logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Faianță Kaza – sculptură murală în bucătărie

Colecția de faianță de la Kaza este o soluție inedită, nouă și proaspăt premiată în cadrul evenimentului KBIS 2016. Modelele de faianță transformă pereții obișnuiți ai bucătăriei în adevărate sculpturi spectaculoase.

colectia_kaza-1367
Kaza, plăci de faianță cu model tactil - Interiordesign.net
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Iunie 2016

Bucătăriile devin galerii de artă, cu ajutorul colecției de faianță Kaza. Este vorba despre modele de culori diferite, concepute în relief, de o asemenea manieră încât îți vine să stai toată ziua să le privești și admiri.

Colecția de faianță Kaza este denumită tactilă, datorită modelului în relief, de formă hexagonală, ușor de combinat între ele pentru un efect dramatic. Formele sunt turnate în beton, ceea ce sporește farmecul original al plăcilor de faianță, cu un aspect vizual delicat, în ciuda materialului dur.

www.walkerzanger.com
Model Edgy - colecția de faianță Kaza este disponibilă și în SUA

www.walkerzanger.com
Model Saturn - Kaza este un studio de ceramică interioară din Europa

Colecția de faianță Kaza este realizată într-o tehnică specifică lucrărilor de artă, și își poate găsi locul atât în bucătăriile tradiționale, de la interior, cât și într-o bucătărie neobișnuită, construită sub o pergolă, în aer liber, ca o bucătărioară de vară.

www.walkerzanger.com
Model Lantern. Designul aparține lui Walker Zanger, pentru Kaza

www.walkerzanger.com
Model Seed - colecția de faianță Kaza poate fi personalizată pentru orice interioare

Colecția de faianță în relief Kaza dispune de cinci modele, inspirate de elemente cosmice, cu preponderență: Saturn, Vortex, Edgy, Seed și Lantern. Culorile diferă, dar spectaculoase sunt modelele în relief, închipuind inele planetare, forme haxagonale cu unghiuri teșite, motive florale și corpuri de iluminat.

www.walkerzanger.com
Vortex - culorile standard se completează cu o gamă de culori noi, pe comandă specială

www.walkerzanger.com
Model Vortex, în detaliu 

Publicitate