logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Reduceri fierbinți de preț la MobilaDalin!

Mobila Dalin a anunțat reduceri generoase de preț la produsele sale deja consacrate. Vorbim despre unul dintre cei mai de marcă producători de mobilă din România, cu o experiență îndelungată și colecții pe toate gusturile.

dalin-1362
Design românesc, calitate europeană - Mobiladalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Iunie 2016

Mobila Dalin celebrează venirea verii cu prețuri estivale. Adică cu mari reduceri! În perioada 07 iunie – 10 iulie, românii pot cumpăra mobilă de calitate la prețuri avantajoase, reduse. Mobila Dalin aplică promoția verii la întreaga colecție de mobilier, atât pe comandă, cât și mobilier aflat pe stoc.

www.mobiladalin.ro
Scaune Dalin, inspirate din folclorul românesc

www.mobiladalin.ro
Reduceri de preț în magazinele Dalin

Așa că dacă v-a rămas inima la o mobilă marca Dalin, dar vi s-a părut prea scumpă, acum o puteți avea acasă. Mobila Dalin a ieftinit prețurile la toate colecțiile sale de mobilier – canapele, mese și scaune, paturi, mobilier outlet, faimoasa colecție Ehtnocentric, mobilă HoReCa și accesorii.

www.mobiladalin.ro
Colecția Dalin Ethnocentric are prețuri reduse până pe 10 iulie

Mobila Dalin asigură prețuri reduse atât în showroom-urile sale, cât și în cadrul magazinelor partenere din întreaga Românie. Magazinele Dalin, ce au expoziție cu vânzare, se găsesc în următoarele orașe: Reghin, Bistrița, Satu Mare, Cluj-Napoca, Alba-Iulia și Târgu-Mureș.

www.mobiladalin.ro
Colecția Dalin Hora - explozie de culoare, în ton cu vara

Mobila Dalin este o companie românească, înființată în anul 1992 și care a reușit să urce pe locul 4 în topul celor mai mari producători români de mobilă tapițată. Este o afacere de familie, iar principalele calități ale mobilierului Dalin sunt calitatea materialelor de lucru, designul original și tehnica de lucru inovatoare.

www.mobiladalin.ro
Colecția Dalin Panonia, cu prețuri reduse până pe 10 iulie

Publicitate