logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ezzo Design: birou cum nu ai mai văzut!

Andreea Chiru  |  24 Iunie 2016

Ezzo Design a creat în cadrul proiectului denumit 2O o atmosferă atipică de lucru, pentru angajații unui birou din România. Tema a fost biroul ca sursă de inspirație pentru munca creativă, iar la realizarea conceptului și-au adus aportul și angajații, prin exprimarea hobby-urilor, modurilor de relaxare preferate și a pasiunilor comune.

www.ezzo.ro
Decor SF încă de la intrare

Ezzo Design a conceput deci un proiect de design interior în stil SF. Birourile 2O combină atmosfera de Star Trek cu nevoia de confort a angajaților – mobilier office, adică birouri modulare și scaune ergonomice. Sala de ședință a biroului 2O a fost proiectată sub forma unei navete spațiale, iar spațiile de relaxare s-au întrecut în folosirea de materiale atipice și culori îndrăznețe.

www.ezzo.ro
Bucătărie plină de contraste - aspect metalic, culori puternice

www.ezzo.ro
Birou de consiliu, năpădit de natura verde

Ezzo Design a respectat nevoia angajaților de a aduce un strop de natură vie în birourile 2O, așa că peste tot și-au găsit locul plante verzi, ce necesită îngrijire zilnică. A rezultat un concept inedit, autentic românesc: navetă spațială, cucerită de natura vie, terestră.

www.ezzo.ro
Vă închipuiți ceva mai relaxant de atât?

Mai multe proiecte Ezzo Design pentru amenajare de spații office creative în România au fost prezentate pe larg în paginile numărului 1 al revistei Magazinul Mobilei.

www.ezzo.ro
Îngrijirea zilnică a plantelor este o activitate relaxantă și care inspiră o stare de bine

www.ezzo.ro
Un colțișor de relaxare, în interpretare futuristă

Publicitate
Publicitate