logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cât costă să apelezi la un designer de interior

Am tot vorbit și pledat pentru amenajarea caselor de către specialiști – mai bine zis, cu ajutorul unui designer de interioare. Avantajele sunt nenumărate. Mai rămâne de discutat aspectul care interesează pe fiecare client în mod special: cât costă serviciile unui designer?

interioronline-4585
Te lași pe mâna unui profesionist?/Interioronline.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Octombrie 2019

Ne răspunde la întrebări echipa de designeri interiori a studioului Interioronline.ro, echipă formată din Mariana Bercu și Milena Țăranu. Iată ce am aflat:

În primul rând, prețul se calculează la metru pătrat și în funcție de dificultatea planului de amenajare variază; în medie, firmele de design și arhitectură interioară practică prețuri cuprinse între 20 și 50 de euro pe metru pătrat. În al doilea rând, întrucât fiecare client este diferit în felul său, și bugetele dedicate unor astfel de proiecte pot varia din punctul de vedere al costurilor.

Cele mai multe dintre firme pun la dispoziția clienților mai multe pachete – variante de buget. În cazul de față, Interioronline oferă PACHETE DE PREȚ după cum urmează:
•    Pachet decorare – 650 de lei pentru o încăpere. Aceasta înseamnă că designerul tău interior îți va propune obiecte și accesorii decorative menite să reflecte stilul care îți place și ți se potrivește cel mai bine. Serviciile incluse în acest pachet sunt două propuneri de proiect de amenajare; colaj cu obiectele propuse de designer, aplicate în camera de amenajat; lista completă de cumpărături, adică de unde și ce obiecte anume să achiziționezi. Timpul de execuție este de o săptămână!

www.interioronline.ro

•    Pachet decorare și mobilare – 1250 pentru o încăpere. Încăperea ta nu duce lipsă doar de personalitate și stil, ci și de mobilier. Practic, e o planșă albă. Designerul se ocupă de tot! pachetul conține două soluții de amenajare; planșa finală cu soluția acceptată de client; schița mobilierului pe comandă, cu recomandări de culoare și dimensiuni; schița camerei cu amplasarea tuturor obiectelor și mobilierului; lista de cumpărături: de unde, cât etc. Timpul de execuție a proiectului este de două săptămâni.

www.interioronline.ro

•    Pachet implementare produse „interior” – 300 de lei pentru o încăpere. Acesta este un pachet mai special, în sensul că se bazează pe o colecție de obiecte decorative produse chiar de echipa Interioronline, în ediție limitată. Sunt produse pe care nu le găsești în magazine, ci se execută în funcție de preferințele estetice ale fiecărui client în parte. În general e vorba despre produse textile ce schimbă complet nu doar aspectul încăperii, ci și stilul mobilierului: imprimeuri pentru pernuțe decorative sau textile pentru fereastră, huse pentru canapea, abajururi corpuri de iluminat, colaje pentru perete etc. Timp de livrare: o săptămână!
Accesibil, nu-i așa?

www.interioronline.ro

Publicitate