logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

imm cologne 2020 – conferința

În data de 25 septembrie, a avut la Atena conferința dedicată următoarei ediții a mult așteptatului eveniment dedicat mobilei și accesoriilor – imm cologne 2020. Ambițiile sunt pe măsura așteptărilor, iar evoluția acestui târg de mobilier nu poate fi decât ascendentă.

imm_cologne1-4580
Se anunță o ediție surprinzătoare/ imm-cologne.com  
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Octombrie 2019

•    Prima ediție a fost în 1950
•    70% dintre participanți sunt din afara Germaniei
•    Ediția 2020 se va desfășura în perioada 13.01 – 19.01
•    Organizat de Koelnmesse

Conferința dedicată ediției 2020 a târgului imm cologne a reamintit, dacă mai era nevoie, importanța acestui eveniment la nivel mondial. Se numără printre cele mai mari zece evenimente internaționale ale anului și reflectă fidel câteva dintre aspectele cele mai importante ale vieții, marea provocare a ediției care urmează fiind prezentarea într-o formă cât mai accesibilă a diversității sectorului dedicat amenajărilor interioare. Imm cologne se adresează în egală măsură expozanților și vizitatorilor, pentru ambele categorii având ambiția de a comunica cele mai noi trenduri, rezultate pe baza așteptărilor clienților din domeniu.

imm cologne se concentrează pe anumite tematici, fiind împărțit pe mai multe segmente; acest concept e menit a ușura accesul fiecărui client către zona care-l interesează cel mai mult. La următoarele ediții ale evenimentului, accentul va cădea tot mai puternic pe nevoia de personalizare, pe stârnirea emoțiilor pozitive, pe… ideea de smart living.

www.imm-cologne.com

Oportunități de afaceri

Unul dintre secretele succesului târgului imm cologne îl reprezintă calitatea interacțiunii dintre oamenii de afaceri. Pornind de la un grup țintă bine definit, organizatorii urmăresc an de an atragerea unor noi grupuri, fără a ignora așteptările grupului original. Așa se face ca imm cologne se caracterizează prin diversitatea participanților și vizitatorilor, de la producători și furnizori de mobilă și accesorii până la designeri sau oameni de afaceri din întreaga lume. Pentru a se adresa tuturor cu aceeași atenție, au fost introduse proiecte precum Das Haus, DesignFest sau Trend Atmospheres.

Perspective

Ediția 2020 a imm cologne vine cu o schimbare: partea de nord a suprafeței de desfășurare va fi reorganizată și dedicată temei „Home”, ca o continuare a momentelor de succes din edițiile trecute Pure Edition sau Pure Atmospheres. Mai exact, va fi vorba despre trei segmente amenajate pe tematici:
•    Home Sleep – pavilionul 9, unde vor fi expuse produse și concepte dedicate calității somnului. Adică saltele, paturi box-spring, saltele umplute cu apă, accesorii de dormit și accesorii decorative. Organizatorii promit că acest pavilion va fi transformat într-un adevărat laborator al nevoii de odihnă nocturnă;
•    Home Scene – pavilioanele 5.2, 6, 10.1 și 10.2, dedicate stilului de viață contemporan aplicat în livinguri. Pe scurt, va fi vorba despre mobilă tapițată, canapele extensibile și fixe, divane, paturi de zi, fotolii;
•    Home Settings – pavilioanele 4.1, 5.1, 5.2, 7 și 8, dedicate tinerilor și celor care cumpără pentru prima oară o casă. Aici vor fi expuse soluții de depozitare, produse inteligente, materiale moderne și mobilier versatil.

www.imm-cologne.com

Smart Home

Organizatorii sunt tot mai preocupați de o problemă aparent a viitorului: cum să facă legătura între progresul tehnologic și viața de zi cu zi a omului? Răspunsul: Smart Home. „Ediția imm cologne 2020 va beneficia de o expoziție specială – let’s be smart. Smart Village – unde atenția va cădea în mod aparte pe patru modele de spații interioare, și anume Smart Home, Smart Residence, Smart Loft și Tiny House. Fiecare dintre aceste spații va fi prezentat din perspective diferite”, a anunțat Matthias Pollmann, Vicepreședinte al diviziei de management Koelnmesse. 

Publicitate