logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Avanta Furniture – un dormitor pentru frați

Mobila pentru copii devine din ce în ce mai spectaculoasă; de cele mai multe ori, dincolo de funcții și valorificarea spațiului, trebuie să spună o poveste, să sugereze o anume atmosferă. Iar modelul poveștilor inspirate de cărți sau seriale tv a cam trecut.

Mobilier-Furniture-de-fabrica
Cât mai puțin spațiu ocupat, cu maximum de loc pentru odihnă/AvantaFurniture.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Octombrie 2019

Așa că vă prezentăm în continuare un model de dormitor pentru frați, deci mobilier corp pentru o cameră în care stau doi copii, nu unu. Am ales Avanta Furniture, grație designului contemporan și în același timp elegant, menit să transforme paturile frățiorilor (sau surioarelor) într-o piesă de mobilier plină de personalitate.

Twins de la Avanta Furniture este un model de pat pentru frați destul de neașteptat. Piesa de tip corp cuprinde nu doar două locuri de dormit, ci și o groază de spații de depozitare, ba chiar și un soi de noptieră cu rol de comodă. Cele două paturi sunt dispuse supraetajat, în forma literei L, ceea ce le face cu atât mai interesante. Modelul se execută pe comandă, iar nuanțele pot fi alese dintr-o gamă de 250 de culori. Materiale de lucru: lemn, MDF.

Din dormitorul Twins mai fac parte o vitrină cu uși din sticlă și sertare ce poate fi folosită atât ca bibliotecă sau chiar corp de depozitare a jucăriilor. Designul este unul clasic, care inspiră căldură, intimitate, veselie. Corpurile de depozitare sunt numeroase pentru modelul Twins, dormitorul fiind dotat și cu polițe la vedere, cât și cu un corp de depozitare suspendat cu spații și ascunse, și la vedere. Evident, nu putea lipsi o masă cu aspect de consolă, ușor de folosit fie ca masă de joacă, fie ca birou pentru temele de acasă.

Mobilier-Furniture-de-fabrica
Mobilier-Furniture-de-fabrica
Mobilier-Furniture-de-fabrica

Despre Avanta Furniture
Avanta Furniture este o companie producătoare de mobilă din lemn, înființată în 1992 în Republica Moldova. De circa doi ani, și-au deschis reprezentanță și în România. Execută mobilier pentru oricare dintre încăperile casei, asigurând servicii de măsurare, proiectare, execuție. În România îi găsiți în București, pe Bd. Ghencea 126-132.

Publicitate