logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

SICAM 2019 – un eveniment de calitate italienească

În perioada 15-18 octombrie se desfășoară unul dintre acele evenimente care vor seta trendurile anului 2020. Descoperim cu acest prilej o gamă nouă de materiale, idei de design și tehnologii. MagMob este acolo!

sicam7-4601
MagMob transmite de la Pordenone - editia a 11-a SICAM
Andreea Chiru  |  15 Octombrie 2019

SICAM este un eveniment dedicat inovației, ideilor noi care vin la Pordenone pentru a fi testate înainte de a lua cu asalt marile piețe internaționale. SICAM este și o sursă de inspirație pentru trendurile anului ce vine, bucurându-se de o participare impresionantă:
•    A unsprezecea ediție SICAM
•    600 de expozanți dintre care 73% provin din Italia
•    33 de țări reprezentate la standuri
•    suprafață de aproape 17.000 metri pătrați
•    Zece pavilioane

Despre ce este acest eveniment
Vizitatorii profesionali sunt din zona de top a industriei, atât manageri de companii, cât și designeri sau oameni de marketing și chiar directori de producție. SICAM este dintotdeauna un loc cheie de întâlnire a profesioniștilor industriei mobilei, amenajărilor, decorațiunilor și materialelor.

sicam5-4595

„Vedetele” târgului SICAM sunt reprezentate de IMM-uri italiene din domeniul accesoriilor și componentelor, cele care reprezintă cel mai fidel marca Made in Italy la nivelul calității și esteticii. De reținut: la SICAM micile companii beneficiază de același suport din partea organizatorilor ca orice mare jucător al domeniului. Este ocazia ideală pentru ca acești mici producători de accesorii și componente să se poată expune pe marea scenă internațională, chiar într-un moment în care producătorii de mobilier caută cele mai inovatoare soluții pentru noile colecții ce urmează a fi lansate sezonul următor.

În stil… italienesc
Nevoia de eleganță și confort tipice Italiei nu lipsesc nici de la SICAM 2019. Organizatorii pornesc de la dorința ca toată lumea care trece pragul acestui târg – expozanți sau vizitatori – să se simtă excelent; atmosfera ce susține contactele de afaceri e întreținută nu doar de spații de discuții, standuri cu expunere inovatoare, ci și de cafenele, locuri pentru discuții relaxate și clipe de răsfăț. Eficiență și stil – acestea sunt cuvintele-cheie ale conceptului SICAM.

Trenduri
Piața pare să ceară materiale și design cât mai naturale – asta da provocare! Ca atare, interesul participanților – producători, designeri, furnizori de tehnologie – se concentrează pe mobilierul din lemn masiv, pe materialele textile tratate hipoalergenic, pe covoare și mochete confecționate din materiale sustenabile, chiar pe podele cu inserții de flori uscate. Ca materiale, sunt în centrul atenției cele reciclabile și reciclate, flexibile, rezistente, ușor de întreținut.

La ediția 2019 a târgului SICAM cele mai bine reprezentate state sunt Germania, Spania, Turcia, Austria, Grecia, Belgia. De față este și MagMob, prin colega noastră Zilahi Annamari.

sicam1-4596
sicam3-4597
sicam4-4598
sicam51-4599
sicam6-4600
sicam8-4602

 

Publicitate
Publicitate