logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Capete de pat MODULARE

În pas cu lumea modernă și cele două concepte care o caracterizează – modularitatea și multifuncționalitatea – până și piesele de mobilă cele mai tradiționale, chiar banale, și-au schimbat caracteristicile. De exemplu, tăblia patului!

www.amazingartdesign.ro
O noutate în România - capete de pat atipice / Amazingartdesign.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Iunie 2017

Pentru cei care își doresc dormitoare mai ceva ca prin reviste, soluția o aduce o firmă din România, Amazing Art Design, care propune capete de pat cu totul neobișnuite, atât de moderne, decorative și inedite, încât se potrivesc atât locuințelor private, cât și domeniului HoReCa.

Amazing Art Design este o echipă de designeri din Sibiu, specializați în decorarea pereților interiori, într-o multitudine de variante, de la grădini verticale, la decoruri luminoase. Capetele de pat modulare sunt o noutate in România, iar principala lor calitate este faptul că se pot combina în zeci de feluri. Există o gamă impresionantă de culori și texturi – trei colecții, Elfos, Natur și Saten, fiecare dintre ele cu câte 20 de culori la alegere.

www.amazingartdesign.ro
Trei game de culori - Elfos, Saten și Natur

Se montează extrem de simplu, (prin sistem click), și sunt modulare, adică pot fi schimbate între ele de câte ori și cum își dorește fiecare. Tăblia de pat poate arăta în fiecare zi altfel – depinde doar de imaginația fiecăruia. În plus, există și opțiunea de iluminare a tăbliei, prin sistem LED, ceea ce contribuie și mai mult la originalitatea produsului.

www.amazingartdesign.ro
Plăcile sunt foarte simplu de prins și... desprins

www.amazingartdesign.ro
Capetele de pat pot fi accesorizate și cu sistem de iluminare LED

Publicitate