logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Bebebliss – trei tipuri de pat pentru bebe

Camera copilului e foarte importantă în primul an de viață al bebelușului. Se amenajează cu multă dragoste, dar mai ales trebuie să fie o cameră cu mobilier foarte practic, care să răspundă unor nevoi specifice primelor luni de viață.

bebeblis-5637
Variante de pat pentru camera bebelușului/Bebebliss.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Septembrie 2020

Pe site-ul Bebebliss sunt disponibile piese de mobilier moderne prin funcționalitate. Pornind de la nevoile variate ale acestei încăperi, părinții pot opta între trei tipuri de pătuț pentru bebeluș: transformabil, pliant și co-sleeping.

Transformer este un pătuț care „crește” odată cu cel mic. Se poate folosi drept pat pentru bebeluș și ca țarc, și ulterior se va transforma în pat pentru adolescent, dotat cu spații de depozitare și chiar mobilă de birou. În primii ani de viață ai copilului, patul Transformer e prevăzut cu masă de înfășat și comodă pentru hăinuțe, comodă detașabilă. Cadrul patului este din lemn masiv, cu finisaj pe bază de lac ecologic. Sunt trei niveluri de înălțime la care salteaua poate fi stabilită. Acest model de pat nu include salteluța.

www.bebebliss.ro

Joie este o variantă de pat foarte practic, ultramodern, de luat cu bebelușul în vacanțe sau alte deplasări în afara casei. Este un pat pliant, dotat cu tot ce e nevoie pentru rutina dinaintea somnului bebelușului – spălat, înfășat, schimbat, legănat. Salteaua poate fi reglată la înălțimea dorită, iar pe timpul zilei patul se poate transforma într-un țarc/loc de joacă sigur pentru cel mic. Este un pat pe roți, ușor de mutat dintr-un colț în altul al încăperii. Vine la pachet cu un coșuleț detașabil și un loc special creat pentru schimbatul scutecelor/hăinuțelor, de asemenea detașabil. Patul Joie se strânge din două mișcări rapide și se împachetează într-o geantă specială, ce face parte din pachet.

www.bebebliss.ro

Chipolino este un pătuț ideal pentru reprizele de somn de peste zi. Are comandă electrică și mai multe funcții moderne – cinci trepte de legănare, redare muzică de pe un modul USB, plasă împotriva insectelor. Practic e vorba de un landou amplasat pe un cadru de leagăn ce permite ca cel mic să stea liniștit și chiar să doarmă. E prevăzut și cu două jucării de pluș menite să suscite interesul bebelușului. Pătuțul Chipolino poate fi detașat de pe cadrul metalic și folosit simplu ca landou. E recomandat bebelușilor până la vârsta de șase luni. Se vinde cu salteluță și pernuță incluse în preț.

www.bebebliss.ro
Pătuț Chipolino

Magazinul Bebebliss funcționează sub formă de magazin online, dar are și un showroom de prezentare în Timișoara. Pe lângă pătuțuri pentru copii, pune la dispoziția părinților și alte piese de mobilier pentru camera celui mic.

Publicitate
Publicitate