logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ambiente 2016 – design ETIC

Târgul Ambiente 2016 a pus accent pe un design denumit etic pentru că ține cont nu doar de estetică și funcționalitate, cât mai ales de dimensiunea responsabilității față de mediul înconjurător. Designul etic spune stop risipei de resurse.

www.magmob.ro
Ambiente 2016: bușteni MOI de stejar. De fapt, perne outdoor
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Iunie 2016

Designul etic este un tip de design axat pe originalitate formelor și pe inventivitate în ce privește reutilizarea unor materiale de construcție. În cadrul târgului Ambiente 2016, lemnul reutilizat a fost vedeta designului etic, fiind ușor de regăsit la aproape toate standurile expozante.

www.magmob.ro
Ambiente 2016: scaune indoor și outdoor

MATERIALE
La Ambiente 2016, materialele folosite și modurile în care au fost acestea combinate au stârnit interesul vizitatorilor. Plasticul dur s-a integrat perfect unor piese de mobilier realizate inclusiv din sticlă sau din metal, cu un design excentric, capabil să sublinieze toate detaliile neobișnuite.

www.magmob.ro
Ambiente 2016: plastic dur, sticlă și plută

STIL
Ambiente 2016 a fost marcat cu preponderență de două stiluri de mobilier: vintage și shabby chic, cu accent deosebit pe componenta decorativă a pieselor de mobilă. Combinațiile de culori intense, puternice, chiar îndrăznețe, au luat ochii vizitatorilor la Ambiente 2016, transformând târgul într-o atracție nesfârșită indiferent de natura standurilor expozante – bucătării, dormitoare, saloane de zi.

www.magmob.ro
Ambiente 2016: stilul vintage la el acasă. Sau la noi...

INEDIT
Ambiente 2016 s-a desfășurat la Frankfurt și ne-a rămas cel mai puternic în minte prin unele piese de mobilier absolut inedite, în special pentru spațiul outdoor. Adică:
•    mese și bănci de grădină, turnate în beton și bucurându-se de un finisaj extrem de stilizat,
•    cadă jacuzzi rotundă, îmbrăcată pe dinafară în… piele
•    perne de podea, pentru exterior, din stofă printată ce imită perfect aspectul buștenilor de stejar.

www.magmob.ro
Ambiente 2016: jacuzzi cu înveliș din piele

www.magmob.ro
Ambiente 2016: mese și bănci din beton

Intrați în galerie pentru mai multe imagini!

DESPRE AMBIENTE
Târgul Ambiente se desfășoară anual la Frankfurt și este organizat de Messe Frankfurt în luna februarie a fiecărui an. Mai multe imagini și informații puteți găsi despre Ambiente 2016 în numărul 2 al revistei Magazinul Mobilei.