logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Aramis Feeling – saltea cu levănțică naturală!

Aramis Feeling a lansat la începutul acestei primăveri o saltea care transformă somnul într-o experiență a odihnei în sânul naturii. Levănțica este secretul major al acestei saltele, înscrise în colecția Lavender Mousse.

Aramis_saltea_cu_levantica-1393
Aramis Feeling ascunde levănțică naturală în saltele
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Iunie 2016

Aramis Feeling are o surpriză aromată pentru nopțiile românilor. Colecția Lavender Mousse s-a îmbogățit cu un nou model de saltea – Pocket Springs Memory. I-am putea spune chiar saltea deșteaptă, dar este în egală măsură și aromată.

Salteaua Pocket Springs Memory a fost inspirată din atmosfera relaxantă a serilor de primăvară și adaptată nevoilor de odihnă nocturnă. Acest model Aramis Feeling al colecției Lavender Mousse miroase a levănțică și are un sistem de 600 de arcuri împachetate individual, combinate cu un strat suport și un strat confort.

Aramis_saltea-1394
Levănțica, aroma odihnei desăvârșite

Salteaua Pocket Springs Memory are un nivel de fermitate mediu, fiind concepută pentru românii ce doresc o relaxare fizică desăvârșită. Salteaua este dotată și cu sistem de aerisire, pentru a preveni încălzirea corpului.

Ca design, salteaua Pocket Springs Memory reflectă inspirația florală, are desenate floricele de levănțică. În plus, husa matlasată a saltelei ascunde săculeți cu levănțică adevărată, într-o bordură textilă de culoare mov. Aromele primăverii ne vor însoți deci și în lumea viselor. Odihnă plăcută!