logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bedding – saltele cu lavandă

Deși pare apanajul stilului de amenajare interioară inspirat  de regiunea Provence a Franței, lavanda reprezintă astăzi un accesoriu absolut modern, mai ales în dormitor. Nu mai este folosită ca accesoriu estetic, ci ca unul practic, tare folositor.

dormeo_saculet_lavanda-3651
Lavanda, secretul prospețimii în dormitor/Dormeo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Noiembrie 2018

Așa că vă prezentăm trei propuneri de saltele cu un strop de lavandă la purtător. Oricare dintre aceste produse este ideal pentru cei care doresc să aibă parte de somn odihnitor și o atmosferă romantică și proaspătă în dormitor.

www.aramisfeeling.ro

La nivelul patului, industria producătorilor de accesorii pentru bedding caută să se întreacă pe sine. Așa au apărut variantele de saltele cu buzunare special create pentru săculețe de lavandă. Aramis Feeling a creat o întreagă colecție de bedding denumită Lavender Mousse, în componența căreia intră saltele cu buzunare pentru levănțică, toppere cu design floral, perne de pat, tratate împotriva alergiilor.

www.salteleprevi.ro

Previ Saltele propune un model de saltea superortopedică, cu un nume lung: Lavanda Therapia Medical Bio Memory, a cărei principală calitate este stratul de memory foam îmbogățit cu uleiuri esențiale de lavandă, pentru eliminarea stresului. De-a lungul folosirii, salteaua emană mirosul lavandei, contribuind la o atmosferă de liniște odihnitoare.

www.vitapur-home.ro

Un alt model de saltea inspirată de motivul lavandei este Hitex de la VitaPur Home, o saltea a cărei husă este „înmiresmată” cu ulei de lavandă după o tehnică străveche, asigurând un somn adânc și odihnitor. Husa este din bumbac natural, ce nu irită pielea, și are umplută Clima Soft, ce asigură o bună ventilare a saltelei.

Noapte bună!