MariaProduction - spații de depozitare ROMANTICE

MariaProduction a lansat anul acesta o colecție absolut specială de mobilă pentru romantici. Este și estetică, și practică - pentru că e vorba despre spații de depozitare, pe cât de funcționale, pe atât de personalizate.

 +4
Stilul romantic, disponibil în România prin MariaProduction - Habitissimo.es
  |  


MariaProduction este unul dintre producătorii de mobilă românească pe stil rustic, însă în anul 2016 a căutat să răspundă și românilor aflați în căutarea pieselor de mobilier din lemn masiv în stil romantic. Maria Production a lansat anul acesta o colecție de dulăpioare și noptiere din lemn masiv, vopsit în alb, dar cu accesorii în formă de inimioară - atât ca desen decorativ, cât și sub forma butonilor pentru sertare și uși.

 +4 www.mariaproduction.ro Dormitor romantic: noptieră pentru EA, de la MariaProduction

Maria Production a realizat noptiere personalizate pentru dormitorul matrimonial. Designul noptierelor este identic - din lemn de stejar, vopsit în alb, cu un sertar și o ușă - dar inimioarele diferă. Cea a doamnei este de culoare roz, cea a domnului este de culoare albastră. Tot pentru dormitorul matrimonial, MariaProduction are și un dulap dublu, cu uși și sertare, conceput pe același stil romantic.

 +4 www.mariaproduction.ro Dormitor matrimonial, în stil romantic: dulap dublu, cu inimioare

Pentru camera copiilor, MariaProduction a lansat un dulap de haine înalt, cu o ușă mare și două sertare la nivel inferior, din lemn masiv, vopsit alb, dar având inimioara într-o culoare ușor de integrat oricărui stil de design interior - argintie. Din dragoste pentru lemn!

 +4 www.mariaproduction.ro Camera copilului, în stil romantic


Szel-Mob: cele mai colorate dormitoare rustice

Deși adevăratul stil rustic presupune mobilier din lemn masiv în nuanțe cât mai apropiate de cele pământii, Szel-Mob produce mobilă pentru dormitor în culori aprinse și extrem de vesele.

 +11
Explozie de culori într-o piesă rustică - SzelMob.ro
  |  

STIL: Dormitoarele de la Szel-Mob sunt vioaie și tinerești, extrem de practice prin prisma pieselor de mobilier prevăzute cu spații de depozitare bine organizate și destul de numeroase. Szel-Mob respectă regulile de design ale stilului rustic, prin forme robuste, însă culorile sunt puternice, variate și iau ochii.

MATERIALE: Lemnul masiv de pin și stejar este baza de lucru a echipei Szel-Mob. Toate piesele de mobilă Szel-Mob se confecționează exclusiv din lemn masiv, ceea ce le asigură o viață îndelungată și o greutate apreciabilă. Încercați numai să împingeți un pat de la Szel-Mob! Nu prea veți reuși.

PIESE RUSTICE ŞI COLORATE


Noptierele Szel-Mob sunt capabile să dea întreg farmecul unui dormitor, prin cochetăria culorilor și designul ghiduș. Totuși, sunt piese de mobilier trainice, dotate cu spații de depozitare numeroase. Fiecare client alege culoarea preferată dintr-o gamă de 60 nuanțe puse la dispoziție de Szel-Mob.

 +11 www.szelmob.ro Noptieră rustică pentru vise electrizante

 +11 www.szelmob.ro Noptieră rustică pentru genul feminin

 +11 www.szelmob.ro Noptieră rustică cu funcție de comodă, plină de sertare!

 +11 www.szelmob.ro Noptieră rustică cu rol de vedetă, grație culorii intense

Paturile Szel-Mob dispun de cadru din lemn natural, uneori lăcuit, alteori vopsit, sunt prevăzute cu picioare și cu tăblii înalte, uneori și la cap, și la picioare. Câteva modele de paturi Szel-Mob au inclus un sistem de depozitare a așternuturilor sub forma sertarelor de pat. Culorile variază - unele sunt în nuanțe cât mai naturale, altele sunt vopsite în culori vii, pastelate.

 +11 www.szelmob.ro Pat rustic matrimonial, extrem de vesel

 +11 www.szelmob.ro Pat rustic, cu picioare înalte

 +11 www.szelmob.ro Pat rustic, cu dotări moderne: sertare cu butoni

Lădițele de zestre Szel-Mob sunt elementele cele mai autentice pentru stilul rustic, amintind de viața simplă de munte și fiind o soluție practică ce poate înlocui dulapul tradițional. Lădițele de zestre Szel-Mob se pot comanda ca piese rustice moderne (în combinații de culori neutre și cu un finisaj desăvârșit) sau piese rustice autentice (cu un finisaj antichizat și în culori pastelate, inspirate de stilul rustic provensal).

 +11 www.szelmob.ro O ladă de zestre, plină de secrete... vestimentare

 +11 www.szelmob.ro Lădiță de zestre rustică, în două culori

 +11 www.szelmob.ro Lădiță de zestre rustică, cu finisaj antichizat


Prestige Mob - saltele… aromate!

În căutarea somnului sănătos, un nou aspect revoluționează industria saltelelor din România - aromele. Prestige Mob pune la dispoziția românilor saltele prevăzute cu miros îmbietor de cocos și aloe vera pentru o desăvârșită stare de bine.

 +7
PrestigeMob și-a început activitatea ca producător de saltele cu arcuri în 1999 - PrestigeMob.ro
  |  

Din colecția de saltele gama Exclusiv de la Prestige Mob fac parte trei modele savuroase: Aloe Vera Pocket Memory, Aloe Vera Memory și Natural Cocos. Fiecare saltea PrestigeMob are propriile calități care o individualizează și diferențiază de celălalte două.

Salteaua Aloe Vera Pocket Memory are o grosime de 28 cm și se pliază pe cele cinci zone ale corpului uman diferit, răspunzând în mod personalizat fiecărei necesități în parte, din punct de vedere al elasticității. Salteaua Aloe Vera Pocket Memory de la PrestigeMob se adaptează perfect greutății, temperaturii și formei corpului uman, asigurând o poziție sănătoasă pe timpul nopții și deci un somn odihnitor. Materialul textil ce îmbracă salteaua este antibacterian și antialergic, tratat cu extract de aloe vera pentru a asigura o stare de relaxare bazată pe beneficiile acestei arome proaspete.

 +7 www.prestigemob.ro Model de saltea Aloe Vera Pocket Memory

 +7 www.prestigemob.ro Salteaua cu aloe vera în variantă de pocket memory este mai groasă datorită sistemului de ventilare a țesăturii

Salteaua Aloe Vera Memory de la PrestigeMob este ușor mai groasă, de 30 cm, și urmărește un echilibru deplin între nevoia unui somn odihnitor și necesitatea unei saltele dure care să protejeze sănătatea coloanei vertebrale. Salteaua Aloe Vera Memory conține un amestec de vată și spumă special creat împotriva durerilor de ceafă și umeri. Materialul textil face parte din colecția 3D, cu accent pe extractul de aloe vera ce contribuie la o bună circulație a sângelui pe timpul somnului.

 +7 www.prestigemob.ro Model de saltea Aloe Vera Memory

 +7 www.prestigemob.ro Senzație de prospețime datorită extractului de aloe vera

Salteaua Natural Cocos de la PrestigeMob este ceva mai subțire, de 26 cm, răspunzând nevoilor celor aflați în căutarea confortului sănătos, adică a unei saltele care să asigure un bun raport între propritățile de elasticitate și rigiditate. Salteaua Natural Cocos este confecționată din spumă naturală de latex și fibră de cocos, ce asigură automat și o senzație aromată pe parcusul nopții. Textila este detașabilă, ușor de întreținut, tratată cu soluții antibacteriene și antialergice.

 +7 www.prestigemob.ro Saltea cu aromă de cocos pentru vise exotice

 +7 www.prestigemob.ro Model de saltea Natural Cocos


Nerva: paturi suprapuse ultrarezistente

Colecția Nerva de la Romina Furniture include un ansamblu de paturi suprapuse, cu un design foarte simpatic. Producătorul de mobilier s-a inspirat pentru acest model din nevoia celor mici de a fi înconjurați de dragoste și confort.

 +4
Când nu ai spațiu în camera copiilor, paturile suprapuse sunt soluția ideală - Rominafurniture.ro
  |  

Paturile suprapuse pentru copii din cadrul colecției Nerva de la Romina Furniture au toate calitățile mobilierului românesc. Sunt confecționate din lemn masiv de fag, ceea ce le garantează rezistența în timp și se bucură de un finisaj în culori închise, ușor de potrivit cu restul mobilei din cameră.

 +4 www.rominafurniture.ro Rezistent la provocările artistice ale copilăriei

Meșterii producătorului Romina Furniture și-au luat angajamentul că mobila va dura cel puțin o sută de ani, putând fi transmisă din generație în generație. Paturile suprapuse Nerva sunt rezistente chiar și în condiții de multiple mutări, la schimbare bruscă de temperatură și rezistă chiar și la zgârieturile năzdrăvanilor.

 +4 www.rominafurniture.ro Design elegant, desprins din poveștile cu mici prinți și prințese

Paturile suprapuse Nerva de la Romina Furniture sunt din lemn de fag tratat la abur și uscat pentru un plus de stabilitate și rezistență, iar lacurile și vopselurile folosite sunt pe bază de apă, netoxice pentru cei mici. Îmbinările paturilor suprapuse Nerva sunt acoperite cu clei organic, din același motiv - sănătatea copiilor. Accesul la patul de sus se face cu ajutorul scăriței deloc abrupte, iar pentru siguranță, salteaua este împrejmuită cu un grilaj din lemn ce împiedică căzăturile de la înălțime.

 +4 www.rominafurniture.ro Paturile Nerva - vedere din față


Rianna: sofa vedetă la tine acasă!

Purtând eticheta Simex, sofaua Rianna are o eleganță clasică, dar și două funcții practice: mobilier pentru relaxare și pentru lectură. Cele două capete ale piesei sunt diferite tocmai pentru a sublinia complexitatea mobilei de artă din România.

 +4
Lemnul masiv transmite căldură, indiferent de stilul mobilei - Mobilasimex.ro
  |  

Sofaua Rianna de la Simex poartă (adaptat) numele  unei binecunoscute cântărețe americane, ceea ce la prima vedere poate fi nepotrivit. Mobilier artistic și muzică modernă? Echipa Simex a reușit să îmbine două genuri de artă într-una singură - piesa de mobilă.

 +4 www.mobilasimex.ro

Sofaua Rianna de la Simex este confecționată din esențe de lemn masiv, împodobită cu ornamente sculptate aurite, iar designul marcat de forme rotunjite transmite o senzație de muzicalitate. Reprezină o combinație de eleganță, stil, personalitate, specifică vedetelor internaționale.

 +4 www.mobilasimex.ro

Tapiseria piesei Rianna este în culori imperiale și are un aspect lucios, în concordanță cu structura din lemn ceruit. Unul dintre capete e prevăzut cu spetează specifică canapelelor, pentru clipe de relaxare, iar celălalt capăt are spetează de scaun, pentru clipe de lectură.

 +4 www.mobilasimex.ro Componenta textilă are două modele: floral și geometric

Structura fiind din lemn masiv, sofaua Rianna este foarte rezistentă. Producătorul Simex o recomandă pentru dormitoarele amenajate cu mobilă de artă, dar își poate găsi locul și în alte colțuri ale unei case somptuoase și rafinate din România.