logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

IKEA – trei noi colecții în ediție limitată!

VÄRMER și VINTERFEST sunt două colecții special create pentru sărbătorile de iarnă și se află deja în magazinele IKEA. O altă colecție, foarte așteptată de altfel, și anume MARKERAD, creată în colaborare cu Virgil Abloh, va fi disponibilă în România la începutul lunii noiembrie.

ikea-4577
Colecții special create pentru perioada de iarnă/IKEA.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Octombrie 2019

Colecția VÄRMER
Ideea acestei este una specială, servind tuturor familiilor din lume care sărbătoresc Crăciunul.  Au fost luate ca reper două familii din țări foarte diferite, Suedia, respectiv Kenya și stilurile lor de viață, complet diferite. Astfel, indiferent dacă îți vei petrece sezonul de iarnă jucându-te în zăpadă sau te vei bucura de soarele tropical, colecția VÄRMER are de toate pentru toată lumea, indiferent de locul în care sărbătoriți. VÄRMER cuprinde piese de mobilier și decorațiuni concepute pentru toate tipurile de sărbători și este acum disponibilă în ambele magazine IKEA și online.

www.IKEA.ro
www.IKEA.ro

   
Colecția VINTERFEST
Aceasta este o colecție de iarnă care a rezultat tot dintr-o combinație, de data asta a stilurilor de decorare a caselor pe perioada sărbătorilor: stilul minimalist și stilul clasic.
www.IKEA.ro
www.IKEA.ro

Colecția VINTERFEST cuprinde forme vesele, îndrăznețe, ce provin din moștenirea scandinavă, care este simplă, dar bogată în modele, create din materiale sustenabile, nuanțe fresh de roșu, albastru și neutre.
De asemenea, VINTERFEST este acum disponibilă în ambele magazine IKEA și online.

Colecția MARKERAD
O colecție limitată, obținută din colaborarea între IKEA și Virgil Abloh. Colecția MARKERAD constă într-o gamă de produse avangardiste, care se orientează către o viață fluidă și contemporană, inclusiv un pat de zi, o masă, un scaun, o oglindă, un corp de iluminat, materiale textile, un dulap și accesorii.

www.IKEA.ro

Virgil Abloh, alături de Henrik Most, lider de creație la IKEA, a efectuat cercetări ample în viața adulților tineri care se mută singuri pentru prima dată, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor lor. Apoi, în cadrul mai multor ateliere din centrul de design IKEA din Älmhult, Suedia, au lucrat împreună pentru a dezvolta schițe și prototipuri, modelând apoi produsele.

„Vreau ca fiecare articol să le aducă oamenilor un sentiment de mândrie și îmi doresc ca designul să fie cel mai întemeiat motiv care să le trezească acest sentiment.”, declară Virgil Abloh.
Colecția va fi lansată în România pe 2 noiembrie 2019.