logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Symbold – trei măsuțe de cafea originale

Din fericire, tot mai mulți designeri de produs creează piese de mobilier, adesea mic mobilier, din dorința de a înfrumuseța casele oamenilor. Acest lucru face ca oferta de produse de calitate să fie una bogată și de calitate. 

symbold-4590
Încă un studio de design pentru case cu gust/Symbold
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Octombrie 2019

Astăzi vă prezentăm trei propuneri de măsuță de cafea de la un studio de design deschis de curând – Symbold. Denumirea vine de la conceptul după care sunt create majoritatea produselor: simbioza materialelor de lucru.

Măsuța cu blat turnat în ciment este prima dintre propunerile de mic mobilier cu ceva aparte. În ciuda materialului, măsuța are un stil minimalist, este simplu de mutat de colo-colo, iar picioarele metalice, create sub forma unei structuri rezistente, și totuși estetice, compensează greutatea blatului.

symbold

Măsuța plutitoare e și mai interesantă; blatul lasă impresia că levitează deasupra unei structuri metalice în formă geometrică. Stilul este unul industrial de data asta. Există și varianta de măsuță plutitoare cu blat vopsit, iar culoarea aleasă este una de impact: un galben vibrant.

symbold
symbold

Măsuța cu blat din stejar e și ea tare specială; blatul este din lemn masiv, cu finisaj natural, iar piciorul e chiar aparte: un singur picior metalic în forma literei Y, cu bază pentru stabilitate. Măsuța de cafea se integrează atât stilului minimalist, cât și celui rustic modern.

symbold

„Fiecare produs pe care îl realizăm este unic și este menit să contureze caracterul posesorului, oferind ambientului autenticitate și o sclipire distinctă”, se precizează pe pagina online a studioului de mobilă. Pentru comenzi, apelați numerele de telefon: 0731 863 775 / 0754 782 014.

Publicitate
Publicitate