logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Altmod – mobilă ilustrată

Altmod este un atelier de design și producție mobilier înființat cu ambiția de a impune un stil nou pe piața producătorilor de mobilă din România. Menirea acestui atelier e de a livra piese statement, în ediție limitată.

altmod-5921
O colaborare inedită pentru mobilier românesc/Altmod.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Aprilie 2021

Iar colecția care a lansat brandul Altmod este într-adevăr altceva. Compusă din piese de mobilier cu rol depozitare, a ajuns deja în casele vedetelor din România, dornice să-și transforme și spațiul privat într-unul ieșit din tipare.

În colecția Altmod sunt incluse noptiere, o comodă înaltă pentru living, o comodă tv și un bufet de tip office. Sunt create de Altmod în colaborare cu artistul ilustrator Ghica Popa a cărui contribuție a constat în crearea și adaptarea unui pattern care să dea fiecăreia dintre piesele colecției un spirit fresh, modern, chiar neașteptat. Ghica Popa a realizat un model de ilustrație în mai multe variante de dimensiune și detaliu,  astfel încât piesele să nu fie identice. Din punct de vedere cromatic, a fost aleasă o combinație tinerească și armonioasă în egală măsură: picioare negre, sertar galben, ilustrații negre pe fond albe și laterale într-o nuanță plăcută de gri ce imită betonul. Fiecare piesă a colecției Altmod diferă de celelalte prin dimensiune, dar și designul spațiilor de depozitare – cu sertare ascunse sau la vedere, cu ușă sau fără.

Colaborarea dintre Altmod și Ghica Popa este una inedită pentru piața din România, dar s-a dovedit inspirată, colecția de mobilier ajungând în casele vedetelor. Printre ele, și Andi Moisescu.

www.altmod.ro
www.altmod.ro
www.altmod.ro
www.altmod.ro

Publicitate
Publicitate