logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Argo Libro – masa care se împăturește

Când vine vorba despre mobilă creată pentru a valorifica spațiul interior, te poți gândi la soluții bazate pe multifuncționalitate sau personalizarea dimensiunilor, dar un producător italian s-a gândit mult mai departe: la mobilă care se împăturește.

argo_libro-5909
O propunere inedită de la producătorul italian Mara/Marasrl.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Aprilie 2021

Producătorul în cauza este Mara, iar piesa pe care a creat-o ca soluție uimitoare este masa denumită Argo Libro. Reprezintă o piesă de folosit în spații office, dar cu puțină imaginație își poate găsi locul și într-un spațiu de locuit. Argo Libro este o masă de dimensiuni mari, dar ușor de folosit și depozitat.

Producătorul o pune la dispoziția clienților în mai multe variante de dimensiune, pornind de la varianta de 200×260 cm și mergând până la varianta de 280×320 cm. Înălțimea ajunge la 77 cm.

Înscriindu-se în categoria meselor pentru sălile de conferință, are în ciuda dimensiunii generoase toate calitățile unei piese ușor de manevrat. Atunci când nu este folosită, masa Argo Libro se împăturește de la jumătatea blatului și se așază în poziție pe înălțime, transformându-se dintr-o masă de ședințe într-o tăblie pe roți. Mecanismul de împăturire este unul mecanic, foarte simplu, prevăzut cu un sistem antișoc menit să împiedice prinderea degetelor la momentul deschiderii mesei.

www.marasrl.it
www.marasrl.it

Prevăzută cu un sistem de roți, masa Argo Libro face transportarea ei din locul de depozitat în cel de folosit foarte accesibil. Pentru a satisface cât mai multe gusturi, producătorul Mara o poate executa la comandă în mai multe variante de finisaj și mai multe variante de design al blatului – rectangular sau oval.

www.marasrl.it
www.marasrl.it
www.marasrl.it

Publicitate