logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila care NU se mai poartă în 2021

Toată lumea vrea să afle care sunt trendurile anului 2021 în materie de amenajări interioare. Dar la fel de important este și următorul aspect: mobilierul care devine demodat în 2021 - pentru că trendurile nu sunt doar despre ce se poartă, ci și despre ce nu se mai poartă.

nu-5907
Mobilier demodat în 2021/Dezeen.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Aprilie 2021

Poate că ce e în trend anul acesta poate fi adus sau nu în casele românilor, dar parcă e mult mai de ajutor să afli ce anume trebuie schimbat sau evitat atunci când vrei să cumperi mobilier în moda anului 2021. Deci, ce nu se mai poartă:

 • Seturile de mobilier sau mobilierul asortat. Mai ales în dormitor, dar nu numai, piesele de mobilă executate în același stil, la set, nu mai sunt recomandate. Evită să ai patul și noptierele identice sau comoda și dulapul în același fel. Nici seturile de canapea și fotolii nu se mai poartă în aceleași nuanțe; e bine să difere măcar în privința culorii.
  www.baongocfurniture.com
 • Toată camera amenajată cu mobilier alb, fie că e vorba de dormitor, de bucătărie sau baie: specialiștii recomandă introducerea schemei de cel puțin două culori. Nici corpurile de bucătărie realizate în culoarea gri antracit – mare hit până de curând – nu mai sunt recomandate. Au ieșit din trend. În schimb, nuanțele de verde sunt un nou mare trend pentru corpurile de depozitare din bucătăria anului 2021. În ce privește culorile mobilierului, ideal e să exprime un minim contrast cu nuanțele folosite pentru pereți, tavan și podea.
  542684464
  White Kitchen Interior with Island, Sink, Cabinets, and Hardwood Floors in New Luxury Home
 • Mobilierul tip retro, inspirat de serialul Mad Men, tare îndrăgit de designerii de interioare în ultima vreme, iese și el din rândurile trendurilor anului 2021. Adio, mobilă din lemn de nuc, imprimeuri geometrice, margini rotunjite și înălțimi reduse!
  www.sweeten.com
 • Mobilierul multifuncțional pare să nu se mai numere printre preferințele specialiștilor în design interior în anul 2021; fiindcă pandemia de COVID-19 a schimbat modul de trai al omului modern, nevoit să se retragă mai mult ca niciodată în propria locuință, spațiul trebuie separat pe zone de activitate. Spațierea a devenit un must-have, iar acest lucru se poate realiza cu ajutorul mobilierului specific. Adică birou pentru zona de lucru, masă și scaune pentru zona de luat masa, canapea confortabilă pentru zona de relaxare.
 • Mobilierul în stil  minimalist începe să-și piardă și el importanța în 2021, în favoarea stilului industrial, înțeles ca un mix între tradițional și modern, un mix creativ, adaptat la nevoile omului din era postCOVID-19.
  CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 90
 • Mobilierul din lemn masiv pare să se numere de asemenea printre cele mai puțin la modă; tot ceea ce inspiră masivitate, greutate, spirit impozant va trebui să facă loc unui mobilier mult mai suplu, mai ușor, mai confortabil în stilul caselor de vacanță. Cu alte cuvinte, mobila masivă cedează locul mobilei din ratan.
  CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Pentru și mai multe ponturi despre ce nu se mai poartă în 2021, urmăriți site-ul Magmob.ro!

Publicitate
Publicitate