logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

MariaProduction – spații de depozitare ROMANTICE

Andreea Chiru  |  27 Iunie 2016

MariaProduction este unul dintre producătorii de mobilă românească pe stil rustic, însă în anul 2016 a căutat să răspundă și românilor aflați în căutarea pieselor de mobilier din lemn masiv în stil romantic. Maria Production a lansat anul acesta o colecție de dulăpioare și noptiere din lemn masiv, vopsit în alb, dar cu accesorii în formă de inimioară – atât ca desen decorativ, cât și sub forma butonilor pentru sertare și uși.

www.mariaproduction.ro
Dormitor romantic: noptieră pentru EA, de la MariaProduction

Maria Production a realizat noptiere personalizate pentru dormitorul matrimonial. Designul noptierelor este identic – din lemn de stejar, vopsit în alb, cu un sertar și o ușă – dar inimioarele diferă. Cea a doamnei este de culoare roz, cea a domnului este de culoare albastră. Tot pentru dormitorul matrimonial, MariaProduction are și un dulap dublu, cu uși și sertare, conceput pe același stil romantic.

www.mariaproduction.ro
Dormitor matrimonial, în stil romantic: dulap dublu, cu inimioare

Pentru camera copiilor, MariaProduction a lansat un dulap de haine înalt, cu o ușă mare și două sertare la nivel inferior, din lemn masiv, vopsit alb, dar având inimioara într-o culoare ușor de integrat oricărui stil de design interior – argintie. Din dragoste pentru lemn!

www.mariaproduction.ro
Camera copilului, în stil romantic

Publicitate
Publicitate