logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Atelier Simion – paturi creative pentru copii

Dacă aveți un vis despre cum ar trebui să arate camera copilului, puteți apela cu încredere la Atelier Simion. De-a lungul timpului, echipa atelierului s-a specializat în paturile pentru copii, adică paturi care să dea celor mici impresia unui adevărat univers.

simion_pat_riflaj-5924
Mobilier la comandă, plin de imaginație/Atelier Simion
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Aprilie 2021

Oricât de înalte, oricât de late sau asamblate în chip neașteptat, paturile de copii realizate de Atelier Simion par desprinse din reviste. Reprezintă o categorie de mobilier pe comandă, adică fiecare piesă este proiectată nu doar pe dimensiunile și nuanțele solicitate de client, ci și în forma urmărită de acesta.

Printre modelele deja trecute în portofoliul Atelier Simion se regăsesc paturi supraetajate, inspirate din nevoia celui mic de a avea propria căsuță, asemănătoare mai degrabă unei adevărate construcții pe mai multe niveluri. Și aici intervine partea creativă: forma treptelor, amplasamentul saltelelor, accesorii de design care să individualizeze modelul. O astfel de piesă a fost prevăzută cu laterale de tip riflaj, care să transmită senzația de spațiu deschis și o atmosferă ca de casă de vacanță. Riflajul este tot mai la modă și în România, reprezentând o soluție de separare a spațiului, fără a-l închide.

Paturile pentru copii create la Atelier Simion sunt din lemn de fag, se vopsesc cu substanțe prietenoase cu cei mici – în general, vopsele pe bază de apă, și au elemente care să le personalizeze.

„Cu o vastă experiență acumulată pe piața producției de mobilă din Statele Unite, aveți garanția că lucrăm cu cele mai bune materiale și oferim totodată și prețul corect pentru un mobilier de calitate”, se arată pe pagina de Facebook a Atelierului Simion.

Atelier Simion
Atelier Simion
Atelier Simion

Publicitate
Publicitate