materiale diferite sunt disponibile, inclusiv materiale naturale, cum ar fi marmura, ardezia sau lemnul, materiale compozite conținând ceramică, acrilic și beton sau produse laminate care imită materiale naturale.
www.livingkitchen-cologne.com

Publicitate
Publicitate