Bedding – saltele cu lavandă

Deși pare apanajul stilului de amenajare interioară inspirat  de regiunea Provence a Franței, lavanda reprezintă astăzi un accesoriu absolut modern, mai ales în dormitor. Nu mai este folosită ca accesoriu estetic, ci ca unul practic, tare folositor.

 +4
Lavanda, secretul prospețimii în dormitor/Dormeo.ro
  |  

Așa că vă prezentăm trei propuneri de saltele cu un strop de lavandă la purtător. Oricare dintre aceste produse este ideal pentru cei care doresc să aibă parte de somn odihnitor și o atmosferă romantică și proaspătă în dormitor.

 +4 www.aramisfeeling.ro
La nivelul patului, industria producătorilor de accesorii pentru bedding caută să se întreacă pe sine. Așa au apărut variantele de saltele cu buzunare special create pentru săculețe de lavandă. Aramis Feeling a creat o întreagă colecție de bedding denumită Lavender Mousse, în componența căreia intră saltele cu buzunare pentru levănțică, toppere cu design floral, perne de pat, tratate împotriva alergiilor.

 +4 www.salteleprevi.ro
Previ Saltele propune un model de saltea superortopedică, cu un nume lung: Lavanda Therapia Medical Bio Memory, a cărei principală calitate este stratul de memory foam îmbogățit cu uleiuri esențiale de lavandă, pentru eliminarea stresului. De-a lungul folosirii, salteaua emană mirosul lavandei, contribuind la o atmosferă de liniște odihnitoare.

 +4 www.vitapur-home.ro
Un alt model de saltea inspirată de motivul lavandei este Hitex de la VitaPur Home, o saltea a cărei husă este „înmiresmată” cu ulei de lavandă după o tehnică străveche, asigurând un somn adânc și odihnitor. Husa este din bumbac natural, ce nu irită pielea, și are umplută Clima Soft, ce asigură o bună ventilare a saltelei.

Noapte bună!


Terapia Dormeo pentru dormitor

Nu e decât mijlocul săptămânii și deja ne gândim la un weekend odihnitor. Dacă rămâi acasă, în locul unei deplasări în afara orașului, nu înseamnă că nu te poți răsfăța ca-ntru-un hotel. Unul dintre cele mai cunoscute branduri dedicate artei somnului îți propune Aromatherapy la tine în dormitor.

 +3
O soluție simplă, dar eficientă pentru un suflu nou în dormitor/Dormeo.ro
  |  

Faimosul producător de accesorii pentru bedding Dormeo a lansat de curând o colecție de săculețe care se pot ascunde în pilotă sau pernă pentru un miros proaspăt și natural de lavandă. Gama e denumită Aromatherapy, iar săculețele sunt umplute cu muguri de lavandă 100% naturali, uscați la o temperatură ridicată; mirosul plăcut se emană la fiecare mișcare a corpului.  +3 www.dormeo.ro

Un astfel de săculeț se utilizează circa trei luni de zile. Gama Aromatherapy cuprinde și pilotă și pernă prevăzute cu buzunare speciale pentru folosirea săculețelor.   +3 www.dormeo.ro
Întrucât gama a fost bine primită, Aromatherapy de la Dormeo dispune în prezent de trei variante de săculețe. Pe lângă lavandă, mai sunt și cei de lămâie, iasomie și mușețel. Folosirea lor este foarte simplă, dar pe atât de eficientă pentru a împrospăta atmosfera dormitorului.
 


Somproduct – trei paturi de vară

Dacă vrei ca vara să nu se mai sfârșească, poți opta pentru o amenajare interioară a casei tale în spirit estival. Adică poți redecora dormitorul în așa fel încât să trăiești cu impresia atmosferei lejere de anotimp cald, alegând unul dintre modele de pat cele mai în ton cu starea de vacanță.

 +6
Paturi de vară pentru o casă primitoare/Somproduc.ro
  |  

Inspirate parcă din pozele de vacanță, aceste trei modele de pat de la Somproduct sunt cu totul inovatoare pentru casele din România, fără legătură cu stilul clasic al patului masiv, fiind create din materiale și cu un design aparent foarte ușoare.

 +6 www.somproduct.ro +6 www.somproduct.ro
Patul Fantasy de la Somproduct este din lemn de stejar, dar grație tăbliei suple, ai impresia că este realizat din lemn de bambus. În plus, forma rotunjită, complet atipică, a structurii ce ascunde somiera, se sprijină pe lada de depozitare amplasată central, dând iluzia unei poziții de levitație. Inedit!

 +6 www.somproduct.ro
Patul Clemence de la Somproduct este din lemn de salcâm, un lemn ușor ce cheamă la relaxare. Ca design, este un pat simplu, cu tăblie cochetă, iar finisajul alb cu margini de culoarea lemnului reprezintă combinația ideală a stilului marin.

 +6 www.somproduct.ro +6 www.somproduct.ro
Patul Toma Frame de la Somproduct este clar un pat de vară numai dacă te uiți la înălțimea lui... lipsă. Un pat de așezat pe podea, realizat în cel mai exotic stil posibil, din lemn masiv de fag. Structura lemnoasă e mai lată decât salteaua, oferind deci spații de păstrare a cărților, revistelor, chiar telefoanelor, în plus față de cele două noptiere incluse în design. Odihnitor!
Nu irosiți ofertele verii! Vă vor ține de cald la iarnă!
 


Zetam: Pat cu tobogan

Pentru că dintotdeauna camera copilului a fost una tematică, unii dintre producătorii de mobilă din România au decis să continue tradiția. Astfel încât vă prezentăm astăzi un model de pat pentru cei mici, produs din cele mai bune materiale și cu un design extrem de jucăuș. La propriu.

 +2
Un pat jucăuș/Zetam.ro
  |  

Este vorba despre o piesă de mobilier creată de echipa Zetam din Odorheiu Secuiesc. Colecțiile de mobilier pentru camera copilului sunt printre obișnuitele colecții de la Zetam, dar acest tip de mobilier este confecționat în stilul rezistent, robust al mobilei de altădată, acel tip de mobilier care nu se aruncă după câțiva ani de folosire, ci se transmite din generație în generație.

 +2 www.zetam.ro
Iată că am găsit printre aceste colecții de mobilă pentru copii și un produs cam neașteptat: un pat înalt, prevăzut nu doar cu scară, ci și cu tobogan! Pe scurt, un pat pentru copii, cu rol inclusiv de spațiu de joacă. Toboganul este printre preferatele celor mici, așa că asocierea dintre un pat și un tobogan nu poate să fie decât pe gustul acestora. Confecționat din lemn masiv în finisaj alb, patul de la Zetam asigură prin înălțimea picioarele sale și un spațiu liber de folosit fie pentru un dulap, fie pentru o canapeluță sau chiar o masă de lucru. Jucăuș și practic în același timp!


Dormitor: trendurile de la iSaloni 2018

Industria mobilierului pentru dormitor ține pasul cu inovațiile. Domeniul bedding se extinde spre domeniul aparent SF, grație tuturor pieselor de mobilier și accesoriilor prezentate publicului în ultimii doi ani. De la paturi care levitează până la redefinirea scaunelor pentru dormitor – iată trendurile anului, așa cum au fost ele prezentate la iSaloni 2018.

 +3
Trenduri internaționale la iSaloni 2018/Salonemilano.it
  |  

iSaloni 2018 a fost un târg al inovației și opulenței. Aceste două direcții s-au reflectat și în domeniul amenajărilor pentru dormitoare. Am ales deocamdată doar două exemple tare grăitoare:
Letto Air by Lago
Am mai văzut piese de mobilier care se țin pe picioare invizibile, din plexiglas transparent cel mai adesea. Totuși, un pat cu picioare invizibile nu s-a mai văzut. Până acum. Patul acesta lasă impresia că levitează, grație celor patru picioare subțiri din sticlă organică cu efect iluminator. Cele două noptiere ale modelului sunt, de asemenea, suspendate. +3 www.salonemilano.it

Piper by Roda +3 www.salonemilano.it
Piper face parte dintr-o colecție inedită de mobilier ce combină ingenios trei dintre principalele materiale preferate ale unui designer: lemn, textile și metal. Scaunul Piper introduce o structură metalică din aluminiu, pe cât de ușor, pe atât de rezistent, în vreme ce șezutul este din lemn de tec. Spătarul s-a confecționat din material textil, sub forma unei împletituri de tip etno, ce asigură maxim de confort pentru coloana vertebrală.